Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде на ски-зима е....!?

Мнение от pampo » 15 Фев 2012, 20:51

Най-силния сезон от години и темата не е пипана от два месеца?!?!?!
Не искам да се хваля, ма имам тук едномесечен толеранс между старата и новата работа точно тоя февруари и се поцепих от каране, сезона е направо жесток...

Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Фев 2012, 21:22

pampo написа:Най-силния сезон от години и темата не е пипана от два месеца?!?!?!
Не искам да се хваля, ма имам тук едномесечен толеранс между старата и новата работа точно тоя февруари и се поцепих от каране, сезона е направо жесток...

ми кво да пишем, кой колкото може кара :mhihi:
в събота съм даже на състезание :mhihi:
да ми стикате палци, ей!
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2012, 10:36

K_Ilkov написа:ми кво да пишем, кой колкото може кара :mhihi:
в събота съм даже на състезание :mhihi:
да ми стикате палци, ей!

Опа а така,къде..да събираме агитка :)..успех :yes:
А за сезона кво да коментираме :mhihi: ,само дето Витоша не проработи ...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Фев 2012, 11:01

Пампорово ...

от миналата година :mhihi:
me is green :winky:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2012, 11:21

K_Ilkov написа:Пампорово ...

от миналата година :mhihi:
me is green :winky:

Упсех тогава - да повториш..а някой към Добринище тази седмица дето идва...аз смятам да поостана малко там :mhihi: че не е като да няма сняг :lol:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Фев 2012, 11:28

Благодаря!
Приятна пързалка на теб!

Ти на Добринище ли ще караш?
Сподели как е, че никога не съм карал там :oops:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2012, 11:38

K_Ilkov написа:Благодаря!
Приятна пързалка на теб!

Ти на Добринище ли ще караш?
Сподели как е, че никога не съм карал там :oops:

Понеже съм с половинката (начинаеща още) е идеално..принципно е доста приятно,пистата е сравнително забавна,но като знаеш от къде да минеш извън нея става :mhihi: ..за парите си заслужава - не е къса,има по-тесни места,но пък за скиори има от къде да се компенсира в дълбок сняг и невероятни участъци под лифта примерно..за 25 лв можеш да си направиш голямо удоволствие има 2-3 доста скоростни участъци,които като отпуснеш направо и е мноого готино..за мен си заслужава за един уикенд...няма огромни опашки..но малък минус е по-бавния лифт :yes:
Качването от добринище към базова е 15-а км с кола - но евала на екипа вианги е чист пътя - може да е сняг и лед на моменти,но опесъчяват,аз не съм имал никога проблеми...за мен е една много добра алтенратива за приятен уикенд на ски/сноуборд

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Фев 2012, 12:01

Gqbriel написа:...

Хм и аз не съм ходил никога а звучи много добре :D
Казваш че става и за по-начинаещи (понеже и брат ми кара, но той не е много добър), каква е цената за лифта за цял ден? Ски гардероб предполагам има, че малкия няма ски?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2012, 12:12

Bavarcho написа:

Хм и аз не съм ходил никога а звучи много добре :D
Казваш че става и за по-начинаещи (понеже и брат ми кара, но той не е много добър), каква е цената за лифта за цял ден? Ски гардероб предполагам има, че малкия няма ски?

За начинаещи определено става,има 1-2 участъка малко по-стръмни да кажем ,макар че в сравнение с Маркуджиците си е направо плоско :)...като изключим "стената" която аз лично избягвам - не ми харесва толкова разък наклон просто (както и да е ) определено става,особено за скиори,тъй като за да се отклониш от стената минаваш през гората 0 супер красиво е - полегато,достатъчно широко,тип скиорксата пътека на Боровец - малко за борд е тъпичко,защото ако изпуснеш наклона и инерцията - слизаш :mhihi: начинаещ 100% ще слиза поне 2-път но за кратко..
Цените за картите са 25лв цял ден,ски/борд/шейни под наем - като цените за ски+обувки и борд + обувки е 15-20лв ..според зависи но това са границите :yes: пистата по спомен е към 4 километра,като от долна - междинна - горна е към 25 мин нагоре - малко бавно но е седалка.
В долната част има панички за начинаещите,към 100-200метра и мн лек наклон,колкото да загреят

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Фев 2012, 12:42

Направо ме нави, сега остава да предложиш и хотелче и другия ликенд сме там :D
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 16 Фев 2012, 12:49

Bavarcho написа:

Направо ме нави, сега остава да предложиш и хотелче и другия ликенд сме там :D

Аз ще ти предложа 3 - само че едва ли има места - другата седмица от Пон-Петък съм там..едвам намрих къде да сме..но си мисля,за една приятна къща за гости доста известна Валентино - там по-спомен имаше совобдни места,като собственика има и Валентино 2 - по-добрия вариант особено със сауничката след каране :)..по принцип поне при тях нощувките са тип BB (със закъска демек :mhihi: ) като имат и сайт...мързи ме да гледам сега :oops: но за 5 секунди гугъл го намира...хотел Добринище също става,най-готино е хижа Безбог ,но там прекаляват с цените а и след 4 няма какво да правиш - освен ак оне си голяма компания - тогава може да си направиш голямо шоу,под връх Безбог...аз сега ще ходя пак в къща за гости на доста добра цена 4 нощувки + закуски = 104лв ..цените варират но на повечето места от сорта 25лв на вечер - поне аз като съм ходил...поразгледай малко офертите има и от тези колективните - също е добра идея,защото изпадат просто страшни оферти :yes:
Но преди 2 дни като резервирах на повечето места нямаше свободно до 26 февр :idea: :kuku: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 17 Фев 2012, 9:37

къде са сноубордистите ? :D аз тая зима за сефте карам, но се качвах вече 5-6 пъти на Узана и се зарибих страшно много да карам борд. Даже по-миналата седмица си купих и ходих да го пробвам, но получих малко сътресение, че се и разболях. Тая седмица надявам се пак горе :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 17 Фев 2012, 10:11

ръб написа:къде са сноубордистите ? :D аз тая зима за сефте карам, но се качвах вече 5-6 пъти на Узана и се зарибих страшно много да карам борд. Даже по-миналата седмица си купих и ходих да го пробвам, но получих малко сътресение, че се и разболях. Тая седмица надявам се пак горе :D

извън пистите сме :mhihi: Пон - Петък - съм на добринище - :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 30 Дек 2012, 11:39

къде ще карате този сезон?
аз искам да се науча на сноуборд, купих си дрехи, останаха едни обувки, очила и каска и съм готов
къде на Витоша има сняг и инструктори със екипировка под наем, че 1000-ка за борд и автомати не ми се дават, че може и да не ми хареса )
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 30 Дек 2012, 18:46

И аз съм решил да се уча тази зима на борд. Карах три дни за сега, на Банско и Добринище. Купих си екипировка, и си наех борд, обувки и автомати за 3 дни, по 15 лева на ден, от Добринище. Именно да видя дали ще ми хареса. Сняг има доволно.
За сега мисля да се уча именно там. Сега вече мисля да си купя и борда с обувки и автомати.

Между другото какви багажници ползвате за транспорт на оборудването(ските или сноубордите)?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата