Как се лекува кокоши трън?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Как се лекува кокоши трън?

Мнение от Витанов » 16 Фев 2012, 1:02

Не вярвах, че това някога ще го напиша... :lol: преди ми излизаха по ръцете, като започна от един и така постепенно си излизаха и още и още.. мазах с мед, йод, картофи, билки, мазила и каквото са ми казали.. да минава, но след месец най-много пак излизаха и то повече :paranoid: и така докато една бабка един ден ми каза сутрин още като си отворя очите да ги наплюнча преди да съм ял, пил и т.н.(слюнка на гладно :dunno: ) знам, че звучи много крейзи, но след седмица започнаха да съхнат и след още седмица почти бяха изчезнали, но не съм спирал да ги плювам докато не изчезнаха напълно :mhihi: :mhihi: :mhihi: и от тогава не са ми излизали.. баща ми и той така ги измори, и неговите бяха на краката.

п.п. не се шегувам :oops:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 16 Фев 2012, 1:05

Витанов написа:п.п. не се шегувам :oops:

Хаххахаха ,това е по-смешно от мойто :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 16 Фев 2012, 1:07

Витанов написа:Не вярвах, че това някога ще го напиша... :lol: преди ми излизаха по ръцете, като започна от един и така постепенно си излизаха и още и още.. мазах с мед, йод, картофи, билки, мазила и каквото са ми казали.. да минава, но след месец най-много пак излизаха и то повече :paranoid: и така докато една бабка един ден ми каза сутрин още като си отворя очите да ги наплюнча преди да съм ял, пил и т.н.(слюнка на гладно :dunno: ) знам, че звучи много крейзи, но след седмица започнаха да съхнат и след още седмица почти бяха изчезнали, но не съм спирал да ги плювам докато не изчезнаха напълно :mhihi: :mhihi: :mhihi: и от тогава не са ми излизали.. баща ми и той така ги измори, и неговите бяха на краката.

п.п. не се шегувам :oops:

Ааа споко, аз ако кажа кво напраих с моя....ше ме сложат под карантина :mrgreen:

ПП изгорих го с лупа
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 16 Фев 2012, 1:14

от последното ми посещение при лекар, зарада кожно заболяване, и това, което ми каза спрях да си правя всякакви експерименти. тя ми каза следното.
Винаги като му има нещо човек минава през три стъпки:

1 стъпка. пита комшии, роднини, баби.... и знайни и незнайни народни лечители за всякакви домашни мазила

като не помогнат идва

2 стъпка. почва да си купува мазила от реклами или интернет, къде някой знае не знае писал и умувал

и като се убеди и че това не помага, идва

3 стъпка. отива на лекар и се излекува. но преди това е дал маса пари за глупости.

та по темата отивай си на лекар и си спести хиляди главоболия

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Фев 2012, 1:36

Eмилио Димитров написа:от последното ми посещение при лекар, зарада кожно заболяване, и това, което ми каза спрях да си правя всякакви експерименти. тя ми каза следното.
Винаги като му има нещо човек минава през три стъпки:

1 стъпка. пита комшии, роднини, баби.... и знайни и незнайни народни лечители за всякакви домашни мазила

като не помогнат идва

2 стъпка. почва да си купува мазила от реклами или интернет, къде някой знае не знае писал и умувал

и като се убеди и че това не помага, идва

3 стъпка. отива на лекар и се излекува. но преди това е дал маса пари за глупости.

та по темата отивай си на лекар и си спести хиляди главоболия

Прав си за стъпките, дано му минат на колегата, че който не е имал такава глупост не знае какво е, аз имах над 20 само на едната ръка и пообиколих доста лекари, които ги лекуваха само временно с различни медикаменти :dunno: единственото което ми е помогнало е това което написах в предния пост колкото и смешно да звучи и аз се засмях като ми го казаха :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 16 Фев 2012, 1:40

Струва ми се,че доста хора не правят разлика между кокоши трън и брадавица :idea:

ПП Ходи на лекар да ти каже какво е и да ти го махне.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Фев 2012, 2:08

Като малък съм имал на стъпалата - и на възглавничката под пръстите и на петата... Големи язви... 2 вечери киснене в оцет и компреси с хлебни корички натопени в оцет...Никога повече...Може да е особеност на моята кожа де...При мен беше ефективно на 100%
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се

Мнение от Radinka » 16 Фев 2012, 2:31

Penchev написа:Колеги , как се казват тези лепенки въпросните с дупката , как да попитам в аптеката ,че и на мен излязоха на показалеца на ръката ми ?

Георги Пенчев

много ми е интересно къде на друго място имаш показалец, та уточняваш, че са ти излезли точно на този на ръката :oops:
и за да не съм офф - не се впрягайте толкова, тва е дребен вирус, който всеки човек носи в себе си - при едни се отключва, при други не, но със сигурност не се умира от него
и най-важното НЕ го изтръгвайте, колкото и да ви дразни :nono:
never drive faster, than your guardian angel can !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 16 Фев 2012, 3:13

може и със сребърен нитрат, ако изобщо намериш от някъде :mhihi: ама не помна как се слагаше точно...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Фев 2012, 4:15

Със сребърен нитрат (адски камък) - само в клиника, брат!
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 16 Фев 2012, 10:02

Кокоши трън се появява когато организма и имунитета са отслабени. Излизал ми е преди години, горих го, дърпах го с разни пинсети, лепенки с дупка и накрая се оправих като почнах да пия витамини и имуностимулатори.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 16 Фев 2012, 10:52

да, наистина много хора не правят разлика между кокоши трън и брадавици...

Най-добре ходете на лекар, а не се самолекувайте, че май и не знаете точно от какво се лекувате.. ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320d,Е46 М3
Мечтае да кара: E46 M3 Touring

Мнение от Cherenz » 16 Фев 2012, 11:19

Три пъти съм имал през живота си кокоши тръни и трите пъти съм ходил на кожен лекар
колега върви и ти няма нищо страшно,влизаш сядаш с една пръчка(такава като клечка за уши)
ама доста по голяма бъркат в един контейнер с течен азот и след това с върха на клечката
ти допират внимателно тръна и готово,всичко това за има няма 1мин.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 16 Фев 2012, 13:07

И аз имах такава гадост на втория пръст на крака ми (до палеца). Излезна един, аз седя и го гледам и му теглих 1 майна и го зарязах да си вирее :mhihi: Да ма в 1 момент целия ми пръст стана в кокоши тръни, че и по палеца ми тръгнаха на мястото където се опираха двата пръста. С лепенки нищо не стана, свалих си кожата около тръните ма те останаха. На края избеснях и след сяко къпане ги чегъртах с некъв камък за пети :mhihi: Стържех до кръв, че даже кат излезна от банята, ако ми се види малко тормоза, ги стържех и с една голяма ножица :mhihi: Две седмици куцах като Квазимодо, ма ги изкорених!
Та по - добре е да идеш на лекар и да ти реши проблема бързо и безболезнено ;)

П.С. не правете това у дома си :mhihi:
П.С.2 Бях на 17

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Фев 2012, 13:28

Eмилио Димитров написа:та по темата отивай си на лекар и си спести хиляди главоболия

:yes: много ще е хубаво ако всички успеят да самовъзпитат това в себе си. Отиди на лекар и ще стане по най-бързия и евтин начин.
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата