Как се лекува кокоши трън?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Как се лекува кокоши трън?
Не вярвах, че това някога ще го напиша...
преди ми излизаха по ръцете, като започна от един и така постепенно си излизаха и още и още.. мазах с мед, йод, картофи, билки, мазила и каквото са ми казали.. да минава, но след месец най-много пак излизаха и то повече
и така докато една бабка един ден ми каза сутрин още като си отворя очите да ги наплюнча преди да съм ял, пил и т.н.(слюнка на гладно
) знам, че звучи много крейзи, но след седмица започнаха да съхнат и след още седмица почти бяха изчезнали, но не съм спирал да ги плювам докато не изчезнаха напълно
и от тогава не са ми излизали.. баща ми и той така ги измори, и неговите бяха на краката.
п.п. не се шегувам

п.п. не се шегувам

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Витанов написа:п.п. не се шегувам
Хаххахаха ,това е по-смешно от мойто

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Витанов написа:Не вярвах, че това някога ще го напиша...преди ми излизаха по ръцете, като започна от един и така постепенно си излизаха и още и още.. мазах с мед, йод, картофи, билки, мазила и каквото са ми казали.. да минава, но след месец най-много пак излизаха и то повече
и така докато една бабка един ден ми каза сутрин още като си отворя очите да ги наплюнча преди да съм ял, пил и т.н.(слюнка на гладно
) знам, че звучи много крейзи, но след седмица започнаха да съхнат и след още седмица почти бяха изчезнали, но не съм спирал да ги плювам докато не изчезнаха напълно
![]()
![]()
и от тогава не са ми излизали.. баща ми и той така ги измори, и неговите бяха на краката.
п.п. не се шегувам
Ааа споко, аз ако кажа кво напраих с моя....ше ме сложат под карантина

ПП изгорих го с лупа
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
от последното ми посещение при лекар, зарада кожно заболяване, и това, което ми каза спрях да си правя всякакви експерименти. тя ми каза следното.
Винаги като му има нещо човек минава през три стъпки:
1 стъпка. пита комшии, роднини, баби.... и знайни и незнайни народни лечители за всякакви домашни мазила
като не помогнат идва
2 стъпка. почва да си купува мазила от реклами или интернет, къде някой знае не знае писал и умувал
и като се убеди и че това не помага, идва
3 стъпка. отива на лекар и се излекува. но преди това е дал маса пари за глупости.
та по темата отивай си на лекар и си спести хиляди главоболия
1 стъпка. пита комшии, роднини, баби.... и знайни и незнайни народни лечители за всякакви домашни мазила
като не помогнат идва
2 стъпка. почва да си купува мазила от реклами или интернет, къде някой знае не знае писал и умувал
3 стъпка. отива на лекар и се излекува. но преди това е дал маса пари за глупости.
Eмилио Димитров написа:от последното ми посещение при лекар, зарада кожно заболяване, и това, което ми каза спрях да си правя всякакви експерименти. тя ми каза следното.
като не помогнат идва
Прав си за стъпките, дано му минат на колегата, че който не е имал такава глупост не знае какво е, аз имах над 20 само на едната ръка и пообиколих доста лекари, които ги лекуваха само временно с различни медикаменти

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Струва ми се,че доста хора не правят разлика между кокоши трън и брадавица
ПП Ходи на лекар да ти каже какво е и да ти го махне.

ПП Ходи на лекар да ти каже какво е и да ти го махне.
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Като малък съм имал на стъпалата - и на възглавничката под пръстите и на петата... Големи язви... 2 вечери киснене в оцет и компреси с хлебни корички натопени в оцет...Никога повече...Може да е особеност на моята кожа де...При мен беше ефективно на 100%
Без страх, без спирачка!
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Penchev написа:Колеги , как се казват тези лепенки въпросните с дупката , как да попитам в аптеката ,че и на мен излязоха на показалеца на ръката ми ?
Георги Пенчев
много ми е интересно къде на друго място имаш показалец, та уточняваш, че са ти излезли точно на този на ръката

и за да не съм офф - не се впрягайте толкова, тва е дребен вирус, който всеки човек носи в себе си - при едни се отключва, при други не, но със сигурност не се умира от него
и най-важното НЕ го изтръгвайте, колкото и да ви дразни

never drive faster, than your guardian angel can !
може и със сребърен нитрат, ако изобщо намериш от някъде
ама не помна как се слагаше точно...

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Със сребърен нитрат (адски камък) - само в клиника, брат!
Без страх, без спирачка!
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Кокоши трън се появява когато организма и имунитета са отслабени. Излизал ми е преди години, горих го, дърпах го с разни пинсети, лепенки с дупка и накрая се оправих като почнах да пия витамини и имуностимулатори.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
да, наистина много хора не правят разлика между кокоши трън и брадавици...
Най-добре ходете на лекар, а не се самолекувайте, че май и не знаете точно от какво се лекувате..
Най-добре ходете на лекар, а не се самолекувайте, че май и не знаете точно от какво се лекувате..

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Cherenz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d,Е46 М3
- Мечтае да кара: E46 M3 Touring
Три пъти съм имал през живота си кокоши тръни и трите пъти съм ходил на кожен лекар
колега върви и ти няма нищо страшно,влизаш сядаш с една пръчка(такава като клечка за уши)
ама доста по голяма бъркат в един контейнер с течен азот и след това с върха на клечката
ти допират внимателно тръна и готово,всичко това за има няма 1мин.
колега върви и ти няма нищо страшно,влизаш сядаш с една пръчка(такава като клечка за уши)
ама доста по голяма бъркат в един контейнер с течен азот и след това с върха на клечката
ти допират внимателно тръна и готово,всичко това за има няма 1мин.

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
И аз имах такава гадост на втория пръст на крака ми (до палеца). Излезна един, аз седя и го гледам и му теглих 1 майна и го зарязах да си вирее
Да ма в 1 момент целия ми пръст стана в кокоши тръни, че и по палеца ми тръгнаха на мястото където се опираха двата пръста. С лепенки нищо не стана, свалих си кожата около тръните ма те останаха. На края избеснях и след сяко къпане ги чегъртах с некъв камък за пети
Стържех до кръв, че даже кат излезна от банята, ако ми се види малко тормоза, ги стържех и с една голяма ножица
Две седмици куцах като Квазимодо, ма ги изкорених!
Та по - добре е да идеш на лекар и да ти реши проблема бързо и безболезнено
П.С. не правете това у дома си
П.С.2 Бях на 17

Та по - добре е да идеш на лекар и да ти реши проблема бързо и безболезнено

П.С. не правете това у дома си

П.С.2 Бях на 17
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Eмилио Димитров написа:та по темата отивай си на лекар и си спести хиляди главоболия

35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3