Кубинки ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Кубинки ?

Мнение от daniel_e30 » 16 Фев 2012, 20:50

Здравейте колеги ! Искам да си купя що-годе добри кубинки... а нищо не разбирам.. за пръв път ще нося такава обувка.. така че ако имате някакви препоръки относно марка,дължина и др. моля пишете. Не съм избрал нищо все още .:) Ако знаете някой магазин в Пловдив - още по-добре ! :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: Кубинки ?

Мнение от P1tbuL » 16 Фев 2012, 21:54

Истински добрата кубинка е зимната офицерска! Търси от старата школа, новите са слаби! За пловдив не знам но в сф имаше един на кирков който ги продаваше.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от daniel_e30 » 16 Фев 2012, 22:48

http://obiavi.grad.bg/o-170892-Продавам_кубинки_Digger - Колега нещо от този сорт ли да търся ? И според тебе дали ше си намера по евтини такива : http://obiavi.grad.bg/o-194066-Оригинални_кубинки_STEEL_-_105_лв_с_пощенските
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 17 Фев 2012, 0:54

Аз съм вече 2ра година с ей тея Circa Select http://shop.c1rca.com/products/category ... 95.96455.0
През езика не може да мине сняг, топли са и не пропускат. От лайната, с които пръскат улиците също нищо не им е станало.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 17 Фев 2012, 2:37

за кво са ти кубинки, колега

вземи си "дървосекачески" обувки, аз нося такива няколко зими и

хем са удобни, хем са здрави

не се усеща студ с тях, не се мокрят, изобщо измислени са за студено време

подметките са им от мека гума, не се пързалят
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 17 Фев 2012, 9:24

човека пита за кубинки, ти кецове му предлагаш...

От 6 години работя във фирма за производство на мъжки обувки. Преди 2 години започнахме да изкупуваме едно старо, голямо фалирало предприятия, включително всички матрици и калъпи за старата войнишка кубинка (който знае предприятието "Сърп и Чук" в Габрово ще се сети. В момента правим такива кубинки. Ходилата са си старите от едно време. Лично съм ги пробвал - не горят. Ходилата се лепят и се шият на специална машина. Тая кубинка няма нищо общо със сегашните боти, кубинки, кецове и тем подобни.

Изображение

Ето ги нашите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 17 Фев 2012, 11:25

Доста са по-високи от кецовете и доста по-удобни от обикновените кубинки. Кожата им е кожа, ама всеки си преценява. Аз лично не бих носил военни кубинки, остава само и бели връзки да им сложа и да си взема камуфлажно яке.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 17 Фев 2012, 13:05

Photo0139.jpg
Photo0140.jpg

Това са офицерски кубинки от едно време. Доста години ги нося вече,предимно зимно време и мога да кажа,че по-добра обувка от тази не е измисляна. Преди една-две години ми се наложи на влезна в шахта пълна с вода,до над глезен и нито пропуснаха,нито нищо. А тази зима направо им .бах майката. Откакто заваляха снеговете само тях нося и тъй като всеки ден си карам колата е излишно да казвам,че ми се налага по няколко пъти да слизам и да ритам под гумите праговете,а и като цяло да си изчиствам снега в околовръст :mhihi: От цялото това зверско ритане,бомбетата вече са им доста понадрани,но нищо повече. С една дума Железни! Същевременно си купих и други уш хубави зимни обувки за 120лв и тъй като бях забравил да ги избърша от солта,след няколко дни ги бърша и какво да видя,кожата се надула и прецакала... при кубинките такъв филм няма. Единственият им недостатък е,че не са много представителни,но в крайна сметка ако ще се правите на кифла по моловете,ще сложите нормални патъци :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 17 Фев 2012, 14:49

Ако искаш нещо наистина здраво и хубаво ти препоръчвам това Изображение аз имам такива и са просто перфектни

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от daniel_e30 » 17 Фев 2012, 16:00

Благодаря ви за отговорите ! За сега съм се спрял на офицерските който предложи ''ръб'' ще му пиша на ЛС за цена и дали има начин да ги прати до Пловдив... :) Благодаря отново че се отзовахте.. найстина се уверих че има много разбрани хора в тоя форум ! :) :D
Изображение

Назад към Извън Темата