Труден избор !
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Труден избор !
(bubsa) написа:Е това е истината!!!Колко са жалки тея които седят и люпят семки и се чудят на кой да се подиграват,че не може да кара или има гадна кола,а те самите...
цял ден се трепем да сменяме гуми, потим се зад воланите с каски и бонета + парното на макс за да викат тия отстрани "мали,мали тоя как му се накланя колата заради китайското/стоковото/турското окачване"

ма като напрайш бърнаут и всички много се радват как си чупиш колата

винаги, като видя тема за окачване отивам до кухнята, слагам пакет пуканки в микровълновата, вадя колата и сядам пред пц-то да се спуквам от смях

едно и също от 9 години насам

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Да ти кажа дреме ми на кура на кой колко му се накланя колата.
Единственото, което искам да кажа е, че с пръдня боя не става.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bum_bum написа:Да ти кажа дреме ми на кура на кой колко му се накланя колата.
самата истина

п.с. важното е, човек да е щастлив с това което прави

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Бе може да се поспори
Историята е много показателна.
http://jalopnik.com/5497042/how-a-500-c ... lly-racers

Историята е много показателна.
http://jalopnik.com/5497042/how-a-500-c ... lly-racers
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То на тоя паметник неръкотворен трябва да му създадат и да го сложат на видно място в Калояново да надъхва родните скрапери.
Историята е много хубава, но за съжаление не е съвсем вярна.
Вижте листите за 2010 на WRC и дали някъде ще има името на Бил Касуел? Не. Щото не се е състезавал в рали Корона срещу WRC коли. Има ли място на света в което ще излезеш с разпърдяната е30-ка срещу Льоб, Солберг и т.н. с техните коли и ще ги победиш? Сори, няма.
Пича е станал трети по същия маршрут в който карат WRC-тата в отворен клас наречен Рали Америка. В тоя клас има няколко евота и 206-ци. Със сигурност човека кара и то кара много. Със сигурност е постигнал добро постижение да бие 206-ците (евотата са пред него). Ама като гледам как са го снимали до шампионските коли и споменават Рали Корона с явната цел за някаква сензация, която не съществува малко съм скептичен и за историята "кола от скрапа".
Как да е. Мен ми е все едно кой с какво кара. Идеята ми беше, че не може да нямаш едни елементарни 1000лв за амортисьори и да тичаш да караш на писта. Ясно е, че наща писта не е като на хората. Тук кола с присаден мотор без ревизия, леко поорязана вече става "пистов автомобил". Това да кажем как да е ама някои неща ми идват вече прекалено.
Болно ми е, щото в Щатите съм виждал подготвени е36-ци за по над 100 000 долара. И никой не се учудва. Виждал съм коли на 0.6 бара, които изкарват коне колкото тук на 1.2 и това се смята за нормално. Виждал съм улична е36 с 1000 коня, нормални улични е36-ци като тая на Райън Кастро, които се продават по 20-30 000 долара и никой е вика "ъъъ ти луд ли си ве", а "жалко, че нямам сега парите"..
Тук е36 е някаква мръсна дума. Циганска кола или новия голф. 90% са някакви жалки подобия на оригинала благодарение на пестеливите си нови собственици.
Историята е много хубава, но за съжаление не е съвсем вярна.
Вижте листите за 2010 на WRC и дали някъде ще има името на Бил Касуел? Не. Щото не се е състезавал в рали Корона срещу WRC коли. Има ли място на света в което ще излезеш с разпърдяната е30-ка срещу Льоб, Солберг и т.н. с техните коли и ще ги победиш? Сори, няма.
Пича е станал трети по същия маршрут в който карат WRC-тата в отворен клас наречен Рали Америка. В тоя клас има няколко евота и 206-ци. Със сигурност човека кара и то кара много. Със сигурност е постигнал добро постижение да бие 206-ците (евотата са пред него). Ама като гледам как са го снимали до шампионските коли и споменават Рали Корона с явната цел за някаква сензация, която не съществува малко съм скептичен и за историята "кола от скрапа".
Как да е. Мен ми е все едно кой с какво кара. Идеята ми беше, че не може да нямаш едни елементарни 1000лв за амортисьори и да тичаш да караш на писта. Ясно е, че наща писта не е като на хората. Тук кола с присаден мотор без ревизия, леко поорязана вече става "пистов автомобил". Това да кажем как да е ама някои неща ми идват вече прекалено.
Болно ми е, щото в Щатите съм виждал подготвени е36-ци за по над 100 000 долара. И никой не се учудва. Виждал съм коли на 0.6 бара, които изкарват коне колкото тук на 1.2 и това се смята за нормално. Виждал съм улична е36 с 1000 коня, нормални улични е36-ци като тая на Райън Кастро, които се продават по 20-30 000 долара и никой е вика "ъъъ ти луд ли си ве", а "жалко, че нямам сега парите"..
Тук е36 е някаква мръсна дума. Циганска кола или новия голф. 90% са някакви жалки подобия на оригинала благодарение на пестеливите си нови собственици.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
bum_bum, тъжната истина
Просто манията да се занимаваш с автомобили като спорт е страшно скъпа, а ние тук сме страшно бедни. Много хора не могат да поддържат една 6-8-10 годишна кола като хората, какво остава за истинска подготовка за писта...А то пък, понеже има и писти...Абе, гадна работа за всеки ентусиаст. И голямо евала за страстта, която влагат в хобито все пак!
Аз за туй карам френски кошник. Щото като правя нещо, което обичам, не искам да правя компромиси...А нямам възможността да не ги правя с BMW...

Просто манията да се занимаваш с автомобили като спорт е страшно скъпа, а ние тук сме страшно бедни. Много хора не могат да поддържат една 6-8-10 годишна кола като хората, какво остава за истинска подготовка за писта...А то пък, понеже има и писти...Абе, гадна работа за всеки ентусиаст. И голямо евала за страстта, която влагат в хобито все пак!
Аз за туй карам френски кошник. Щото като правя нещо, което обичам, не искам да правя компромиси...А нямам възможността да не ги правя с BMW...
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3