Някой летял с Turkish Airlines?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Re: Някой летял с Turkish Airlines?
kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Е нема начин да сравниш обсулжване на Turkish с тия тъпани от Lufthansa...Тия са дърво за дългите полети, камоли за късите...бутат един сандвич и до там, спокойно се нзреждат с Bulgaria air...пиенье на късите полети няма,недават.
Просто Turkisha нема кой да го бие, дори се нарежда с Air France, който пък бие Emirates и го слагам на кантар с Singapore air..
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Сондьора написа:kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Е нема начин да сравниш обсулжване на Turkish с тия тъпани от Lufthansa...Тия са дърво за дългите полети, камоли за късите...бутат един сандвич и до там, спокойно се нзреждат с Bulgaria air...пиенье на късите полети няма,недават.
Просто Turkisha нема кой да го бие, дори се нарежда с Air France, който пък бие Emirates и го слагам на кантар с Singapore air..
Най-важното е да си вярваш

нещо не разбирам как така превозвач от топ 3 на европа наричаш тъпани ма явно или като си пътувал си станал с лице към възглавницата или си много киселяк по принцип и нищо не ти харесва или изобщо не си пътувал и говориш небивалици. Защото за да пътуваш с пегасус или туркиш и да ти е добре се грижи луфтханза аз да те светна само

Друго-стандартите на обслужване(и не само на обслужване) са мнооооооооооого по-вискоки за луфтханза отколкото за която и да е друга компания на нашето летище
Ето ти и на кои авиокомпании оправяме кочините и благодарение на нас си доволен от туркиш или педерасус примерно

- Сондьора
- ентусиаст
-
А къде е Turkisha, че сложи Lufthansa над тях...
И какво като се грижи за поддръжката, мен ме интересува обслужване на клиент..
Имам доста наблюдения, щото за 2 години имам към 80 хил мили само с Air France...
Рекорда ми е за 7 дена 10 полета с един полет междуконтинентален, та аре да немам наблюдения....
И викаш за MD че били по хубави самолети (кой модел ??), и по-хубави от гледна точка на кое, комфорт или ??? Щото съм летял с Al Italia и са ебати дърветата все едно съм в TU...
Всеки месец съм летял поне 4 пъти и то с един полет над 8 часа понеже работата ми e 28 дена On на 28 дена off...
Ta Lufthansa до БГ и от БГ ги слагам заедно с Bulgaria Air по обслужване на клиенти. И пак не бих предпочел ама никога, ако зависи от мен, да летя с Lufthansa, бих ги предпочел пред Bulgaria air де
...просто екстрите са много по-малко от колкото на Turkish или Air France...
Тва си е лично мое мнение..полетял съм си и си гледам кефа от гледна точка на комфорт и екстри при полет...и тук говоря за економия класа, не за бизнес понеже там вече са равни почти всички компании, вече си зависи от типа самолет за удобствата (това само за големите самолети 767-300 и т.н.) то иначе няма разлика, само некви перденца
Та и без тва незнам къв му е проблема на колегата, да пита за тоя къс полет и то за компания която е N1 за миналата година. А ся дали е N1 е отделна тема...
Имам доста наблюдения, щото за 2 години имам към 80 хил мили само с Air France...
Рекорда ми е за 7 дена 10 полета с един полет междуконтинентален, та аре да немам наблюдения....
И викаш за MD че били по хубави самолети (кой модел ??), и по-хубави от гледна точка на кое, комфорт или ??? Щото съм летял с Al Italia и са ебати дърветата все едно съм в TU...
Всеки месец съм летял поне 4 пъти и то с един полет над 8 часа понеже работата ми e 28 дена On на 28 дена off...
Ta Lufthansa до БГ и от БГ ги слагам заедно с Bulgaria Air по обслужване на клиенти. И пак не бих предпочел ама никога, ако зависи от мен, да летя с Lufthansa, бих ги предпочел пред Bulgaria air де

Тва си е лично мое мнение..полетял съм си и си гледам кефа от гледна точка на комфорт и екстри при полет...и тук говоря за економия класа, не за бизнес понеже там вече са равни почти всички компании, вече си зависи от типа самолет за удобствата (това само за големите самолети 767-300 и т.н.) то иначе няма разлика, само некви перденца

Та и без тва незнам къв му е проблема на колегата, да пита за тоя къс полет и то за компания която е N1 за миналата година. А ся дали е N1 е отделна тема...
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
kemakozeE36 написа:Сондьора написа:kemakozeE36 написа:А па ако искаш всичко да е на ниво пътувай с Lufthansa
Най-важното е да си вярваш![]()
![]()
![]()
нещо не разбирам как така превозвач от топ 3 на европа наричаш тъпани ма явно или като си пътувал си станал с лице към възглавницата или си много киселяк по принцип и нищо не ти харесва или изобщо не си пътувал и говориш небивалици. Защото за да пътуваш с пегасус или туркиш и да ти е добре се грижи луфтханза аз да те светна само![]()
Друго-стандартите на обслужване(и не само на обслужване) са мнооооооооооого по-вискоки за луфтханза отколкото за която и да е друга компания на нашето летище
Ето ти и на кои авиокомпании оправяме кочините и благодарение на нас си доволен от туркиш или педерасус примерно
е ти го изкара все едно тези компании не си плащат за обслужването, а вие го правите щот Луфти е много щедра

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Отклонявате се...
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
то реално за полет в рамките на 1 час какво обслужване да има.. кафенце, сокче и докато разлистиш пресата и викат събирайте масичките..
при тези обстоятелства се търси най - изгодната оферта..
иначе за търкиш само хубави неща съм чул..
от моя гледна точка дано да са супер и да се развиват яко

при тези обстоятелства се търси най - изгодната оферта..
иначе за търкиш само хубави неща съм чул..
от моя гледна точка дано да са супер и да се развиват яко

и печели награди с него
- kemakozeE36
-
-
Сондьора написа:А къде е Turkisha, че сложи Lufthansa над тях...
Рекорда ми е за 7 дена 10 полета с един полет междуконтинентален, та аре да немам наблюдения....И викаш за MD че били по хубави самолети (кой модел ??), и по-хубави от гледна точка на кое, комфорт или ??? Щото съм летял с Al Italia и са ебати дърветата все едно съм в TU...
Ta Lufthansa до БГ и от БГ ги слагам заедно с Bulgaria Air по обслужване на клиенти. И пак не бих предпочел ама никога, ако зависи от мен, да летя с Lufthansa, бих ги предпочел пред Bulgaria air де...просто екстрите са много по-малко от колкото на Turkish или Air France...
Тва си е лично мое мнение..полетял съм си и си гледам кефа от гледна точка на комфорт и екстри при полет...и тук говоря за економия класа, не за бизнес понеже там вече са равни почти всички компании, вече си зависи от типа самолет за удобствата (това само за големите самолети 767-300 и т.н.) то иначе няма разлика, само некви перденца![]()
Точно там е проблема
MD 80(сравнявам го по возия с А320 и 737 класик/NG)
Има разлика и при малките самолети.Ето кой не е пипнал самолет не знае какво приказва.Class devider-ще те оставя сам да проучиш какво е и къде се монтира щото ме мързи да ти обяснявам интериора на самолета.Сега на краставичаря краставици....
Запази го за себе си. От всяко нещо има като тебе такъв един недоволен, но българия ер и луфтханза просто нямат база за сравнение по нито един критерии
Точно това нещо трябваше да вземеш предвид още в началото-да сравняваме един клас возила(на луфтханза имаше боинг 737 наскоро при нас дето има такова обурудване и глезотии дето не си и сънувал по турските ербъси и боин-ги, а беше само 79-та година). Иначе все едно е да кажеш, че 740 е по-хубаво от 316-същото е
Точно тези МД-та са купени от ал италия и са съживени до основи, понеже ал италия продаде бангросани кошници. 2 от тях даже бяха със спукани надлъжници
За тоя рекорд някаква награда дадоха ли ти

и по въпроса за поддръжката ПОВЯРВАЙ ми ако видиш само как се поддържа един самолет на българия ер и един наш ще предпочиташ да летиш с луфтханза

Мисля, че поне за това съм по-наясно от тебе, пък ти лети с която ти компания харесва.Аз не те навивам, просто ти казвам какво се случва.Ние по принцип на икономичните класи не обръщаме внимание.Ти какво искаш билета да ти е 30 евро примерно и да ти бършат задника с позлатени салфетки ли?Вземи си на лудия ханс билет за 400 евро да те питам после туркиш ли та еър франс ли? То не може ем да стиснеш ем да пръднеш

- Сондьора
- ентусиаст
-
За кво го споменаваш тоя 737.....лети до БГ или смисъл в редовна линия за БГ на луфтханса ли е кво ли??? И голема реклама е тва некви самолети от 79та...Големите компании отдавана са пенсионирали тия самолети или са ги продали на нискобюджетните.
Я ги дай тия екстри на тоя 737 от 79та дето не съм ги виждал по турските Ата и Бта..Само не се изметквай така, че А340 и Б777 са доста по-май а
???
И как може да сравняваш изобщо интериора возията на MD 80 с тоя на А320 ...И коя уважаваща себе си компания лети още с тва черясло....Ти краставичарю сравняваш жигула с Е90ка.
Какъв клас дивайдър има на полетите за БГ и от БГ
или се свежда до перденцата
щото точно зад 4тия реда селдаки следва економито със същите седалки...
Да говорим ли за манжата и пиенето (тук франсетата са ненадминати), лонжи, екстри към билети,мили, като спане в хотел фрее и т.н.???
Щото билета ако ми е 400евра до една дестинация при големите европейски компании, вие предлагате най-малко...т.е. Аз за тия 400 отивам там където предлагат най-много комфорт, щото цените на билетите при големите горе долу са едникви, там се печели клиент с глезотийки, и който ти се прави и за най-малкото му пада реномето.
Поддръжката не ме интересува и няма как да я знам, кое как се поддържа, просто името на компанията би трябвало да говори за добра поддръжката.
А и изобщо не ми се коментира Bulgaria air.
Я ги дай тия екстри на тоя 737 от 79та дето не съм ги виждал по турските Ата и Бта..Само не се изметквай така, че А340 и Б777 са доста по-май а

И как може да сравняваш изобщо интериора возията на MD 80 с тоя на А320 ...И коя уважаваща себе си компания лети още с тва черясло....Ти краставичарю сравняваш жигула с Е90ка.
Какъв клас дивайдър има на полетите за БГ и от БГ

Да говорим ли за манжата и пиенето (тук франсетата са ненадминати), лонжи, екстри към билети,мили, като спане в хотел фрее и т.н.???
Щото билета ако ми е 400евра до една дестинация при големите европейски компании, вие предлагате най-малко...т.е. Аз за тия 400 отивам там където предлагат най-много комфорт, щото цените на билетите при големите горе долу са едникви, там се печели клиент с глезотийки, и който ти се прави и за най-малкото му пада реномето.
Поддръжката не ме интересува и няма как да я знам, кое как се поддържа, просто името на компанията би трябвало да говори за добра поддръжката.
А и изобщо не ми се коментира Bulgaria air.
- kemakozeE36
-
-
Значи не желая да се караме с тебе ама или си тъп или се правиш на такъв или се опитваш да ме дразниш или се гордееш колко много си летял и че си виждал самолет на живо или имаш кофти дилър.Извинявай ако прозвучи грубо, ма говориш пълни глупости клас дивайдър и перденце е съвсем различно. По въпроса за боинга от 79-та година ще лети още 5 години и брак
ето го и него:
_-_Boeing_737-300_-_Airport_Cologne_Bonn_(8991).jpg)
Другото което явно не знаеш е, че нашите бази за обслужване са само за този клас самолети като 737 и А319/320/321 и чекове като А,В1 и В2, С1 и С2, и D1. Кое какво значи няма да ти обяснявам подробно, само ще кажа че д-чека е самолета тотално разпилян на части и всичко ново. Ако успееш в бившия хангар 3 на БГА Балкан, който е предназначен за ТУ-134 да вкараш 767 примерно без да потрошиш нещо ще ти изпълня 3 желания.
Аз не знам как можеш изобщо да сравняваш тия 2 типа самолети единия от вчера едва ли не другия на 100 години и то в пъти по-нисък клас и какво очакваш просто.
Но явно все още не разбираш, че един А320 например на турските авиолинии и един наш А320 нямат нищо общо. Турчолята за един техен самолет платиха сумс пари допълнително, за да им извършиме обслужването по "Луфтханза стандарт". Това ако не ти говори нещо значи трябва да прочетеш отново първото изречение и да помислиш кое от всичко изброено там не ти е в ред
ето го и него:
_-_Boeing_737-300_-_Airport_Cologne_Bonn_(8991).jpg)
Другото което явно не знаеш е, че нашите бази за обслужване са само за този клас самолети като 737 и А319/320/321 и чекове като А,В1 и В2, С1 и С2, и D1. Кое какво значи няма да ти обяснявам подробно, само ще кажа че д-чека е самолета тотално разпилян на части и всичко ново. Ако успееш в бившия хангар 3 на БГА Балкан, който е предназначен за ТУ-134 да вкараш 767 примерно без да потрошиш нещо ще ти изпълня 3 желания.
Аз не знам как можеш изобщо да сравняваш тия 2 типа самолети единия от вчера едва ли не другия на 100 години и то в пъти по-нисък клас и какво очакваш просто.
Но явно все още не разбираш, че един А320 например на турските авиолинии и един наш А320 нямат нищо общо. Турчолята за един техен самолет платиха сумс пари допълнително, за да им извършиме обслужването по "Луфтханза стандарт". Това ако не ти говори нещо значи трябва да прочетеш отново първото изречение и да помислиш кое от всичко изброено там не ти е в ред

- Сондьора
- ентусиаст
-
В случая се правиш на тъп ти ве приятелю и тва и че си некво хейтърче все тая...сравняваш МД 80 с 320 ти или не си летял или си ги виждал само в хангара.....
Говореше за глезотий на 737 дето не съм виждат...просто ти казах къде са повече, ма май не си се качвал и на тях..
И ти казах, че не ме интересува кво правите в хангара...интересува ме кой предлага повече...е вие предлагате по-малко...тва е.
Говореше за глезотий на 737 дето не съм виждат...просто ти казах къде са повече, ма май не си се качвал и на тях..
И ти казах, че не ме интересува кво правите в хангара...интересува ме кой предлага повече...е вие предлагате по-малко...тва е.
- kemakozeE36
-
-
Tи си хейтър не аз и ти се правиш на тъп.Мене познай през кое ми е ти как си пътувал и с какво. Аз мога и с АН-12 да пътувам ако знаеш какво е това изобщо 

- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Стига деее, аз съвсем друго питах и вие се изядохте, + това нямам проблем, както някой беше писал, д**ба, съжалявам че попитах. 

Колега @kemakozeE36 ти летял ли си с Turkish Airlines да видиш за какво обслужване става на въпрос. За полето от порядъка до 2-3 часа освен сигурността, какво да ме интересува основно - цената на билета и обслужването по време на полета за тази цена.
Турците имат много добро обслужване за цените на пътуванията. Пътувал съм там междуградски автобус и за всеки пътник имат отделен монитор със слушалки на гърба на предната седалка, с избор на телевизионни канали, музика и дори и картина от камера, която е монтирана отпред, за да наблюдаваш пътя пред автобуса, също така и Wi-Fi връзка и топли напитки за пътниците.
Турците имат много добро обслужване за цените на пътуванията. Пътувал съм там междуградски автобус и за всеки пътник имат отделен монитор със слушалки на гърба на предната седалка, с избор на телевизионни канали, музика и дори и картина от камера, която е монтирана отпред, за да наблюдаваш пътя пред автобуса, също така и Wi-Fi връзка и топли напитки за пътниците.
- Convertible
- ентусиаст
-
ex `00 E39
защо се намесва Луфти Техник.. явно освен на борда, е важно коя компания обслужва самолета на дадена АК.. 

и печели награди с него
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Днес ми "гепиха" дебитната карта и сега се сещам че пише че искат картата да се представи на летището при check-in. И сега като ми издадът нова карта, тя няма да е със същия номер като тая, с която съм направил плащането и става едно мазало. На вас искаха ли ви картата, с която сте направили плащането? За e-ticket става въпрос.
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3