Този път цивилна полиция ме спря...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Този път цивилна полиция ме спря...

Мнение от makaveli316 » 17 Фев 2012, 14:54

Днес връщайки се от работата си карам с жената и гледам в огледалото отзад някакъв голф и светят някакви сини лампички вътре в него и първоначално не зацепвам, даже викам на жената "глей го тоя отзад как се е накичил" и карам още 100 метра и завивам на улицата където аз живея и пак поглеждам отзад и вече в гоуфа освен лампичките пише "Polizei STOP" и аз охоооо ясно.
Отбивам, лепнаха ми на стъклото 2 значки и единия пита къде живеете вие и аз му соча "е в тоя блок" и той "да бе, верно" и се смее хахаха то верно баси съвпадението да ме спре на улицата дето живея.
Единия гледаше документите в колата, сканирваше ги с някакво устройство, а с другия си говорехме.
Бях се много спекъл, въпреки, че съм по изряден от немец, но съм с български номера на колата и си мислех да не ми каже нещо. А жената до мен и тя явно си мислеше същото и се беше вдървила като борче :mrgreen: .
Та проблем нямаше, върна ми документите и аз го питах всичко ок ли е и той каза, че няма никакъв проблем и аз си отдъхнах.

До сега бях спиран 3-4 пъти пъти, един от които на границата със Швейцария, където извадиха един пес да ми души по колата, а друг път също ме спряха на италиано-швейцарската. Там обаче трябваше да паркирам в един гараж за претърсване на колата. Само Дядо Коледа не ме е спирал до сега :mrgreen:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Този път цивилна полиция ме спря...

Мнение от xpl0d » 17 Фев 2012, 15:44

И ква беше целта на темата?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 17 Фев 2012, 15:52

xpl0d написа:И ква беше целта на темата?

Мисълта ми беше, че нашите номера бият на око в чуждите държави.
Цел никаква точно, просто исках да споделя случката. Нещо лошо ли има в това? Трябва да ми се счупи нещо по колата, че да пиша в тоя форум ли?
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 17 Фев 2012, 15:59

Ми много ясно че бият на очи както и чуждите коли в БГ.
То и аз си карам по една магистрала в Германия и подминавам едно е60 и си карам полекичка и тооо пак ме подминава и почва да му святка нещо на задния прозорец и си мисля- тоо кви стопове има :mhihi: :mhihi: само където пишеше- ПОЛИЦИЯ СТОП и ме водиха до една отбивка и ме провериха наи културно и си ме пуснаха.
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 17 Фев 2012, 17:22

makaveli316 написа:
xpl0d написа:И ква беше целта на темата?

Мисълта ми беше, че нашите номера бият на око в чуждите държави.
Цел никаква точно, просто исках да споделя случката. Нещо лошо ли има в това? Трябва да ми се счупи нещо по колата, че да пиша в тоя форум ли?

То щото чуждите регистрации не бият на око тук в БГ или където и да е по света :kuku:

Ако трябваше да отваряме тема за всяка чужда регистрация...
Изображение

Назад към Извън Темата