Газов инжекцион втора ръка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: Газов инжекцион втора ръка?

Мнение от plradev » 17 Фев 2012, 0:26

ГИ втора ръка бих купил само ако е на кола и мога да видя как работи . След това ми го свалят и заживели щастливо ... Иначе като почнат инжектори ,мембрани,п*тки майни ,бутилката ако е стара ,трябва нова или хидравличен тест на старата,за да могат по нормален начин да се минават ГТП-тата,евросонди и т.н. глупости . Без възможност за проба ,не бих се хвърлил ,ако ще и за 100лв да ми го дават ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Мнение от marto7067 » 17 Фев 2012, 11:51

Какъвто и Г.И. да вземеш ще е по-добре от обикновенно АГУ-повярвай ми-и аз се бях насочил към втора ръка ама много от хората си мислят че като са го сложили за 1000-1200 преди 1 година, сега могат да го продадат за 600-700.Аз взех моя (БСМ)с отстъпка(имах от старото -обикновенно АГУ бутилка и тръби) за 470лв-монтирах си го сам,кабел си направих сам(благодарение на колегите от форума на Ситроен), настроих си го сам-доволен съм,ама несъм му навърял и 2000км....ще видим за напред!
Успех!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 17 Фев 2012, 12:09

Един съвет - след като вземеш колата - разбери наистина кое е най-доброто за конкретния двигател. Така "на сляпо" - никой не може да ти каже. По принцип ГИ е по-добро, ама може да е безсмислено набиване на жълтици в някой случай. И НАЙ-ВАЖНОТО - каквото и да вземеш, за каквото и да го вземеш - намери ДОБРЕ РАБОТЕЩ газаджия...Щото...каквото газаджия може да ти направи по колата, май и алармаджия не може :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 17 Фев 2012, 14:04

zigo написа:То е най добре на бензин но всички които сте на това мнение карате с по 1-2 литра :mhihi:

Е, не се мъчим да съживим умрелите инжектори, не сменяме бензинови помпи, гърнета и дебитомери като консуматив... но тва са подробности, нали има части десета употреба по 10лв :lol:

Иначе темата цепи - как след като си купим БМВ веднага да го побългарим щото да не се прецакаме да караме 1 месец на бензин :mhihi: и естествено - как побългаряването да е максимално йефтено :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с волан от М5
Мечтае да кара: Scott Gambler 730

Мнение от marto7067 » 17 Фев 2012, 19:39

M10 написа:
zigo написа:То е най добре на бензин но всички които сте на това мнение карате с по 1-2 литра :mhihi:

Е, не се мъчим да съживим умрелите инжектори, не сменяме бензинови помпи, гърнета и дебитомери като консуматив... но тва са подробности, нали има части десета употреба по 10лв :lol:

Иначе темата цепи - как след като си купим БМВ веднага да го побългарим щото да не се прецакаме да караме 1 месец на бензин :mhihi: и естествено - как побългаряването да е максимално йефтено :bowdown:

Колега и тази тема ще стане от ония....многото-където нямат нищо общо със заглавието и завършват с катинар, като си баровец-карай си на бензин-остави ни да си сменяме гърнета и помпи-няма да умирам с тая кола!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 17 Фев 2012, 21:17

marto7067 написа:
M10 написа:

............ завършват с катинар....

:yes: :yes: :yes:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 17 Фев 2012, 21:39

аз след като вече имам ГИ , купнея да го махна и да си сложа обикновена газова , не питатйте що
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 17 Фев 2012, 21:45

аз на мотори като м10,м20,м30,м40-2-3 не виждам смисил от инжекцион :dunno:
bedrock city racing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Фев 2012, 21:47

svilgg написа:аз след като вече имам ГИ , купнея да го махна и да си сложа обикновена газова , не питатйте що

Майстори ? При кой ходиш ? :paranoid:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520

Мнение от kobrata55 » 25 Апр 2012, 21:28

[quote="madpetio"]Преди няколко месеца купих ГИ БРЦ втора ръка за 300лв и още 250лв монтаж та 550 ми се върза колата е шест...
Като от майстора сложи само медната тръба от бутилката до изпарителя...

здр.колега изкам дате питам това брц където си го взимал втора ръка къде са ти го слагали щото аз съм намерил също брц втора ръка за 500лв от самоков съм но тук не изкат да го поставяат кажи каде си го слагат в софия за 250лв.и ако имаш тел.на човека ако можеш да ми го дадеш ще стане супер.благодаря ти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 25 Апр 2012, 21:37

Аз пък след като сложих ГИ преди 7 години не ща и да си помисля за обикновена газова даже.Тъй като преди бях с обикновена газова.
Най доброто в момента е газ на директно впръскване или на течна фаза.Отзивите са за вдигане на мощноста с 10% от тея уредби.
А тези колеги които имат проблеми с ГИ да си сменят газаджията както по горе се каза.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 26 Апр 2012, 19:29

M10 написа:

Мхм... аз пък щото като имам ГИ от 5 години съм ги сменил всичките... всъщност това са от нещата, които не съм сменял и нямат нужда от смяна.

Тия глупости си ги запази за себе си, може и да са били валидни преди 10 години... А и теб по какъв начин те засяга темата, че се наложи да се включиш? Не те бърка цената на горивото, карай си на бензин и толкова или държиш, колкото се може повече хора да разберат? :mhihi:

По темата, колега, гледай във всички по-големи авто-форуми, в секциите продава... Друго не се сещам като съвет
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 27 Апр 2012, 20:35

http://www.bmwcoop.com/2011/01/12/g-pow ... d-vehicle/
Ако това е "побългаряване" на БМВ с газ и аз искам такова :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Предишна

Назад към Извън Темата