Има ли ел. техници

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Има ли ел. техници

Мнение от v_p_m » 17 Фев 2012, 21:58

Здравеите, разглобил съм тука 1 механизъм за чистачки (понеже спряха) които изглежда така
Photo-0041.jpg

захлупен е с това капече по което неясно за мен как отива тока към моторчето ,тока съответно идва по 7,8,9,10,11 в зависимост от степента на лостчето и се предава съответно към 4-5-6 които пък се търкат в голямото зъбно колело от там нз как отива до моторчето.
Photo-0040.jpg

Photo-0042.jpg

мисла си че причината е в писта "1" според мен трябва да е свързана с писта "1.5" но не е и нз даите неква идея какво да мера как и каде :bowdown:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

master of the force
Аватар

Re: Има ли ел. техници

Мнение от alx » 18 Фев 2012, 0:07

1 и 1.5 изглеждат да трябва да са свързани но там е изгоряло точно като бушон.

те са и шините по които се захранва моторчето (виж как над мотора има 3 пластини и тези 3-те от капачето контактуват с него).

предполагам че е изгоряло там защото си претоварил чистачките (със сняг примерно) и при това положение мотора е на практика на късо и шиничката е дала фира.

взимаш поялника и внимателно запояваш там една жица и пробваш.

поне на мене така ми се струва...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Re: Има ли ел. техници

Мнение от v_p_m » 18 Фев 2012, 0:47

alx написа:1 и 1.5 изглеждат да трябва да са свързани но там е изгоряло точно като бушон.

те са и шините по които се захранва моторчето (виж как над мотора има 3 пластини и тези 3-те от капачето контактуват с него).

предполагам че е изгоряло там защото си претоварил чистачките (със сняг примерно) и при това положение мотора е на практика на късо и шиничката е дала фира.

взимаш поялника и внимателно запояваш там една жица и пробваш.

поне на мене така ми се струва...

И аз предполагам че там е проблема ,но ме претеснява факта че има нещо като каналчета закакво са там :dunno: в които са пропаднали пластинките също така такочели и малките(стрелките в жълто) са изгорели ддз
Photo-0042 (2)2.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Назад към Извън Темата