Има ли ел. техници
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Има ли ел. техници
Здравеите, разглобил съм тука 1 механизъм за чистачки (понеже спряха) които изглежда така
захлупен е с това капече по което неясно за мен как отива тока към моторчето ,тока съответно идва по 7,8,9,10,11 в зависимост от степента на лостчето и се предава съответно към 4-5-6 които пък се търкат в голямото зъбно колело от там нз как отива до моторчето.
мисла си че причината е в писта "1" според мен трябва да е свързана с писта "1.5" но не е и нз даите неква идея какво да мера как и каде
захлупен е с това капече по което неясно за мен как отива тока към моторчето ,тока съответно идва по 7,8,9,10,11 в зависимост от степента на лостчето и се предава съответно към 4-5-6 които пък се търкат в голямото зъбно колело от там нз как отива до моторчето.
мисла си че причината е в писта "1" според мен трябва да е свързана с писта "1.5" но не е и нз даите неква идея какво да мера как и каде

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Има ли ел. техници
1 и 1.5 изглеждат да трябва да са свързани но там е изгоряло точно като бушон.
те са и шините по които се захранва моторчето (виж как над мотора има 3 пластини и тези 3-те от капачето контактуват с него).
предполагам че е изгоряло там защото си претоварил чистачките (със сняг примерно) и при това положение мотора е на практика на късо и шиничката е дала фира.
взимаш поялника и внимателно запояваш там една жица и пробваш.
поне на мене така ми се струва...
те са и шините по които се захранва моторчето (виж как над мотора има 3 пластини и тези 3-те от капачето контактуват с него).
предполагам че е изгоряло там защото си претоварил чистачките (със сняг примерно) и при това положение мотора е на практика на късо и шиничката е дала фира.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Re: Има ли ел. техници
alx написа:1 и 1.5 изглеждат да трябва да са свързани но там е изгоряло точно като бушон.
И аз предполагам че там е проблема ,но ме претеснява факта че има нещо като каналчета закакво са там

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
3 мнения
• Страница 1 от 1