Ако си ти какво би направил?
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Продавай!!!
Наистина и пада много бързо цената, а и една Е38-ца мисля, че ще ти достави много радост и незабравими моменти...

Наистина и пада много бързо цената, а и една Е38-ца мисля, че ще ти достави много радост и незабравими моменти...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Давай я бе ти луд ли си 4 бона са си 4 бона, ако не я дадеш дамо ще набиваш. А и за 20К можеш да вземеш и Е38 дори...

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
rtzankov написа:Ако, още не си я дал, мисля че днес е деня![]()
Не съм я дал още.... днес ми звъня да я покажа и на жена му ... че и тя искала да я види та пак я гледаха .... Май ще си я покарам още една седмица защото чакъл превод на пари началото на другият месец.... иначе ми даваше капаро ама не го взех защото всичко стане не ми се взимат така пари ... пак и в крайна сметка като гледам как е лапнал по нея като 6-то класник на първа среща не се страхувам, че няма да я вземе въпроса е че вече съм я обещал и не върви да се откажа в последният момент на продажбата ... Все пак съм дал дума .... а не ми се давааааааа хич ...... ама където кажа ми се смеят, че за толко пари още и се чуда

- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Колите са за т'ва - да се сменят. Имаш още няколко дни с нея - излез вечерта, пусни си любимите песни и се разходи из града. Изгори за 100лв гориво и си направи кефа. После я продай и остани с хубавите спомени за нея... 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
От прочетеното дотук не мога да разбера какъв точно автомобил искаш ти самия...дали 3ка, 5ца, 7ца...
Едни ти казват да я шитнеш за 3ка, други за 5ца, трети за 7ца...
Не споменаваш дали търсиш лукс и по-ново или нещо по-старичко(но разбира се годно)
Всичко зависи от теб, но не забравяй че 4к са си 4к
Ако ли пък не искаш да се разделяш с нея - не го прави

Едни ти казват да я шитнеш за 3ка, други за 5ца, трети за 7ца...

Не споменаваш дали търсиш лукс и по-ново или нещо по-старичко(но разбира се годно)

Всичко зависи от теб, но не забравяй че 4к са си 4к

Ако ли пък не искаш да се разделяш с нея - не го прави

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
SummonedToDIe написа:
И аз не знам какво искам да ти кажа.... само знам, че 4 хил.лв. ще ми дойдат добре на този етап.... пак после ще му мислим .... то нищо се незнае ....чакам да му преведат пари и тогава да вършим работа... всичко става в последният момент може и да се откаже знам ли го .... нека да звънне да стане работата...... ще ви държа в течение какво е станало .... пък като взема парите ще му мисля какво да е ....

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Терзийски написа:SummonedToDIe написа:
И аз не знам какво искам да ти кажа.... само знам, че 4 хил.лв. ще ми дойдат добре на този етап.... пак после ще му мислим .... то нищо се незнае ....чакам да му преведат пари и тогава да вършим работа... всичко става в последният момент може и да се откаже знам ли го .... нека да звънне да стане работата...... ще ви държа в течение какво е станало .... пък като взема парите ще му мисля какво да е ....имам си една темпра ще се воза с нея временно или с фроктиерата и така ...
Като гледам ранк-а ти..."поклонник на Е36"

Çà êîëàòà
Âå÷å ìíîãî òðóäíî å äà ïðîäàäåø êàêâàòî è äà å êîëà 2ðà óïîòðåáà äîðè íà ïàðèòå,êîèòî ñè ÿ êóïèë,ùîòî èìà 1 êóï ðàçõîäè,à òè äàæå ùå âçåìåø áàÿ ïàðè,ÏÐÎÄÀÂÀÀÀÀÀÈ,öåíàòà íà ïåòè÷êèòå ñå ñðèâà ÃËÀÂÎËÎÌÍÎ,ïðåãëåäàè öåíèòå îò ïðåäè ãîäèíà,2 è ùå ðàçáåðåø çàùîÒåðçèéñêè написа:rtzankov написа:Àêî, îùå íå ñè ÿ äàë, ìèñëÿ ÷å äíåñ å äåíÿ![]()
Íå ñúì ÿ äàë îùå.... äíåñ ìè çâúíÿ äà ÿ ïîêàæà è íà æåíà ìó ... ÷å è òÿ èñêàëà äà ÿ âèäè òà ïàê ÿ ãëåäàõà .... Ìàé ùå ñè ÿ ïîêàðàì îùå åäíà ñåäìèöà çàùîòî ÷àêúë ïðåâîä íà ïàðè íà÷àëîòî íà äðóãèÿò ìåñåö.... èíà÷å ìè äàâàøå êàïàðî àìà íå ãî âçåõ çàùîòî âñè÷êî ñòàíå íå ìè ñå âçèìàò òàêà ïàðè ... ïàê è â êðàéíà ñìåòêà êàòî ãëåäàì êàê å ëàïíàë ïî íåÿ êàòî 6-òî êëàñíèê íà ïúðâà ñðåùà íå ñå ñòðàõóâàì, ÷å íÿìà äà ÿ âçåìå âúïðîñà å ÷å âå÷å ñúì ÿ îáåùàë è íå âúðâè äà ñå îòêàæà â ïîñëåäíèÿò ìîìåíò íà ïðîäàæáàòà ... Âñå ïàê ñúì äàë äóìà .... à íå ìè ñå äàâààààààà õè÷ ...... àìà êúäåòî êàæà ìè ñå ñìåÿò, ÷å çà òîëêî ïàðè îùå è ñå ÷óäà![]()
![]()

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Момчета стискайте палци утре съм на нотариус... и ако има време ще му помогна да мине на КАТ .... И взимам паритееееееееееееееее 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Терзийски написа:Момчета стискайте палци утре съм на нотариус... и ако има време ще му помогна да мине на КАТ .... И взимам паритееееееееееееееее
Сменяй аватара

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Нямах интернет /тоет нямах комп/ и затова не съм писъл ... Значи вчера всичко мина на ниво.... минахме през нотариус послена на сменихме и талона и го изпратих по живо по здраво да си го кара... Сметката е следната :
30 дни каране + бензина + консумативите + удоволствието = 20 000лв. което значи, че 4000 лв. съм напред
:):) и сега пеш... е не точно пеш ама да не казвам с какво ще се возя 
30 дни каране + бензина + консумативите + удоволствието = 20 000лв. което значи, че 4000 лв. съм напред

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Айде честито значи
Няма такъв втори като тебе- върви ти- първо е36-цата продаде на доста добра цена, сега си 4 напред... пфуууу
Браво
че черпиш, че черпиш 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4