Какво ви е мноението за WAZZUB
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво ви е мноението за WAZZUB
Скоро ровейки се в нета ми попадна този сайт, който обещава едни пари почти без усилие, което е малко несериозно според мен макар че в описанието си са дали добри доводи все пак аз лично сам малко скептично настроен, че някой ей така би ти плащал кинти цял живот 
Направих си регистрация пак ще видим
Моят линк е http://signup.wazzub.info/?lrRef=f6c42e96, в случай че някой колега реши да се регистрира
ето и описанието им:
"WAZZUB - новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички.
Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.
Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще в...зимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре.
Това ще възможно само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други.
Ще се плаща по удобен за вас начин – банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април.
До момента от 01 Януари 2012 г. има над 1 785 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи вички рекорди за бърза масовост."

Направих си регистрация пак ще видим
Моят линк е http://signup.wazzub.info/?lrRef=f6c42e96, в случай че някой колега реши да се регистрира

ето и описанието им:
"WAZZUB - новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички.
Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост.
Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще в...зимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре.
Това ще възможно само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други.
Ще се плаща по удобен за вас начин – банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април.
До момента от 01 Януари 2012 г. има над 1 785 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи вички рекорди за бърза масовост."
Re: Какво ви е мноението за WAZZUB
Що ми се струва, че линкът ти е с реферал ?!
А по описанието ми се струва пълен скам и загуба на време
А по описанието ми се струва пълен скам и загуба на време

uCnaHeTcA написа:Що ми се струва, че линкът ти е с реферал ?!
То си е чист реферал, нали такава е идеята направено е един вид като мултилевъл, доколкото аз го разбирам

аз затова съм писъл че това е моят линк

А на желаещите да се регистрират, не можеш ли да дадеш тоя линк http://signup.wazzub.info/ ?
Това, че целта на темата ти е просто търсене на реферали, е друг въпрос...
Отдавна не са на мода тия глупости...
Това, че целта на темата ти е просто търсене на реферали, е друг въпрос...
Отдавна не са на мода тия глупости...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Това ще е най-големия scam в историята на скамовете.
Докато едни те баламосват, че с кликване ще получаваш някакви центове, тия съвсем са се оакали.
То ако ставаше така всеки да получава пари.....
Докато едни те баламосват, че с кликване ще получаваш някакви центове, тия съвсем са се оакали.
То ако ставаше така всеки да получава пари.....

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
То ако беше реално, всеки щеше да има по 1000 приятела и да си живее живота без да работи 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
вярно е, аз тъкмо получих втория си чек.
чешам си топките и ми плащат отгоре на всичко

virtue and tranquillity
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
vladye написа:вярно е, аз тъкмо получих втория си чек.
И мармота....

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
makaveli316 написа:vladye написа:вярно е, аз тъкмо получих втория си чек.
И мармота........увива та се къса.
Забил е нещо

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Дайте ми мойте 350 леа аванс, аз обещавам да кликвам!
Без страх, без спирачка!
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
аз едно не разбирам. регистрирайки се,трябва да посочиш,кой те е поканил?
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
азззз написа:аз едно не разбирам. регистрирайки се,трябва да посочиш,кой те е поканил?
Да, колега.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
alpina-ma6inata написа:азззз написа:аз едно не разбирам. регистрирайки се,трябва да посочиш,кой те е поканил?
Да, колега.За да видят на кой трябва да "дадат кинти"
Е добре де в крайна сметка не излиза ли,че всичките "пари" ще отидат при един човек

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Освен на него, и на теб ще ти се пращат.. ЕВЕНТУАЛНО 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
Kroki написа:Освен на него, и на теб ще ти се пращат.. ЕВЕНТУАЛНО
...и подчертавам евентуално

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2