Въпрос относно продаден артикул в ибей

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Въпрос относно продаден артикул в ибей

Мнение от © » 17 Фев 2012, 23:25

имам чувството че наддават от друг акаунт, може и да греша, но такива търгове които завършват в последния момент с 5 долара, пък то струвало 100 аз не съм виждал

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 18 Фев 2012, 0:34

Преди време наддавах за няколко сглобяеми модела, но в последния момент търговете бяха анулирани и после разбрах, че цената е била прекалено ниска и продавача е наддавал от друг акаунт за да платя повече накрая. :D
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Фев 2012, 12:31

© написа:имам чувството че наддават от друг акаунт, може и да греша, но такива търгове които завършват в последния момент с 5 долара, пък то струвало 100 аз не съм виждал

до сега най голямия джакпод на търг съм правил с една покупка за 7лири а иначе струваше към 40.
но друга далавера на селларите е това с шипинга.един и същ продавач еднакви стоки ама с различни цени,но като си сметнеш и шипинга излизат еднакви :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2012, 12:37

///Maximalniq написа:И каква по точно ще е тази санкция ?

Първия случай предупреждение и маркиране за винаги като чийтър на акаунта, мейла, имената и адреса в случай, че си регнеш друг акаунт.

При повторно провинение те трият.

Такива глупости са пумярщини според мен. Аз съм продавал нещо, което на мен ми струваше 80 долара за 12 с безплатна доставка, щото имах глупоста да го пусна лятото като всички са отпуска и нямаше наддавания.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2012, 12:38

kiko написа:
© написа:имам чувството че наддават от друг акаунт, може и да греша, но такива търгове които завършват в последния момент с 5 долара, пък то струвало 100 аз не съм виждал

до сега най голямия джакпод на търг съм правил с една покупка за 7лири а иначе струваше към 40.
но друга далавера на селларите е това с шипинга.един и същ продавач еднакви стоки ама с различни цени,но като си сметнеш и шипинга излизат еднакви :mhihi:

Това с шипинга се прави, щото върху него не се начислява такса за Ибей.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 18 Фев 2012, 13:20

това май го забравяте :roll:
http://pages.ebay.com/help/buy/reserve-price.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2012, 13:41

Да, но това се прави преди да си стартирал търга. Много рядко се ползва, защото към такива търгове няма почти никакъв интерес.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Фев 2012, 14:23

за по-скъпи неща като коли не е ли обичайна практика с резерва?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 18 Фев 2012, 14:31

За коли може, не съм продавал и купувал такива неща и не знам :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 31 Мар 2012, 12:11

Въпрос: при продаване на артикул, ибей кога ти взима таксата? Като продадеш артикула или като го пуснеш веднага да се продава?
Питам, защото се чудя какво става ако изтече времето и никой не го купи и в случай, че ти взимат веднага таксата е някак си тъпо.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Мар 2012, 12:55

makaveli316 написа:Въпрос: при продаване на артикул, ибей кога ти взима таксата? Като продадеш артикула или като го пуснеш веднага да се продава?
Питам, защото се чудя какво става ако изтече времето и никой не го купи и в случай, че ти взимат веднага таксата е някак си тъпо.

Колега по въпроса ти за минимална сума от търг продавача може да защити интереса си като обяви минимална скрита цена предварително.Тази цена е такава която те устройва тебе и не се вижда от купувача.Ако не се достигне по време на търга анулира се наддаването и пробваш пак.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 31 Мар 2012, 13:01

Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 31 Мар 2012, 16:13

Има такса то дали е купи веднага или е търг няма значение.По горе колегите са описали това .Най лесно можеш да разбереш като си влезеш в акаунта и прочетеш общите условия можеш и да ги попиташ в сервизния център.От време навреме има малки промоции за продавачи става без тая такса но е само за някои категории стоки.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 31 Мар 2012, 22:43

makaveli316 написа:Не, аз не говоря за търг. Искам да продам нещо и му слагам една цена и "Buy Now".
Въпроса ми е дали от ибей ме цъкат с таксички веднага или само ако продам артикула.
Питам защото искам да продам нещо, което върви повече зимата и има вероятност никой да не го купи сега и просто да не се набутвам да го слагам за продаване.

ибей те таксува след продажбата на артикула , иначе плащаш само снимките по 10 цента на снимка
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 31 Мар 2012, 22:47

Ясно, мерси за отговорите :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата