:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от astoinov » 18 Яну 2012, 23:03

Дали отговори колегата от този случай (Ascendancy), понеже видях, че е влизал във форума последните дни.

LiTtLeRoCk написа:
astoinov написа:Здравейте,

искам да попитам има ли някакво развитие с моя случай? А именно http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=280410&start=0.
Става въпрос за колегата Ascendancy.

Ето и това, което бях му написал в темата:

Здравейте,

колегата е много некоректен, въпреки че на пръв поглед не изглеждаше така.
В петък 06.01 направихме бартер с него за телефона, който продаваше. Попитах
го на няколко пъти има ли някакви забележки или проблеми и ми отговори, че всичко
му е наред на телфона и просто му е умръзнал. Аз му дадох напълно изряден телефон в замяна.
След като се прибрах установих, че има сериозни проблеми с тъч скрийна, които за жалост
не се проявяват постоянно и нямаше, как да ги забележа на място. Започна се едно званене
като в рамките на деня му звъннах поне 5 пъти в различни часове, естествено той не вдига телефона.
В последствие му писах на скайп и отново съшия ефект. Малко по-късно тигнах и до извода, че въпросният
телефон не иска и да се зарежда. Нито през юсб, нито през какви ли не зарядни (обиколих няколко магазина).
Сега съм тотално с вързани ръце, а като цяло използвам телефонът си често и съм поставен в много кофти ситуация.
Писах ЛС във форума днес 07.01 (което ЛС очевидно е прочетено), отново на скайп и отново по телефона, но колегата се е покрил тотално.

В крайна сметка го помолих единствено, поне малко от малко да се държи достойно и да ми каже има ли въобще
начин да се зареди този телефон и ще може ли да го използвам. Майната му на това, че ме прецака зверски,
както се казва халал да му е моят телефон.

Жалко е, че хора в един форум с общи интереси се надцакват един друг и не проявяват грам коректност.

Написал съм мнението си тук, понеже не зная къде да го споделя, а смятам, че всеки, който иска да има вземане
даване с колегата, трябва да го знае. Помня, че имаше тема за некоректни търговци, но не успях да я намеря.

Поздрави.

Колега, неговата тема, не е тема за некоректните.
Темата з анекоректнит е тази, а не другата.
Писал съм му, чакам неговия отговор, ако не ми отговори си заминава.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Яну 2012, 10:46

Ascendancy вече не е част от този форум.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X3

Мнение от astoinov » 19 Яну 2012, 11:08

Много благодаря.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!

Потребител
Аватар

Мнение от kristqn_stanchev » 04 Фев 2012, 19:58

Днес този ИЗМИКЯР! ""ANGLE PICH" Изпрати майка си и и баща си,и се опитаха да пробутат ФАЛШИВ катализатор от ГОЛФ 4 тди с номер 045 178 АСВ .Пазете се опитаха се да го пробутат на няколко човека който изкупуват катализатори!Лъжат че сестрата заминавала трябвали пари,и тем подобни цигански работи!Цялата рода се занимават с катализатори!!!!!!И се правят че нищо не знаят!Катализатора е преправен на централната заварка! МОЛЯ тоя да го изгоните от ФОРУМА ако ви е интересно ще ви разясня цялата ситуация с всиките който се опитаха да прецакат!!!!!!

Потребител
Аватар
Кара: Каравана-Е61 N57TU Bj2005
Мечтае да кара: TUpolev 134

Мнение от Dual_C » 04 Фев 2012, 22:04

Здравейте на всички, публикувам това чак седмицата след като ми се случи, защото все се надявах, че в някой от хората, които управляват този форум, разумът ще вземе връх и той ще отрони едно простичко извинявай, вместо да увърта и да се срамува да го направи, за да не засегне свой колега. Прощавайте момчета, но с риск да изтриете мнението ми, дори с риск да ме баннете искам да ви кажа само едно: Това не е достойно за един зрял мъж, за каквито съм ви смятал досега! За мен г-н медераторът LiTtLeRoCk действа тенденциозно и се държи по начин, който отива единствено на квартален фатмак, какъвто явно държи да стане според ника си. Останалите негови колеги модове и дори администратори, към които се обърнах да дадат безпристрастно си мнение за постъпката и държанието му, бяха особено активни само докато изясняваха случая, а после когато явно се убедиха в меко казано неправилния му подход, от някаква измислена колегиалност ли не знам, подвиха опашки, а някои дори не отговориха.
Та мнението ми за теб г-н старшина LiTtLeRoCk е: Ти самият си некоректен спрямо хората тук, затова нямаш никакво право да разрешаваш споровете им! Нямам никакъв проблем да ти го заявя на живо ако смяташ, че така звучи несериозно. Казвам се Цветан Цветков, от Ловеч съм, тела ми го има във всичките ми теми. Между другото ако решиш да дойдеш утре на Баховица, можеш да звъннеш да се видим :yes:
Не мисля да излагам конкретния случай, той не кой знае колко интересен, по-важното е отношението, с което се сблъсках. Ако мнението ми не бъде изтрито, в което силно се съмнявам и ако има интерес ще го направя с пълни подробности на аудиторията.
Прощавайте ако съм засегнал някого незаслужено, афектиран съм, защото един човек с негативното си отношение успя да ме отблъсне от нещо, което уважавах- този форум.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Фев 2012, 22:53

Като оставим настрана, че тая тема не е за подобни "излияния" (има си цял раздел по въпроса), ще ти кажа следното:

Не знам кой си е подвил опашката и кой не е искал да признае, че Littlerock греши за нещо, но много ясно и точно ти отговорих на ЛС-а... това ти какво продаваш и предлагаш във форума си е твоя работа... на модератори и администратори е работата да следят форума и да преценяват какво и що, когато се налага... това, че на теб не ти харесва фактът, че не ти позволяваме да си продаваш дрехите тук поради съмнение са комерсиалност не значи, че трябва да се чудиш кой да обвиняваш, че си прав и ние сме длъжни да ти позволим, или че се проявяваме тенденциозност спрямо теб. Нито пък да класифицираш модераторите или администраторите в този форум. Това, че имаш право да пишеш и/или продаваш също така не ти дава право да си недоволен, когато нещата не се случват така, както на теб ти изнася. Преценили сме нещо (първо Littlerock, после и аз) и сме ти дали становище. Предположих, че ще се усетиш и ще престанеш да се оплакваш и ще си намериш други форуми, където ще си продадеш дрехите. Но явно на теб не ти е достатъчно. Това си е твоя работа.

За уронване на престижа на администрацията и модераторите на форума и безпочвените ти обвинения спрямо нас ще получиш 1 месец BAN. И през тоя 1 месец ще е добре да помислиш над нещата. Пък ако не стане - има и други автомобилни форуми.

Потребител
Аватар

Мнение от HateMe » 05 Фев 2012, 12:56

Внимавайте, вчера vlado_882 dimitrachko или wolf_882 и двата телефона са негови се опита да направи грабеж на родителите ми!
Звъннах му в 10 часа сутринта за катализатор, обаче като му казах, че ще изпратя майка ми и баща, той каза, че може да се видят само вечерта в
18 часа. Изпратих майка ми, която е на 60 години и баща ми, който е на 70. Чакали го пред кино Арена, а той им казал, че ще дойде
след час, явно за да стане по-тъмно. В 19 часа той е казал, че не може да отиде на входа на киното и ги е викнал в дъното на
паркинга. Родителите ми не са заподозряли нищо и са отишли. Там той ги е чакал с още един, взел катализатора в ръце, погледнали
се с приятеля му и казал на майка ми, че той ще вземе катализатора и тя да не очаква пари от него.
Представете си какъв стрес е било за възрастната жена, сама в тъмнината, като знае, че разчитам на тези пари. Хванала ги е
за ръцете и започнала да вика за помощ, баща ми също започнал да крещи, те тръгнали да се дърпат и майка ми, толкова по-
възрастна, се борила с тях. Добре, че са минали хора наблизо и явно тези долни измамници са се уплашили и избягали.
Майма ми беше много уплашена и почти разплакана, гласът и трепереше, като ми разказваше това, никога няма да си простя, ако му
се размине. Не знам как може да има чудовища, които да причинят такова нещо и то на толкова слаби и по-възрастни хора.
Той няма ли майка?! Предупреждавам другите, защото тази вечер може да обере вас, вашата съпруга, родители или приятели.
Не мога да приема, че такива се разхождат спокойно, а не са в затвора, не може да живеем в такава държава!
Още днес ще отида в полицията, моля администраторите да предпазят другите хора и да не му позволяват свободно да бъде
рекламиран в интернет, защото не се знае дали всеки ще има късмета на близките ми, и ако се наложи, да дадат информация, за да
може този безсърдечен престъпник да бъде наказан!
Обръщам се към това долно безсърдечно чудовище - да знаеш, че няма да те оставя, ще те намеря и ще се погрижа да отидеш в затвора!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Фев 2012, 13:52

В нашият форум нямаме wolf_882, а dimitrachko използва различен GSM номер... ще пиша на vlado_882 да видим какво ще сподели той.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 06 Фев 2012, 19:39

vlado_882 написа:
HateMe написа:Внимавайте, вчера vlado_882 dimitrachko или wolf_882 и двата телефона са негови се опита да направи грабеж на родителите ми!
Звъннах му в 10 часа сутринта за катализатор, обаче като му казах, че ще изпратя майка ми и баща, той каза, че може да се видят само вечерта в
18 часа. Изпратих майка ми, която е на 60 години и баща ми, който е на 70. Чакали го пред кино Арена, а той им казал, че ще дойде
след час, явно за да стане по-тъмно. В 19 часа той е казал, че не може да отиде на входа на киното и ги е викнал в дъното на
паркинга. Родителите ми не са заподозряли нищо и са отишли. Там той ги е чакал с още един, взел катализатора в ръце, погледнали
се с приятеля му и казал на майка ми, че той ще вземе катализатора и тя да не очаква пари от него.
Представете си какъв стрес е било за възрастната жена, сама в тъмнината, като знае, че разчитам на тези пари. Хванала ги е
за ръцете и започнала да вика за помощ, баща ми също започнал да крещи, те тръгнали да се дърпат и майка ми, толкова по-
възрастна, се борила с тях. Добре, че са минали хора наблизо и явно тези долни измамници са се уплашили и избягали.
Майма ми беше много уплашена и почти разплакана, гласът и трепереше, като ми разказваше това, никога няма да си простя, ако му
се размине. Не знам как може да има чудовища, които да причинят такова нещо и то на толкова слаби и по-възрастни хора.
Той няма ли майка?! Предупреждавам другите, защото тази вечер може да обере вас, вашата съпруга, родители или приятели.
Не мога да приема, че такива се разхождат спокойно, а не са в затвора, не може да живеем в такава държава!
Още днес ще отида в полицията, моля администраторите да предпазят другите хора и да не му позволяват свободно да бъде
рекламиран в интернет, защото не се знае дали всеки ще има късмета на близките ми, и ако се наложи, да дадат информация, за да
може този безсърдечен престъпник да бъде наказан!
Обръщам се към това долно безсърдечно чудовище - да знаеш, че няма да те оставя, ще те намеря и ще се погрижа да отидеш в затвора!

Така понеже стана недоразомение,и се чухме с колегата за какво става въпрос! Значи в събота около обяд ми звъна жена и ме попита за катализатор с сериен номер 045 178 АСВ от Голф4 ТДИ колко пари мога да и дам,казах и че мога да и го платя 270лв.Уговорихме си среща,тя дойде с мъжа си.Казаха че катализатора е свален "вчера,тия дни не поня точно какво беше" и искат да го продадат за да изкарат някой лев.До тук добре но завакрата на катализатора не беше както заводска и се усъмних,после го загледах вътре в питата и там се усъмних,след това знаете че като режеш траба с флекс си седи лъскава докато не раждяса но за 2 дена няма как да раждяса толкова ,и за мен катализатора беше правен,казах на жената че,аз този катализатор няма да го взема защото имам съмнения че е правен и си тръгнахме по живо по здраво......Цялото това действие се развива по обяд около 14ч.След това се чух с един колега,който също изкупува катализатори!(въпросния)Тъй като в тази среда ако не се знаем по имена то поне по физиономии се познаваме,и чат пат ми звани да ме пита за цени на някой катализатори когато не знае колко пари струват!Та казах му за този катализатор,и той ми каза че и на него са му званяли.И имали среща по късно вечерта (тук не знам какво къде и как са се разбирали да се видят,по по горе написаното разбрах какво е станало,отделно и с колегата се чухме по късно по телефона (въпросния) и той ми каза за какво станало(каза че искал да го вземе и да го бракува тъй като бил менте та да не изгори някой друг,и доколкото разбрах и от него и от поста и от момичето по телефона наисина е имало дарпане на катализатор ТУК НЯМА ДА ЗАЩИТАВАМ НИКОЙ ПРОСТО КАЗВАМ КАКВО ЗНАМ И СИ ИЗЛАГАМ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА ТЪЙ КАТО МОМЧЕТО НА СЪОТВЕТНАТА МАЙКА МЕ ПОМОЛИ ДА НАПИША ТОЧНО КАКВО Е СТАНАЛО И КАКВО ЗНАМ).Аз му казах че не ме интересува,и това какво прави си е негова работа,просто не искам да ме мешат за каквото и да било в тяхните взаймоотношения.Понеже майката на въпросното момче била стресирана а едновременно звъняли и на мен,и на други колеги решили че аз и въпросния сме един и същи човек.Вчера вечерта след куп разговори,и с момчето и с майка му и брат му ,се изяснихме че аз нямам нищо общо.Дори майката потвърди че,с мен се е видяла в 14ч а с тях в 19ч(това кой как какво дърпал си е между тях)....От къде идват съмненията за мен.....Постват от дуг ник че съм некоректен и съответно нещата който са описани.(те се зачудиха от къде знам ,при положение че е от друг ник постнато а както описах въпросния колега ми каза събота по телефона,докато бях седнал на маса да пия с приятели тъй като една позната замиава и и правихме изпращане,Съответно по разговора с колега (ето съответно и от къде знам).Те мислеха че аз и другото момче сме едни и същи,но се установи че не съм.Имах среща дори с момчето тази сутрин но той беше ангажиран и не можа да дойде!Съответно се чух с (сестра му или жена му по телефона незнам гласа беше на младо момиче)извини ми се за случилото се ,и ми каза да си напиша съответно моята гледна точка по въпроса,и тя одоло ще напише и нейната...Немислимо е за мен да постъпя така,при положение че досега от мен са доволни много колеги не казвам всичко тъй като винаги има изключения!Та това е от мен!Надявам се да съм ви изяснил всичко,ако има нещо което някой не е разбрал да пита да му обясня! НЕ ЗАЩИТАВАМ НИТО ЕДНА СТРАНА ОТ ДВЕТЕ НЯМА ДА ЗАЕМА И СТРАНА ТЪЙ КАТО ТОВА СИ Е МЕЖДУ ТЯХ!НЕКА ТЕ ДА СЕ ИЗЯСНЯТ,АЗ ПРОСТО СИ ИЗЛАГАМ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА И ТОВА КОЕТО СТАНА,ПАК КАЗВАМ НЕ ЗАЩИТАВАМ НИТО ЕДИНИЯ НИТО ДРУГИЯ,НЯМА И ДА ЗАСТАНА ЗАД КОЯТО И ДА Е СТРАНА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ОТ МОЯ СТРАНА ВСИЧКО СИ БЕШЕ КОРЕКТНО

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 91#p401791 Колеги виште този лик наи доло ,какво е написал колегата "хатаме"
...

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 08 Фев 2012, 17:16

dimitrachko си замина

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Фев 2012, 14:52

Не съм за 15лв обаче така да се подиграят с човечноста ми-немам думи.Наистина някой път съжалявам че правя жестове.
Г-н Съби Иванов от гр. Пирдоп-мисля че няма регистрация тука ми се обажда и ми поръчва 225 50 17 4бр за неговия Мерцедес-става въпрос за зимни гуми .След показаните снимки и пазарлък -и то голям се разбрахме да му ги пусна.Взима ги човечеца да др ден и ги слага.Звъни ми и ми казва че предните гуми му опирали на завой.Моля те ми вика-да измислим нещо-да ми дадеш по тясни.Веднага реагирам и му пращам 225 45 17-без наложен без нищо ей така -на добра воля.Взима ги човека гумите а ония двете ги чакам да ги върне-няма резултат.Звъня му -той ми се обяснява-как колата му затрупана и така нататък-ама каза че ще ги свали.Идва деня -получавам СМС от Еконт че имам пратка с наложен платеф 14.82ст :roll: а аз нищо не чакам-отивам в Еконт и какво да видя -г-н Иванов ми пратил гумите които ми опирали за МОЯ СМЕТКА.
Не знам каква ми е вината-че правя жестове ли.Нека некой ми каже-направо подигравка с труда на момчетата тука-за да бъде всеки доволен.Нямам думи чисто и просто.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 330I
Детайли за колата: M-Tech II

Мнение от Niky86 » 18 Фев 2012, 14:55

Искам да изразя своето разочарование от колегата ivailo.zaxariev от Перник, по точно с.Студена. Видях че е публикувал 4бр. Е46 и го попитах на съобщение дали може да ми събере частите за обръщане на дирекцията. Изброих му всички части които ми трябват и след около седмица се чухме по телефона. Каза ми че е събрал всичко и мога да отида да си ги взема. Разбрахме се за деня когато ще пътувам, стигнах там, видяхме се и отидохме при частите. От изброените части половината липсваха - за около 250-300лв. Тръгнахме да ги събираме по къщите и накрая останаха ключалките на предния капак, капачките на дръжките и барчето с подлакътника. Звънна на едно момче от София и то трябваше да ми даде барчето с подлакътника, а за другите работи да ми свали от парите. Платих му аз всичко както се разбрахме и тръгнах за София. На уточненото място се видяхме с другото момче и то ми носи само барчето, без подлакътника. Звъннах аз на Ивайло и го питам, защо го няма подлакътника, а той почна да овърта и да се обяснява, че е станало недоразумение. От там аз пак към Перник, отидох пред тях и му звъннах да излезе. Не иска да ми намали от цената за подлакътника, върнах му и другите части, той парите и тръгнах към Враца.
Изводът: След няколко съобщения и 4-5 телефонни разговора се повозих до Перник после до София, пак Перник и накрая Враца минах към 350км и гориво за 50-60лв., загубих цял ден и накрая никаква работа не свърших.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 18 Фев 2012, 18:16

Колега не се учудвай, мен ме мота 1 месец и накрая тази част, която ми трябваше ми излезна тройна, като цена....

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 21 Фев 2012, 11:07

Niky86 написа:...

Писах му!

bmwfena написа:...

Тук не виждам как можем да помогнем при положение че човека няма профил във форума :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от ivailo.zaxariev » 21 Фев 2012, 11:34

за колегата с частите за обръщането на волана стана така, защото предният път когато идваха да взимат комплект за обръщате аз частите ги бях взел от друг колега и съответно през някакви пари да си заслужава цялата работа и на момчето барчето му беше с подлакътник, сега също ги взимам от друг колега и неговото барче се оказа без подлакътник
то беше продало целият комплект интериорни лайсни и заради това дадох мои лайсни с изключение на тази за бутоните за ел. стъкла заради което цената беше намалена с 40лв тъй като една от заключалките не можах да я намеря, а също така и за барчето бях намалил 40лв и му предложих да му върна още 30лв общо 110лв а той ми каза, че подлакътниците били по 200лв и му казах да преценява защото бързах и ако иска да му връщам парите и да си търси други части
а и в цялата работа получи още и заден мокет, който си е 20/30лв и нещата отиват на 140лв надолу
разбирам да не съм му върнал парите и да съм го пратил да си ходи с частите, но не беше така
Последна промяна ivailo.zaxariev на 21 Фев 2012, 11:51, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари