Помагате ли на закъсали в снега?
Модератор: Общи модератори
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Re: Помагате ли на закъсали в снега?
Хората който зимно време се качваме на витоша да караме, това да спреш и поне да попиташ дали има нужда от помощ е не писано правило
Винаги помагам ! или най-малкото спирам да попитам

///M

Ей, това да си с предно и да подложиш метла на задните гуми, само жена може да го направи и после да спори що я е сложила на задните гуми

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
сутринта така си помогнах, че ... сам се забих в собствения си блок 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
А на мен колеги, за първи път ми се случи и заседнах.. След сбирката снощи, се повозихме с един приятел, отидох да го остава и си викам, чей мина да вида една приятелка, че беше наблизо, обаждам и се и отивам пред блока.. качвам по едно леко баирче, и гледам отляво, едно свободно място, викам перфе да обърна, давам на заден, ама така бавничко, че другите коли бяха близо и колата спря, без инерция нали, ни напред ни назад.. колелото дето се върти отдоло стъкло, а другото има си сняг, ама как да заъвърти с тоя отворен диф
. Дърпах ръчната, не става и не става.. Обадих се на братчетми, който спеше да дойде да ме бутне, разбирате ли, трябва ми само леко побутване, ама няма кои.. Така де, дойде приятелката, по едни токчета, направила се, се едно за дискотека, са как да и кажа, върви отзад бутай, нищо че бяхме пред тях
. Та седим и си лафим и едно такси свали 2 момчета и аз ги помолих, леко бутнаха и излезнах.. Благодарих им, всичко супер. Евалата на такива хора.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Kroki написа:А на мен колеги, за първи път ми се случи и заседнах.. След сбирката снощи, се повозихме с един приятел, отидох да го остава и си викам, чей мина да вида една приятелка, че беше наблизо, обаждам и се и отивам пред блока.. качвам по едно леко баирче, и гледам отляво, едно свободно място, викам перфе да обърна, давам на заден, ама така бавничко, че другите коли бяха близо и колата спря, без инерция нали, ни напред ни назад.. колелото дето се върти отдоло стъкло, а другото има си сняг, ама как да заъвърти с тоя отворен диф. Дърпах ръчната, не става и не става.. Обадих се на братчетми, който спеше да дойде да ме бутне, разбирате ли, трябва ми само леко побутване, ама няма кои.. Така де, дойде приятелката, по едни токчета, направила се, се едно за дискотека, са как да и кажа, върви отзад бутай, нищо че бяхме пред тях
. Та седим и си лафим и едно такси свали 2 момчета и аз ги помолих, леко бутнаха и излезнах.. Благодарих им, всичко супер. Евалата на такива хора..
Да беше звъннал

Винаги гледайте задницата да е на по-високо от предницата, че иначе после няма тръгване

Така онази вечер на един баир аз слизам надолу, едно Клио се качва, аз му бия дълги и връщам назад, той също бие дълги и връща

- s_kolev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: всичко
- Детайли за колата: М42б18 '94
randity написа:marto7067 написа:И аз винаги помагам(поне така си мисля) и на мен ми помагат-почти винаги, като няма кой-бода 1-ва на оборот-и си я бутам сам-често съм се измъквал така,ама и често-несъм-добре че ми е гърчав мотора и като излезе от преспата притресе и загасне.
И аз познавам един с Ауди, и той така като тебе, вкарва първа и почва да си я бута и като захапе си я догонва

- Challenger
- младши ентусиаст
-
- Кара: atlantis blue
^^ точно за това говорех и аз
,само дето не успях да я стигна ... лъзнах се и .. заеби.

е, случват се и такива работи
http://www.youtube.com/watch?v=fAr6cHSNQaQ&t=1m40s
http://www.youtube.com/watch?v=fAr6cHSNQaQ&t=1m40s
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
M3 E92 написа:Да беше звъннал![]()
Винаги гледайте задницата да е на по-високо от предницата, че иначе после няма тръгване
не винаги, там дето обръщам за да се паркирам задницата ми е на високо, ама се е случвало да не мога да изляза, ако няма леко побутване. гумите направят ли дупка като лодка и в комбинация без шпер е леко неприятно.
Иначе два дена яко бутане. Отидеш до магазина, някой не може да излезе от коловозите да се паркира, върнеш се, някой не може да влезе в коловозите.... и днес ме болят "перките".

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Амчи помагам, що да не помагам, единият път беше тикане на служебният опел, хлътнал над една шахта за отичане на вода, нацентри се като кола на валяци за спирачки при ГТП, другият път след бачкане беше един Пасат, пак на същото място, бяха 2 момчета и едното вече викаше помощ от приятел по GSM-чето, с малко лашкане и въртене на гъза прескочи трапа 

Никой не мое ма връне на селу!