Моля за съвет към колегите от Хасково - Важно инфо за колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Моля за съвет към колегите от Хасково - Важно инфо за колата

Мнение от sambeto » 17 Фев 2012, 17:51

Здравейте,моля за спешна помощ към колегите от Хасково.
Утре сутринта трябва да съм в Хасково за да гледам едно е38.
Може ли някой да ми каже читав сервиз в който да се види и да се спретне една диагностика.
Ако случайно пък някой има впечатление от тая кола да сподели:

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Благодаря предварително колеги !
Последна промяна sambeto на 18 Фев 2012, 23:36, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 LCI космос
Мечтае да кара: Йемки

Re: Моля за съвет към колегите от Хасково

Мнение от sysmurdoc » 17 Фев 2012, 19:25

Сервиза на Тойота правят диагностика и мосля, че и олгед по ходовата част предлагат!

ентусиаст
Аватар

Re: Моля за съвет към колегите от Хасково

Мнение от sambeto » 18 Фев 2012, 23:24

Така,сега първо да благодаря на всички,които ми предложиха помощ за тая кола....просто не се наложи и сега ще обясня защо,само да отбележа че всичко което ще напиша сега го видях с очите си,заставам зад думите си и си поемам цялата отговорност за тях :yes:

Говорих онзи ден с продавача,питах го първо защо е толкова ниска цената.Отговори ми се "Нееее не гледай цената,заминавам спешно за Германия в неделя сутринта и ми трябват пари,затова цената е такава"
Питам все пак....има ли нещо като забележка по нея.Отговори ми се "На едно място има малко ръждичка,малко е пукната задната броня,и отпред вдясно хлопа малко,трябва се смени един накрайник,всичко друго е шест,ако искаш я водим в сервиза на един приятел да я видиш и ти"
Понеже заминаваше човека утре сутринта,и аз окрилен от думите по телефона,цената и най вече снимките в обявата....снощи се метнах от Варна,и сутринта в 9.00 часа бях на Автогарата в Хасково.
Човека дойде с колата и О ЧУДО,нищо общо с снимки и приказки:
- колата дойде с други стопове и фарове,различни от тия на снимките (демек дойде с старите,а не кристалните).......и около 1/3 от тях пълни с вода,не изпотени,не конденз....пълни с вода. (не съм и питал защо)
- мястото с "ръждичка" го изброих на още цели 7 места с големина около монета от 1 лев (е аз не казах ли за ръждичката)
- липсват уплътненията на задните врати (не съм питал защо)
- лайсните на вратите са изскубани в двата края (тишина)
- на абсолютно всеки детайл по колата БЕЗ ПРЕДНА БРОНЯ (чистичко и прясно боядисана) има одрано,малко или много има. ( тя затова е на тия пари)
- заден ляв амортесъор е СЦЕПЕН в долния си край,колата е събрала пружината....и в тоя край гумата почти опира в калника. (да сме отишли при един приятел да вземем пружина,въпреки че обясних че проблема е в амортесъора)
- липсва кората под мотора (не бил забелязал)
- пикселите по таблото са много зле (забравил бил да ми каже за тях)
- салона е мноооого изтъркан и напукан на предните седалки (тишина)
- ролките са за смяна,ремъка вие ( било от студа и се оправяло само)
- двигателя тресе,работи неравномерно,пластмасовата кора с която е покрит е сцепена (качи се да караш,ще видиш че нищо му няма)
- капе масло около и под двигателя,попивано е съвсем наскоро с....САЛФЕТКИ,обаче някой не е заличил следите,и останала една между маркучите :mhihi:
- козирката над перката пред радиатора е счупена,понеже някак си гръмнала перката и я счупила (ама перката съм я сменил с нова)
- задна броня наистина е пукната с площ около 10/10 см
- до хлопането по ходовата част не стигнахме
- дойде с други гуми (вече тотално спрях да питам)

Според мене колата е удряна отпред,ако съдим по перката,козирката и новичката предна броня(която в единия край стърчи ужасно,просто не е монтирана добре) ....това е мое мнение,и мнение на човека който беше с мене.
И след всичко това ми се каза....."Давай да ходим при моя приятел дето има сервиз,да видиш че нищо и няма :shock:
Викам "Аааааа не,ше си ходя аз"
И той "Добре предложи цена ти,аз ще се съглася....."
Взех си шапчицата и си купих билетче пак за Варна,стана ми криво че се подлъгах и подведох по приказки и цена,и даже бях убеден че дори и да има нещо друго....все пак цената е добра.....ама айде де !
Казвам мнението си за колата,и това което видях,човека дето я продава се казва Николай..... или поне така каза,иначе всеки сам си преценява :roll:

п.с. обаче пък какво истинско Е38 740iL видях в Хасково,черно на цвят,че и говорих с момчето,едни тръби изкарал отзад,диодните стопове.....ма майкооооо :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Re: Моля за съвет към колегите от Хасково - Важно инфо за ко

Мнение от b0bituy » 19 Фев 2012, 4:41

Баща ми преди заради един такъв мамин хубавец се подлъга да отиде до Враца ( от бургас ) .... :banghead: ама за толкова пари толкова получаваш... вчера като гледах мобилето ( поне на снимки ) читави е38-ци под 8-9 бона...
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 19 Фев 2012, 4:50

Читави изобщо под 10к има ли :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 LCI космос
Мечтае да кара: Йемки

Мнение от sysmurdoc » 19 Фев 2012, 12:44

Много жалко, че си попаднал на такъв човек :dummy: И аз имах такъв случай като си търсих Е36-ца! На снимки колата перфе... като отидох при момчетата брони спукани, бъбреци опочупени, салона (нямам думи). Запалихме колата, не стига че работеше ужасно, но от гърнето вместо да мирише да бенз, вонепше на масло!И че пича също така "Дай ше я закараме на един приятел в неговия сервиз да видиш, че нищо и няма" И като видях всичко това си тръгнах!По пътя ми звъня поне 3 пъти да ме убеждава да я взема и че ще свали от парите :dummy:
Винаги внимавайте с такива хора :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 19 Фев 2012, 18:17

Ех ех ех Самбе ... мамка му, чета и не вярвам, защо и как Горублянските тъграши са налазили Хасково.
Викаш автобусчето - Хасково еднопосочен билет -> е не всички продавачи са коректни и откровенни като тебе това мога да го заявя след като се запознахме във Варна в Петък.
Аз още като си взех еднопосочния билет знаех, че ще си дойда с твоята красавица в София.

Много съжалявам за случката, особенно като те видях колко мерак имаш за тая кола ... тоя не е човек просто.
autohan.nl сайта го знаеш, там от 4-5 месеца стои едно е38 740 ... голяма красавица виж я.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 19 Фев 2012, 18:20

deyan-enchev написа:Ех ех ех Самбе ... мамка му, чета и не вярвам, защо и как Горублянските тъграши са налазили Хасково.
Викаш автобусчето - Хасково еднопосочен билет -> е не всички продавачи са коректни и откровенни като тебе това мога да го заявя след като се запознахме във Варна в Петък.
Аз още като си взех еднопосочния билет знаех, че ще си дойда с твоята красавица в София.

Много съжалявам за случката, особенно като те видях колко мерак имаш за тая кола ... тоя не е човек просто.
autohan.nl сайта го знаеш, там от 4-5 месеца стои едно е38 740 ... голяма красавица виж я.

Да ти кажа честно и ти излезна много свестен и разбран човек !!!
Поне знам и се радвам че бившата ми кола е попаднала в такъв човек като тебе :yes:

Назад към Извън Темата