колеги даите съвет
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
колеги даите съвет
колеги малко съм объркан и ще се радвам да чуя и други мнения
ситуацията е следната имам човек до себеси но много хлътнах по една мацка която е леко по голяма от мен
направо си прехапвам езика, та решъл съм твърдо да я поканя да излезем и да си правим готиното , тя също е навита даже няколко пъти ми натяква ,че има нужда от връзка ,че и е скучно (женена е от незнам колко точно години), има 2 дъщери които са тиинежърки сега даже едната е на годините на приятелката ми
но много много ми харесва и ми личи от километри кат я погледна и съм решил да не си изпускам късмета и този път...та някои ако има идея за готино хотелче...идеята е да я викна на вечеря да хапнем и после да я заведа на хотелче в центара....защото немога да я заведа в къщи ,че ще стане грозно ,а не умея да лъжа добре и ако ме хване приятелката ще стане още по грозноооо , та незнам какво да правя...ако някои е попадал в такова патово положение да каже как се е измъкнал ,че всеки ден потъвам и потъвам се повече и повече....

ситуацията е следната имам човек до себеси но много хлътнах по една мацка която е леко по голяма от мен

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: колеги даите съвет
То хубаво, човек, ама така и не се разбра в центъра на кой град искаш да я заведеш. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
колега, ако си имаш приятелка, а по-възрасната жена си има мъж и семейство.. не мисля, че е редно да предприемаш каквото и да е било
No bling at the Ring
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Направо я зарязвай тая твойта,то ясно,че не си стока поне остай момичето да се развива
Па в София ако не можеш да си намериш хотел 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Кажи първо на колко години си.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Взимай ги и 2те бе човек, трябва да е наясно, че е втора цигулка, какъвто си ти за нея и си прави кефа.
Нека това не пречи на връзката ти, ако си кадърен ще се оправиш.
Живота е кратък и свършва когато не очакваш.
Нека това не пречи на връзката ти, ако си кадърен ще се оправиш.
Живота е кратък и свършва когато не очакваш.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
magareto_yori написа:Направо я зарязвай тая твойта,то ясно,че не си стока поне остай момичето да се развиваПа в София ако не можеш да си намериш хотел
прав си не съм стока досега не сам изпадал в подобнна ситуация предполагам ти щото си стока си изпадал кажи какво направи

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Хотел Кабу, София Младост. Стаята е 40 евра. Хотела е три звезди. Долу има пицария УГО. Демек ядеш-ебеш и бягаш
Ако искаш да минеш евтино да ти препоръчам някое общежитие 
П.С.: Т'ва колко си стока няма много общо като цяло, щото тая можеш да я натръшкаш 2-3 пъти и пак да правиш твойта мацка щастлива - нали? Е, ако ти стане гадно да гледаш твойта... е отделен въпрос

П.С.: Т'ва колко си стока няма много общо като цяло, щото тая можеш да я натръшкаш 2-3 пъти и пак да правиш твойта мацка щастлива - нали? Е, ако ти стане гадно да гледаш твойта... е отделен въпрос

Последна промяна u`F`o на 19 Фев 2012, 23:18, променена общо 1 път
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
kemakozeE36, magareto_yori
Ще ме съсипе бе хора, жал нямате ли?
Автора ми се струва провокатор
Ще ме съсипе бе хора, жал нямате ли?

Автора ми се струва провокатор

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Къде ще я водиш у вас ....тя със сигурност ще ти откаже. Хотел по дискретен и действай смело .Ако се представиш добре после няма отърване .Без сериозни връзки и такива врели некипели...нещата сами си идват на мястото след първата среща

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
MILF!
И аз много ги уважавам!
Хотели да искаш...качвай я в колата(ако имаш книжка вече, де
) и към Симеоново, Г.Баня...има хотелчета, дето познат не може да те види...уж!Пък може и да не стигнете до хотела, тя таа ще върже на фльонга! 
П.П Ааа, са видях, че си пораснал... на 24...

Хотели да искаш...качвай я в колата(ако имаш книжка вече, де

П.П Ааа, са видях, че си пораснал... на 24...
Последна промяна titto на 19 Фев 2012, 23:26, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ми.. действай квото можеш с женената, пък се надявай мацката ти да не разбере. Ама и да разбере, то е ясно, че нямате стойностна връзка.. щом неможе да ти задържи интереса ти към нея.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
хаха мерси за отговорите явно не само аз съм изпадал в подобни сутуациии
истината е че винаги съм се правил на мъжкар в контактите ми с жените/момичетата и винаги съм бил водещтата страна ...сега е малко по различно защото мацката си е бая заможна има си фирма сяка седмица си патува по европа...вчета като ми се обади от милано и аз на -10 излизам на балкона и мръзна 10 мин после доста се почудих какво става... но наистина като чили човек затова живее 

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3