колеги даите съвет
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: колеги даите съвет
6inlinepower написа:kemakozeE36, magareto_yori
Ще ме съсипе бе хора, жал нямате ли?![]()
![]()
![]()
Автора ми се струва провокатор
Е как да имам жал след като едвам се оттървах от една дето доста успешно криеше от мене и от всички останали че има дете

и сега като видя че се опаричих малко и ела да видиш мойто чудо-иска да и го гледам... идва ми да я заколям, следващата и тя същата ма нея я изхвърлих веднага.Никаква евала на тия лисици гадни лакоми

Автора, ако можеш някой лев да изкараш от двете грешка няма да имаш

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Я някой да я изтрие тая простотия, че направо нямам думи 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Spit-Fire написа:Я някой да я изтрие тая простотия, че направо нямам думи

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
И после що били к**ва момичетата в БГ, ми освен многото други фактори го има и този, че се хващат с някого, когото мислят за човек на място, пък той гони да разваля семейства. Само дето тая ако те на*бе , на следващия път като те види и я поздравиш ще ти каже "Извинявай, но теб познавам ли те изобщо?" И ти с кво ще останеш - с две @банета... едното си го направил ти, другото са ти го направили на тебе, ако ме разбираш 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Пич ми мацката, като е с възможности нека тя те заведе някъде. Гаранция ги разбира тези неща повече от теб. Не се юрайкай толкова.
А иначе Горубленското ханче е добре.

аз бих избрал по старата щом има пари все пак му звъни от милано а млади може да си хване по всиако време
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
С големи кинти или с големи....

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Колега ти да не си я разцепил вече и сега да те гложди съвеста та задаваш такива въпроси с предизвестен край

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Добре човек.
Защо трябва да развалиш едно семейство ? Ок, ще я на*беш и после отиваш и си лягаш при приятелката си ? Дали няма да те гложди и ако си с нея от доста време, дали няма да те познае, че е станало нещо => излиза, развалено семейство + тя те напуска. И се получава от двата стола на земята, щото съм сигурен, че по-възрастната жена е само е така, колкото да си припомни к'во е било. Не мисля, че имаш кяр от цялата работа, освен начешана краста.
Плюс това, излизаш с нея на вечеря, отивате в хотел, пред приятелката ти какво ще е оправданието, щото "Имах много работа и ме задържаха в офиса" няма да мине
Все пак живота си е твои, ние да седнеме да ти наливаме акъл .. няма смисъл, ти ако си решил да го направиш ...
Защо трябва да развалиш едно семейство ? Ок, ще я на*беш и после отиваш и си лягаш при приятелката си ? Дали няма да те гложди и ако си с нея от доста време, дали няма да те познае, че е станало нещо => излиза, развалено семейство + тя те напуска. И се получава от двата стола на земята, щото съм сигурен, че по-възрастната жена е само е така, колкото да си припомни к'во е било. Не мисля, че имаш кяр от цялата работа, освен начешана краста.

Плюс това, излизаш с нея на вечеря, отивате в хотел, пред приятелката ти какво ще е оправданието, щото "Имах много работа и ме задържаха в офиса" няма да мине

Все пак живота си е твои, ние да седнеме да ти наливаме акъл .. няма смисъл, ти ако си решил да го направиш ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Айде вие от едно е*** вече семейства разваляте. Кой знае на таз госпожа колко пъти и е сменяно маслото на шпера, ако не е той ще някой друг.
Въпроса е да се подходи хладнокръвно без излишни чувства, все едно си заспал и сънуваш сън, след който се събуждаш потен
Въпроса е да се подходи хладнокръвно без излишни чувства, все едно си заспал и сънуваш сън, след който се събуждаш потен

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Брат най добрата идея ще ти дам
зарязваш сегашната си приятелка,проучваш щерките на тази прословута милф майка и си избираш по хубавата щерка
без да казваш на майката , че имаш вземане даване с детето ѝ,почваш да и сваляш звезди и я зарибяваш с цел гадже
През това време си тачеш на стана с майката
След време ако те огрее като заспи щерката отиваш да действаш при майката и после пак в леглото на щерката
ще си супер вървежен
П.С. Тоя форум се превърна в нещо което никога не съм искал да го виждам,единствено и само някви пубери коментари да разменят помежду си и да не прочета едно смислено нещо

ще си супер вървежен

П.С. Тоя форум се превърна в нещо което никога не съм искал да го виждам,единствено и само някви пубери коментари да разменят помежду си и да не прочета едно смислено нещо

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
outworld написа:Големи моралисти в тоя форумИли просто жените ви ви преглеждат мненията
+1

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3