Спешен въпрос за прависти...
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Спешен въпрос за прависти...
Coulthard написа:и сега едно съветче от мен![]()
търсиш приятел/приятелка с елекрошок от ония олд фешъните с двата голи електрода и волтова дъга. Махаш батерията и му играеш 5-6 импулса на клемите на батерията, след което го пращаш към сервиза- ще ти го сменят с нов. Когато на мен ми дойдат с някой РС компонент с по завъртян проблем и знам че при вносителя има все някой сервизен дето смята че разбира много тва е процедурата - действа безотказно особено на видеокарти за по 700-1000лв дето винаги при тях работят нормално а при мен дават артефакти и прегряват
Ще се усетят 100%. Пък и предполагам ще остави следи - обгорено, разтопено все нещо ще остане. Пък и да намеря някой с такъв електрошок е леко мисия невъзможна при мен. Иначе не е лоша идеята. Ако знаех някой друг номер със сигурност щях да го приложа, но кво да се прави. Не ми стига акъла за такива работи и си патим доволно от тва

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен примерно, като мине година и половина, максимум 2 и си гора харда сам. С отверката права късо, връщам го и си взимам по-голям като дам още някой лев.. Направи и ти така, с някое зарадно нещо, го думни 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
споко не остава изгорено
висок волтаж нисък ампераж не разтапя и не изгаря видимо, просто прецаква дещо интеграл по платката 

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
бааахххх маму и пирати 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2