цените на горивата-20-25ст.нагоре!!!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: цените на горивата-20-25ст.нагоре!!!
Пак ли бе Боже бе Господи бе......
Ще взема да пускам теми всеки път като се изсера. Гответе се за по около 4 теми на ден
Високи ниски цени това е положението. С писане по форумите нищо няма да стане, всъщност ще стане- 3,50 лв литъра
Ще взема да пускам теми всеки път като се изсера. Гответе се за по около 4 теми на ден

Високи ниски цени това е положението. С писане по форумите нищо няма да стане, всъщност ще стане- 3,50 лв литъра

sub_eleven написа:Хаос написа:sub_eleven написа:А ЕС вече ни съсипаха икономиката
смях на кутийки?
заради влизането ни в ЕС скочиха цените на имотите и отлепихме от дъното на което бяхме
хайде моля не говорете такива глупости на публични места!
не ми казвай какво да говоря, знаеш ли колко производители затвориха, поради внедряването на разни норми и сертификати? Аз случайно познавам някой друг собственик на фирма.... Всичко умря.....
Ама колко си зле само... кредитите ни извадиха от дъното и в последствие закопаха много хора, а строителството беше най-лесното, модерно и подходящо начинание с теглен кредит по онова време. И повече да не съм ти прочел глупостите в тази тема, ясно ли е? Иди да залягаш над някой учебник и трай!
тцтц, образования, къде си бе

Като не искаш да четеш на другите мненията - направи си собствен форум и си пиши сам в него?
Кредитите били ни вдигнали нагоре, а стандартите на ЕС ни дръпнали надолу като ни затворили производствата.
Ти си от най-острите май. Като идеш в магазина колко различни марки от типично българските стоки - кашкавал, кисело мляко, лютеница, луканка виждаш? 2-3-4 както когато беше преди 2000? Ае стига глупости!?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
Само да поясня,че темата я пуснах за да видя какво мислят хората.Наистина не бях видял,че има други подобни.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Хаос написа:
Ти си от най-острите май. Като идеш в магазина колко различни марки от типично българските стоки - кашкавал, кисело мляко, лютеница, луканка виждаш? 2-3-4 както когато беше преди 2000? Ае стига глупости!?
тия явно си по-глупав отколкото изглеждаш... Лютеницата, това ли е икономиката за теб?
Направи ми една услуга, не пиши повече до мен и аз няма да пиша до теб. Ще си прескачаме мненията един на друг и това е.
Истината е, че от некаде ни е*ат здраво.

От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.
sub_eleven написа:Хаос написа:
тия явно си по-глупав отколкото изглеждаш... Лютеницата, това ли е икономиката за теб?
Направи ми една услуга, не пиши повече до мен и аз няма да пиша до теб. Ще си прескачаме мненията един на друг и това е.
Кой знае какво си завършил... А пък кво ти е влязло в главата е съвсем отделен въпрос.
Ми да, лютеницата е икономиката. Консумацията на стоки от първа необходимост в условия на криза е това, което спира икономиката от колапс. Лютеницата е традиционно на трапезата ни, а без храна не може. БВП се базира освен на всичко друго и на произведен продукт. Като суровина се използват български домати, чушки и там квото още слагат в лютеницата. Произвежда се в български фабрики от българи и се консумира от българи.
Ако за теб "икономиката" е термин от википедия, ок.
Ама ти нали имаш "приятели" с "фалирали бизнеси заради изисквания от ЕС", та ги назнайваш нещата с "икономиката".
Последна промяна Хаос на 21 Фев 2012, 22:58, променена общо 1 път
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Брато, млъкни ти казах, не искам да комуникирам с букова пейка като теб! Повече не адресирай нищо до мен! Пускам ти аванта и ще забравя за случая. Ако кажеш още една думичка само, ще ти излезе през носа ако се срещнем някъде.
sub_eleven написа:Брато, млъкни ти казах, не искам да комуникирам с букова пейка като теб!
Съмнявам се да си ми брат, брат ми има PhD. Като не искаш да комуникираш - горен десен ъгъл - хиксчето. А кой какъв е е съвсем отделна тема. Личностните нападки не те правят по красив или умен.
ЕС са ти виновни за цените на горивата и срива в икономиката ни. Хаха.
sub_eleven написа: Ако кажеш още една думичка само, ще ти излезе през носа ако се срещнем някъде.
аман от форумни нинджи
аз не съм бияч, ама не се и права на такъв
щото никога не знаеш на кого ще попаднеш, особено по интернет
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Хаос написа:Като не искаш да комуникираш - горен десен ъгъл - хиксчето.
не желая да комуникирам с теб, с останалите искам... или не схващаш разликата? Минавай на ЛС ако искаш да ми кажеш повече каквото и да е!
sub_eleven написа:Хаос написа:Като не искаш да комуникираш - горен десен ъгъл - хиксчето.
не желая да комуникирам с теб, с останалите искам... или не схващаш разликата? Минавай на ЛС ако искаш да ми кажеш повече каквото и да е!
Що да минавам на ЛС. Ти ме заплашваш, и то доста открито. Гледай АЗ да не срещна теб, че това е по-вероятното...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Хаос написа:Що да минавам на ЛС. Ти ме заплашваш, и то доста открито. Гледай АЗ да не срещна теб, че това е по-вероятното...
ей женичке, и в заплахите не те бива...
Аре чао ти!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2