КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: конджул...
Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от LArgo50 » 21 Фев 2012, 22:09

Кво ше се прави с това гориво бе мааа му :banghead: до месец скача нагоре с 20/25ст. за лтр. :banghead: :no: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Фев 2012, 22:10

LArgo50 написа:Кво ше се прави с това гориво бе мааа му :banghead: до месец скача нагоре с 20/25ст. за лтр. :banghead: :no: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:

преди 10мин скочи с 5ст.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 21 Фев 2012, 22:17

Малко по малко влиза целия, като продължаваме да си траем ще ни го набият до сливиците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Фев 2012, 22:31

То щото гърците като вдигат врява, та на тях им го набиват още повече ;)

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Фев 2012, 0:03

Dirty M5 driveR написа:То щото гърците като вдигат врява, та на тях им го набиват още повече ;)

Mи пуснаха им 130млрд. пък нека им е зле. Те досега не са оправили мързела, че отсега нататък ли? След 5-10г. или там когато и тези свършат виж пак как ще реват и ЕС пак ще им пусне.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: head turner и екзотики
Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39

Мнение от Convertible » 22 Фев 2012, 0:12

е точно защото чакаме някой лев да падне от небето, някоя далаверка да падне, ма без да се напрягаме много...
е точно затова сме тоя хал.. и още по тъпото е, че докато чакаме даже не гледаме нагоре..
даже и фишове не пускаме, ма си чакаме и си мечтаем.... :lol:
Изображение
"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Фев 2012, 8:51

xpl0d написа:
Dirty M5 driveR написа:То щото гърците като вдигат врява, та на тях им го набиват още повече ;)

Mи пуснаха им 130млрд. пък нека им е зле. Те досега не са оправили мързела, че отсега нататък ли? След 5-10г. или там когато и тези свършат виж пак как ще реват и ЕС пак ще им пусне.

Като гледам въобще никой не им го наби! Опростиха им външния дълг - каквото било, било. Сега имат и свежи 130млрд. Както каза колегата, ще им стигнат за няколко години охолен живот и после пак същата схема - едно куче като го научиш на печени пържоли, трудно после прояжда хляб, особено от безхарактерен господар.

Не вярвам на очите си що за безочливост в този съюз, да се помага на Гърция, при положение, че има членки на нашето дередже.

Какво имахме в бюджета 3млрд? От които 2млрд в някакъв фонд. А следващата години(или тази) сме имали поредната солена вноска от външния дълг. А за Европарите им, за да се усвоят, трябват свежи пари от бюджета, с които да платиш и да си ги вземеш обратно после. Ако не греша? Е познайте ако е така, какво ще усвоим. Дедовия май че....

Имам много лошо предчувствие за следващите години. Мангалите се намножиха много, нацията одъртя и се изроди. Много лошо ще става. Както селата се напуснаха и оставиха на мангалите, скоро и цялата държава ще им се остави. Който остане(примерно аз) много ще страда.

От друга страна нашето правителство, каквото и да предложи - го кастрят.
http://www.novini.bg/news/50742-%D0%B5% ... D1%81.html

познайте какъв ще им е отговора след протеста за горивата... ново напомняне за ангажиментите ни при влизането 2007-ма.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 22 Фев 2012, 9:43

От днес газ - 1,44
Бензин - 2,61
Гражданска - 243лв
Винетка - 70лв

С пожелание да им ... майката всеки ден.
Пак направиха колата да е лукс ...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Фев 2012, 9:46

Convertible написа:е точно защото чакаме някой лев да падне от небето, някоя далаверка да падне, ма без да се напрягаме много...
е точно затова сме тоя хал.. и още по тъпото е, че докато чакаме даже не гледаме нагоре..
даже и фишове не пускаме, ма си чакаме и си мечтаем.... :lol:

не си прав колега,даже хич :nono:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 22 Фев 2012, 10:07

Честито,
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 22 Фев 2012, 10:23

Живея в една от бедните общини в България и никак не усещам някой да е притеснен от цените на горивата. Карат, че се късат. Лично аз, вече близо 3 месеца съм пешеходец, няма никакъв смисъл, работата ми е на 10 мин. от нас, просто да паля кола, да карам по разбити пътища ~1км., тя даже не може да загрее.... защо? Като се стопли, изкарвам колелото и си свиркам. При всеки е строго индивидуално, аз така съм решил и само като си помисля колко пари съм спестил за нафта, се чудя къде ми е бил акъла досега.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар

Мнение от DundyTheCroc » 22 Фев 2012, 10:51

През 06.2008 г. един барел петрол е бил 147$*1,55=228 лева.
Акциз 685 лева на тон, литър бензин 2.50 лева.
Днес барела е 106$*1,47=156 лева.
Акциз 710 лева на тон, литър бензин 2.61 лева
Някой може ли да ми обясни как при по-евтин със 72 лева за барел петрол и едва 2,5 стотинки на литър по-висок акциз бензина е с 11 стотинки по-скъп?

Потребител
Аватар

Мнение от forski » 22 Фев 2012, 11:20

Elesar74 написа:Живея в една от бедните общини в България и никак не усещам някой да е притеснен от цените на горивата. Карат, че се късат. Лично аз, вече близо 3 месеца съм пешеходец, няма никакъв смисъл, работата ми е на 10 мин. от нас, просто да паля кола, да карам по разбити пътища ~1км., тя даже не може да загрее.... защо? Като се стопли, изкарвам колелото и си свиркам. При всеки е строго индивидуално, аз така съм решил и само като си помисля колко пари съм спестил за нафта, се чудя къде ми е бил акъла досега.

Ми и аз съм от малък град колега, даже от няколко години живея на село близо до малък град и някакси не могат да ме трогнат много цените на горивата защото на месец харча по 70-80 лв. за бензин.Вярно е че са скъпи и доходите са ни ниски но бензина не ми е основно перо в месечния бюджет.
По-принцип най прецакани са хората които живеят в столицата и в големите градове но и там има опциии, като се замисли човек има метро, градски транспорт, маршрутки и т.н.
И аз това лято мисля да паля колелото а колата да я ползвам само при нужда, просто няма начин да им плащам по 3лв. за бензин, аз по-този начин мисля да стачкувам като се предвижвам с колелото :dunno:
THINK POSITIV

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 22 Фев 2012, 11:42

6inlinepower написа:Честито,
Изображение

В Австрия е 1.39 евро - 2.72 лв. А95 към 22 фев. 2012 г.

По интересното е цените в супер маркета от голяма верига.

20 февруари 2012 г. Австрия
Мариновани свински ребърца - 4.49 евро
Гъби печурки 250 гр. - 0.39 евро
Пепси 2 л. - 0.79 евро
Сусамено Хлебче 0.500 кг. - 0.49 евро
Картофи 1.5 кг. мрежа - 0.39 евро
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 22 Фев 2012, 11:58

С храните отдавна е така, преди 3-4г. с приятели бяхме по европа, от Франция си накупих 2-3 торби с дрехи, цените на които бяха в пъти по-ниски от тукашните, напълнихме и багажника на една X5-ца с ядене, моите бяха 3-4.Супермаркет-а беше на границата в Германия, мисля Алди, гледах е така :shock: , не вярвах че има такива цени,(по-принцип съм си чревуогодник :mrgreen: ) спомням си добре парче сирене Бри на Президент беше 2,50евро, по същото време в големия Жълт магазин до нас беше 11.90лв.Сушен бут свински, нарязан беше 2.30евро -100гр., по същото време в големия Жълт магазин до нас 8,90лв.-100гр. сладките неща въобще няма да ги коментирам, няма да коментирам и различния вкус на някои храни и особенно на най-известната в света червеникаво-кафява газирана напитка.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата