Мислите ли,че ще стане така?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Мислите ли,че ще стане така?

Мнение от Dirty M5 driveR » 21 Фев 2012, 21:54

Ами гърците имат много дългове. Отделно те са в Съюза много преди нас. Аз доколкото мога да преценя положението излиза, че ние сме просто за бройка :mhihi: щото сме пета година вече членка, пък нищо не се е променило към по-европейско. Нито няколко километра магистрала (със съмнително качество), нито каквото и да е друго от тоя ранг ни определя като достойни европейци. Тук масово се харчат пари не по предназначение, крадат се, злоупотребява се с тях и т.н. Продължава да се насърчава некомпетентност и невежество. Напоследък все повече заприличваме и на полицейска държава. В ефира на най-голямата телевизия министър-председателя говори за некви мачове на Челси... В народното събрание само се нападат и плюят, замерят се в чаши с вода и т.н. За кво си говорим...

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 21 Фев 2012, 22:04

Малко по малко се усеща за какво си говорим.Важното е да стигнем до истината накрая,но като познавам хората шанса е минимален. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 21 Фев 2012, 22:08

Колега, само ще ти кажа, че за времето докато ти пусна темата, бензина стана вече 2.61 от 2.56, така че не виждам какво би му попречило да стане 3лв.

http://www.novini.bg/news/50907-%D0%B1% ... D1%80.html

Какъв динамичен свят!? :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 21 Фев 2012, 22:10

Странно, че не са ги вдигнали вече, щото сега гледам в Германия дизела е към 1.50.
Толкова скъп не съм го виждал до сега. До преди месец и нещо беше под 1.40, даже неделите съм зареждал за 1.34
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e46 330i

Мнение от minimalcoholic » 22 Фев 2012, 0:59

:help: ...НИЕ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ-не защото така се чувстваме,а защото ценито го правят така.. :help: :help: :help: наистина съм доста разочарован от всичко това което се случва в милата България... :bang:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 22 Фев 2012, 1:14

"Не ме чакай либе в гората,
нямам бензин във колата.
Чакай ме либе в леглото,
ще дойде с колелото".

:lalala:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 touring
Мечтае да кара: М5

Мнение от Николай Занчев » 22 Фев 2012, 1:37

За съжаление това е действителността в нашата прекрасна,хубава,красива родина :cry:
Толкова хубава а толкова изстрадал народ и мачкан и мачкан но българина си е корав,в мислите ми се промъкват все повече идей за напускане на така хубавата ни държава :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Най-смешното е че ни сравняват с държави който много трудно ще ги стигнем и по телевизия се говори и по радио се говори навсякъде се коментира не знам как живеят ТЕЗИ ИЗРОДИ,ДА ИЗРОДИ ЗАЩОТО ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА НЯМАТ ХЛЯБ ДА СИ НАХРАНЯТ ДЕЦАТА,ДА СЕ ЧУДЯТ ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ЕДИН ХЛЯБ КОЙТО СТРУВА 1ЛЕВ НА МЕН МИ ПИСНА :banghead: :banghead: КОЛКО БЕЗОЧЛИВ ТРЯБВА ДА СИ И НАГЪЛ ЗА ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА КОЙТО СА ТЕ ИЗБРАЛИ И СА ТИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ,БОКЛУЦИТЕ ИМ МРЪСНИ ДОЛНИ :banghead: :banghead:
Съжалявам за тона но на човек му идва в повече и когато чашата прелее не отговаря за постъпките си :kuku:
Изображение
Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.Руски форум:питаш нещо и теб те питат.Български форум:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 22 Фев 2012, 10:41

гърците щели да ги режат още-ми да ги режат ве хора, да ни дадат и на нас 200 млрд. ние ще ги връщаме докато сме живи, ще се оправи малко работата,ама поне няма накъде да ни режат вече, ние спрямо европейците не сме бедни, ние сме абсолютните мизерници...
the project is ready....
ИзображениеИзображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Фев 2012, 11:23

http://falseflag.eu/?p=2139 една от причините да стане повече от 3 лв!

viewtopic.php?f=4&t=286773 - вече има 20-ста поред тема за горивото!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 22 Фев 2012, 11:57

Видяхме,че беглия опит за стачки миналата година не постигна нищо.Ами ако спрем за известно време да зареждаме?Но целта е всички.Чувал съм,че преди време на италианците им увеличили цените на тестените изделия-макарони,спагети,и т.н.Те спрели да ги купуват и им смъкнали цените.Верно,че ако не си купиш макарони ще си купуш картофи или ориз примерно,не е така лесно с горивата.Цените на горивата си поскъпват в световен мащаб,но и акциза върху тях е много голям.Та милото ни правителство да свали акциза.Верно,че това са най-свежите и сигурни приходи за хазната,но ние не сме брашнени чували :kuku: .Това според мен е единственния начин да направи някаква промяна,ако имаме гражданско общество в България.Верно,че сме търпеливи,но вече това е края...

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 22 Фев 2012, 13:11

Давайте да бегаме и до оставим кораба да си потъне :mhihi: - да останат само оядените шефчета и мангустите тука да си живуркат и да нема от кой да смучат и те така...... тва в кръга на шегата казано, обаче като гледам на къде вървят нещата и колко познати кадърни млади хора си набиха камшиците нанекъде май рано или късно ще стане...........

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Фев 2012, 17:11

shalashaska написа:....

Не мисля...убеден съм, че ще стане така :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 22 Фев 2012, 17:24

Веселин|Василев написа:http://falseflag.eu/?p=2139 една от причините да стане повече от 3 лв!

Колега ти сериозно ли вярваш в тази заблуда за Иран и Израел? :kuku: :wave:
Не разбрахте ли, че те нямат нищо общо в случая.. Нашите петролни продукти идват от Русия.
Със сигурност смятам, че дизела ще стане към 3лв, бензина 2,80 някъде :( ,а като гледам и газта вдигат за норматив да не остава назад... :censored:
Най-лошото от всичко е, че с разходите за горива се вдига абсолютно всичко:цени на храни, както и на всички стоки и услуги.
А на чужденците и по 5лв да им стува бензина, няма да им е толкова скъпо колкото на нас ,поради това че имат четворно по-големи доходи.
Не мисля, че и протестите ще помогнат особенно. :ranting:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 23 Фев 2012, 12:42

r19 написа:
Веселин|Василев написа:http://falseflag.eu/?p=2139 една от причините да стане повече от 3 лв!

Колега ти сериозно ли вярваш в тази заблуда за Иран и Израел? :kuku: :wave:
Не разбрахте ли, че те нямат нищо общо в случая.. Нашите петролни продукти идват от Русия.
Със сигурност смятам, че дизела ще стане към 3лв, бензина 2,80 някъде :( ,а като гледам и газта вдигат за норматив да не остава назад... :censored:
Най-лошото от всичко е, че с разходите за горива се вдига абсолютно всичко:цени на храни, както и на всички стоки и услуги.
А на чужденците и по 5лв да им стува бензина, няма да им е толкова скъпо колкото на нас ,поради това че имат четворно по-големи доходи.
Не мисля, че и протестите ще помогнат особенно. :ranting:

Колега имам приятели Сирийци които учат в БГ и нещат да се връщат в Сирия!! Разказват ми всеки ден неща които ти няма как да знаеш! Ти се моли да не се запукат тия там, че ще тръгне и Русия и САЩ и ще бъде грозна гледка!!! Па ти пак си мисли, че като зареждаме от Русия няма да има проблем!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

Предишна

Назад към Извън Темата