Тониране на стъкла
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Тониране на стъкла
Някои да се сеща къде в раиона на надежда/люлин/свобода/обеля или близките квартали къде тонирват стопове/фарове, че в търсачката или в нета излизат се в някви кв.Дървеница дружба или теми от 2009/2010
в надежда знам за Шарки Фолио ама от там не сам доволен

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Тониране на стъкла
viewtopic.php?f=4&t=258034
И аз преди време търсех.
И аз преди време търсех.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
сега зимата не се слага фолио,напролет като се постопли виж до д.петков пазара при автокъща кончето слагаха фолио и са добри
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
kiko написа:сега зимата не се слага фолио,напролет като се постопли виж до д.петков пазара при автокъща кончето слагаха фолио и са добри
не се слага, ако ще го слагаш сам пред блока.. когато се прави в специализиран сервиз на топло и от кадърен майстор няма да има проблем

колега waterboy, имаш ЛС

- kiko
- старши ентусиаст
-
колкото и кадърен да е маистора не може на 100% да изкара водата колкото и да ги грее с пистолета
а сети се сам сега като остане влага под фолиото и после като свали прозореца 1-2 пъти кво ще се случи

- Tomekk
- младши ентусиаст
-
- Кара: М44
- Мечтае да кара: ///М
- Детайли за колата: Не карам бързо полицай, просто бавно си летя :)
http://www.folio-auto-bmg.com/contact
Тази събота бяхме при тези хора. Погледни им галерията а и не взимат толкова скъпо
п.п. Слагахме на задния прозорец и на триъгълните на Алфа Брера. Жоро се казва човека
Тази събота бяхме при тези хора. Погледни им галерията а и не взимат толкова скъпо

п.п. Слагахме на задния прозорец и на триъгълните на Алфа Брера. Жоро се казва човека
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Tomekk написа:http://www.folio-auto-bmg.com/contact
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- sme666ko
- Алфа Въшкар
-
- Кара: ч
- Мечтае да кара: Countach през 80-те
kiko написа:колкото и кадърен да е маистора не може на 100% да изкара водата колкото и да ги грее с пистолетаа сети се сам сега като остане влага под фолиото и после като свали прозореца 1-2 пъти кво ще се случи
колегата иска да затъмнява фарове/стопове, според мен няма да има проблем, а и фолиото за стопове е съвсем различно от това за стъклата и се лепи без или с много малко вода
иначе си прав за стъклата, случва се да остане малко влага, моята като я фолираха останаха едни миниатюрни мехурчета на задния панорамен прозорец, но за 2 дни се изпариха и няма забележка... със страничните не е имало никакъв проблем, те се греят доволно с пистолета, за да могат да се свалят веднага след монтажа
и все пак твърдя, че добър майстор с добър гараж може да лепи качествено и през зимата, лично съм се убедил

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
да колеги искам да затамня стопове и халогени не стъкла мисля че няма да има проблем
но да минат малко валежите че ме депресират и нямам насторние да правя нищо в тази виелица, мисля да мина през това момче на сточна гара че ми е наи близо 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
днес бях при момчетата от фолио ауто за халогените направиха ги така както исках много съм доволен 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- BMW318 i-KOKO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 318i M43
- Мечтае да кара: M4
А за Пловдив някой такъв сервиз случайно някой да знае ?
- kiko
- старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:http://www.sharkyfolio.com/
waterboy написа:Някои да се сеща къде в раиона на надежда/люлин/свобода/обеля или близките квартали къде тонирват стопове/фарове, че в търсачката или в нета излизат се в някви кв.Дървеница дружба или теми от 2009/2010в надежда знам за Шарки Фолио ама от там не сам доволен

- ball3r11
- Потребител
-
- Кара: BMW X6
Дай снимки да видим как е станало ?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2