КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!
Модератор: Общи модератори
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!
shark1986 написа:Това,че караме колите си със скъпи горива ни е най-малкия проблем!Проблема идва от там,че като се вдигнат цените на горивата се вдига 99,99% от нещата!!!
И то пак опира до ниския ни стандарт на живот. Докато не почнем да получаваме нормални заплати всичко ще ти е скъпо. България обаче е тръгнала на зле не от днес и от вчера, а от 20+ години. Според мен манталитета ни се е изменил толкова много, че е необратим процес. Имам чувството, че навсякъде трябва да бъдем наблюдавани и контролирани, за да може всеки да си върши работата качествено - като се започне от управляващите, защото в крайна сметка те са там, за да ръководят тая държава; и се стигне до обикновения работник, защото той е взет на първо място да върши работа, а възнаграждението е следствие от това. Уви, такова нещо няма как да стане, така че... не виждам решение на нищо.
kronos написа:Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“.....
.
.
.
Провокация или не , толкова е вярно това, че накрая като го прочетох чак се бях свил като мишка. И ми стана едно тъжно и безнадеждно ... мамка му ....
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
dimov_ написа:kronos написа:Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“.....
.
.
.
Провокация или не , толкова е вярно това, че накрая като го прочетох чак се бях свил като мишка. И ми стана едно тъжно и безнадеждно ... мамка му ....
Тая статия е още от минали протести, не че няма верни неща, ама няма какво да се свиваш

Казах ви ... може да си чешем пръстите тук или да се хванем да мислим като е за протест, за какво протестираме ...
E34 написа:раничко е още за каквото и да било
Напълно вярно

Но то се мисли отрано, следи се обстановката и после се действа, така че съвсем навреме да дойде

Много като тебе вече плакаха ...
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
за българския бензин не знам, но забелязах че завчера напълних една кола за $3.95/ галон... снощи напълних друга на същата бензиностанция със същия бензин - $4.09...
не че си спомням, но никога май не е скачал така за един ден.
края на пролета със сигурност ще е $5/ галон.
не че си спомням, но никога май не е скачал така за един ден.
края на пролета със сигурност ще е $5/ галон.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Nasko_ написа:
И какви са новите цени на бензина там, колега?? Premium A91-$4.19 за галон /3.78 литра, информация от първа ръка!
Оставаше и да се вдигнат по улиците, за тази "смешна" цена на горивото;)
Да, да... смешна е... ама като са наливали за по 2$ за галон, сега хич не им е смешно... я поразпитай, да ти обадят малко опресняваща информация... ония там не карат малолитражки и тая цена на бензина им идва много приятна...
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Абе то е факт, че незасегнати от кризата няма. Дори тези, които не си знаят парите. Въпроса е степента на засегнатост. В US - развита икономика, нормален стандарт на живот, нормални заплати. В БГ - икономика няма, стандарт на живот няма, нормални заплати в 99% от случаите няма. Като прибавим и корупцията и злоупотребата с финанси (която пак я има навсякъде, но тук е в особено големи мащаби)... ударили сме дъното отдавна. По критериите за нормално оцеляване 25% от населението се води абсолютно бедно. Е тва е цялата работа - кризата е навсякъде и всички биват афектирани. Въпроса е, че в резултат на това едни трябва да позанижат стандарта си на живот, а други вече няма накъде да го занижават, и се налага да се лишават от жизненоважни потребности.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева
Dreams will never come true

А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
и докато ние си седим на топло и си изливаме мъкитв във форума, а в тва време си зареждаме като попове на почти 3лв./литър,
то немците са подели инициативата, за която се говореше тука
http://www.facebook.com/events/184165878359229/
с две думи, ще се опитат на 01.03.12 никой да не зарежда, поради рекордните цени на горивата.
само за инфо да си знаете

с две думи, ще се опитат на 01.03.12 никой да не зарежда, поради рекордните цени на горивата.
само за инфо да си знаете

BiTurbo написа:и докато ние си седим на топло и си изливаме мъкитв във форума, а в тва време си зареждаме като попове на почти 3лв./литър,
само за инфо да си знаете![]()
Браво на Немците! Според мен нищо не пречи да опитаме и ний такъв протест, предвид това, че не е нужно да се събират хора по площади, бензиностанции и т.н. И с Фейсбук, форумите (наш'я и други доста популярни), и други соц. мрежи - много лесно ще се разпространи идеята.
Друг е въпроса дали ще го усетят един такъв протест, след като ни свалят кожата от гърба всеки ден в продължения на десетилетия? Но ПРОБА МУ Е МАЙКАТА!!!

Според мен няма да е и излишен протест като цяло за та*ака в майка България

От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.
ivoo написа:Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева
Dreams will never come true![]()
А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо![]()
![]()
![]()
![]()
Във Венецуела за 1$ ти пълнят колата до горе.
- Божил|Божилов
- кандидат ентусиаст
-
Е потрайте малко де! След като започнат да го преработват ще станеме досущ,като у Венецуела.
http://www.novini.bg/news/1894-%D0%BF%D ... D0%B0.html

http://www.novini.bg/news/1894-%D0%BF%D ... D0%B0.html

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Само в България може да се направят протести срещу цени на частна компания в условията на капитализъм и да очакват резултати. 
Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?
Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?
Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
blacksapphire написа:Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!
Бе, като си адвокат или някаква друга форма на правист е лесно да го кажеш и направиш. То реално само лекари и прависти ги бОли фара колко ще стане бензина. Работят си за себе си, в смисъл сами са си шефове, работата им е почти 100% сигурна, щото винаги трябват такива хора. Та едно е да си правиш абсолютно легално и честно няколко бона месечно, без значение къде в България си и да не ти пука бензина 5лв. ли е, 10 ли е, съвсем друго е да се мъчиш с под 1000, че и по-малко на месец в столицата напрмер.