КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Фев 2012, 16:34

shark1986 написа:Това,че караме колите си със скъпи горива ни е най-малкия проблем!Проблема идва от там,че като се вдигнат цените на горивата се вдига 99,99% от нещата!!!

И то пак опира до ниския ни стандарт на живот. Докато не почнем да получаваме нормални заплати всичко ще ти е скъпо. България обаче е тръгнала на зле не от днес и от вчера, а от 20+ години. Според мен манталитета ни се е изменил толкова много, че е необратим процес. Имам чувството, че навсякъде трябва да бъдем наблюдавани и контролирани, за да може всеки да си върши работата качествено - като се започне от управляващите, защото в крайна сметка те са там, за да ръководят тая държава; и се стигне до обикновения работник, защото той е взет на първо място да върши работа, а възнаграждението е следствие от това. Уви, такова нещо няма как да стане, така че... не виждам решение на нищо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimov_ » 23 Фев 2012, 16:36

kronos написа:Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“.....
.
.
.

Провокация или не , толкова е вярно това, че накрая като го прочетох чак се бях свил като мишка. И ми стана едно тъжно и безнадеждно ... мамка му ....

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 23 Фев 2012, 16:43

dimov_ написа:
kronos написа:Гръцки младежи издигнаха на площад „Синтагма“ в Атина плакат на който пишеше „Тихо да не събудим българите“.....
.
.
.

Провокация или не , толкова е вярно това, че накрая като го прочетох чак се бях свил като мишка. И ми стана едно тъжно и безнадеждно ... мамка му ....

Тая статия е още от минали протести, не че няма верни неща, ама няма какво да се свиваш :D

Казах ви ... може да си чешем пръстите тук или да се хванем да мислим като е за протест, за какво протестираме ...

E34 написа:раничко е още за каквото и да било ;)

Напълно вярно :yes:
Но то се мисли отрано, следи се обстановката и после се действа, така че съвсем навреме да дойде :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 23 Фев 2012, 17:03

За колегите с дизели - http://www.youtube.com/watch?v=1lqCwNRe ... re=sh_e_se

:mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Фев 2012, 17:37

за българския бензин не знам, но забелязах че завчера напълних една кола за $3.95/ галон... снощи напълних друга на същата бензиностанция със същия бензин - $4.09...

не че си спомням, но никога май не е скачал така за един ден.

края на пролета със сигурност ще е $5/ галон.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Фев 2012, 17:51

Nasko_ написа:
И какви са новите цени на бензина там, колега?? Premium A91-$4.19 за галон /3.78 литра, информация от първа ръка!
Оставаше и да се вдигнат по улиците, за тази "смешна" цена на горивото;)

Да, да... смешна е... ама като са наливали за по 2$ за галон, сега хич не им е смешно... я поразпитай, да ти обадят малко опресняваща информация... ония там не карат малолитражки и тая цена на бензина им идва много приятна...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 23 Фев 2012, 18:00

Абе то е факт, че незасегнати от кризата няма. Дори тези, които не си знаят парите. Въпроса е степента на засегнатост. В US - развита икономика, нормален стандарт на живот, нормални заплати. В БГ - икономика няма, стандарт на живот няма, нормални заплати в 99% от случаите няма. Като прибавим и корупцията и злоупотребата с финанси (която пак я има навсякъде, но тук е в особено големи мащаби)... ударили сме дъното отдавна. По критериите за нормално оцеляване 25% от населението се води абсолютно бедно. Е тва е цялата работа - кризата е навсякъде и всички биват афектирани. Въпроса е, че в резултат на това едни трябва да позанижат стандарта си на живот, а други вече няма накъде да го занижават, и се налага да се лишават от жизненоважни потребности.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 23 Фев 2012, 18:23

Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева :|
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 23 Фев 2012, 18:36

Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева :|

Dreams will never come true :mhihi:
А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 23 Фев 2012, 18:52

и докато ние си седим на топло и си изливаме мъкитв във форума, а в тва време си зареждаме като попове на почти 3лв./литър,
то немците са подели инициативата, за която се говореше тука

http://www.facebook.com/events/184165878359229/

с две думи, ще се опитат на 01.03.12 никой да не зарежда, поради рекордните цени на горивата.

само за инфо да си знаете :winky:

:wave:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от drizzy » 23 Фев 2012, 19:47

BiTurbo написа:и докато ние си седим на топло и си изливаме мъкитв във форума, а в тва време си зареждаме като попове на почти 3лв./литър,
то немците са подели инициативата, за която се говореше тука

http://www.facebook.com/events/184165878359229/

с две думи, ще се опитат на 01.03.12 никой да не зарежда, поради рекордните цени на горивата.

само за инфо да си знаете :winky:

:wave:

Браво на Немците! Според мен нищо не пречи да опитаме и ний такъв протест, предвид това, че не е нужно да се събират хора по площади, бензиностанции и т.н. И с Фейсбук, форумите (наш'я и други доста популярни), и други соц. мрежи - много лесно ще се разпространи идеята.
Друг е въпроса дали ще го усетят един такъв протест, след като ни свалят кожата от гърба всеки ден в продължения на десетилетия? Но ПРОБА МУ Е МАЙКАТА!!! :maad: :maad: :maad:

Според мен няма да е и излишен протест като цяло за та*ака в майка България :bang:
От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.

Потребител
Аватар

Мнение от Rufas » 23 Фев 2012, 20:08

ivoo написа:
Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева :|

Dreams will never come true :mhihi:
А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Във Венецуела за 1$ ти пълнят колата до горе.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 23 Фев 2012, 21:03

Е потрайте малко де! След като започнат да го преработват ще станеме досущ,като у Венецуела. :mhihi:
http://www.novini.bg/news/1894-%D0%BF%D ... D0%B0.html
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 23 Фев 2012, 21:06

Само в България може да се направят протести срещу цени на частна компания в условията на капитализъм и да очакват резултати. :)

Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?

Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 23 Фев 2012, 21:17

blacksapphire написа:Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Бе, като си адвокат или някаква друга форма на правист е лесно да го кажеш и направиш. То реално само лекари и прависти ги бОли фара колко ще стане бензина. Работят си за себе си, в смисъл сами са си шефове, работата им е почти 100% сигурна, щото винаги трябват такива хора. Та едно е да си правиш абсолютно легално и честно няколко бона месечно, без значение къде в България си и да не ти пука бензина 5лв. ли е, 10 ли е, съвсем друго е да се мъчиш с под 1000, че и по-малко на месец в столицата напрмер.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата