Не искам мейли!!!
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
Не искам мейли!!!
Какво да натисна та да спра да получавам И-мейли от нашия форум (bmwpower-bg.net) на пощата ми? Сигурно е много просто, ама какво ли не натисках и не ще
. Само ми пълнят пощата, а аз постоянно съм "тук", така че да получавам мейли, че има ново мнение или имам ново ЛС, не ми е нужно. Помагайте 

Re: Не искам мейли!!!
LArgo50 написа:Какво да натисна та да спра да получавам И-мейли от нашия форум (bmwpower-bg.net) на пощата ми? Сигурно е много просто, ама какво ли не натисках и не ще. Само ми пълнят пощата, а аз постоянно съм "тук", така че да получавам мейли, че има ново мнение или имам ново ЛС, не ми е нужно. Помагайте
Влизаш си в профила -- и после в Настройки на форума -- писане на мнения
Последна промяна ivoo на 23 Фев 2012, 23:46, променена общо 1 път

- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
А пък аз искам да попитам, като натисна долу под някоя тема "Абонирай се за темата", какво прави тази опция ?
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
LArgo50 написа:.... и там всичко ръчках. Кое от всичките по точно да маркирам с ДА или НЕ
Настройки-> Настройки на форума и оттам Уведомявай ме за нови лични съобщения или там което не искаш да е му даваш НЕ.

///Maximalniq написа:А пък аз искам да попитам, като натисна долу под някоя тема "Абонирай се за темата", какво прави тази опция ?
Известява, когато се добави ново мнение към дадена тема , тъй като може да следите опредена тема, без да е нужно да проверявате във форума за нови мнения.

6 мнения
• Страница 1 от 1