КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от BadAngel » 23 Фев 2012, 21:33

xpl0d написа:
blacksapphire написа:Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Бе, като си адвокат или някаква друга форма на правист е лесно да го кажеш и направиш. То реално само лекари и прависти ги бОли фара колко ще стане бензина. Работят си за себе си, в смисъл сами са си шефове, работата им е почти 100% сигурна, щото винаги трябват такива хора. Та едно е да си правиш абсолютно легално и честно няколко бона месечно, без значение къде в България си и да не ти пука бензина 5лв. ли е, 10 ли е, съвсем друго е да се мъчиш с под 1000, че и по-малко на месец в столицата напрмер.

не си прав колега, колкото и пари да получаваш, трябва да си много тъп, че да не правиш сметка как да ги харчиш

според мен някой 20 годишен тийн много по-лесно би изхарчил 200 лв. за бензин

от колкото някой лекар :)
No bling at the Ring

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 24 Фев 2012, 0:44

Lukoil - "работим на загуба от продажбата на бензина - печелим само по 2 ст. на литър дизел"
:lol: :lol: :lol: :lol:
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Божил|Божилов » 24 Фев 2012, 0:47

Тцтцтцтц...горкичките... :mhihi: И ако ги питаш,от девет кладенеца вода ше ти извадят да ти разправят,че работили на загуба... :mhihi:
http://inews.bg/%D0%91%D0%B8%D0%B7%D0%B ... 55628.html
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 24 Фев 2012, 1:35

Абе пичове, Вие не можете или не искате да разберете че НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЛукОйл ? Компанията продава горивата на едро на тези цени http://www.lukoil.bg/Main.do?menuItemKey=1744-35 или средно около 1.40 -1.50 лв за литър. Всичко над тях Ви го прибират Държавата и компания ЕС като ДДС-та , мита , акцизи и т.н.
Защо не протестирате като купувате хляба 0,600 гр на 1 лв , като цената на 1000 кг зърно е 330лв с ДДС ? И там цакането е голямо , ама не скачате нали ? Да , има много по ефтени горива като в САЩ например почти няма акциз върху горивата, там няма и ДДС върху горивата. Докато в ЕС има приет един и същ минимален акциз за всички. Това е прието още преди 8 години, когато не е имало бедни страни в ЕС. Тогава ние не сме били част от него. ЕС е създаден от богатите държави , сред които ние нямахме място ама ....... какво правим там , истината ще излезе след години .Натискаха се Нашите избраници за Висшето общество . Ами Заповядайте -казаха , като миячи на чиний , чистачи на метрото , гледачи на баби, чистачи на автоморгите им на които тук толкова много им се радваме и т.н. Незнам Гърция ако излезе от ЕС какви ще са последствията , но ако България го напусне никой няма да ни усети даже . Ще го усетят единствено Бойко и компания защото ще спре лапането от Евро фондовете . А магистралите му с които толкова се гордееше за много ще си останат мираж. Само след няколко месеца на Софиянци едно идване и връщане до морето ще им струва ~ 250лв , а като стане магистралата платена , още някой лев отгоре.
Последна промяна ivoo на 24 Фев 2012, 2:00, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 24 Фев 2012, 1:59

ivoo написа:Абе пичове, Вие не можете или не искате да разберете че НЕ ВИ Е ВИНОВЕН ЛукОйл ? Компанията продава горивата на едро на тези цени http://www.lukoil.bg/Main.do?menuItemKey=1744-35 или средно около 1.40 -1.50 лв за литър. Всичко над тях Ви го прибират Държавата и компания ЕС като ДДС-та , мита , акцизи и т.н.

Абе пич, ти май не искаш да разбереш, че Лукойл и сие ни продават най-скъпия бензин в Европа! 1.40 - 1.50 е една от най-високите в Европа бе алоуууууу! Да ти покажа ли, ето: FOB € 0.586 + MARGIN (което си е пак за Лукойл) € 0.203 = 0.789! В Австрия батенце цената е: FOB € 0.591 + MARGIN € 0.076 = € 0.667! Кажи пак, че тънко ни го дават! И да добавя тва дето го прибира ЕС е най-малкото в цяла Европа! И кво излиза, че хем най-малко даваме, а пък бенза ни е почти колкото на европейците, ЕВАЛА НА ВАЛЬО ЗЛАТЕВ!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от drizzy » 24 Фев 2012, 3:01

И пак на старата песен - Евала на Боко :bang: :mhihi:
От чудовищния рев съседа се оплака, много силен бил му звука на шестака.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 24 Фев 2012, 3:25

2.62...дано гръмне тая рафинерия да се запали да гори 7 часа да не могат да я угасят и да гледат само :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 24 Фев 2012, 10:52

alx написа:за българския бензин не знам, но забелязах че завчера напълних една кола за $3.95/ галон... снощи напълних друга на същата бензиностанция със същия бензин - $4.09...

не че си спомням, но никога май не е скачал така за един ден.

края на пролета със сигурност ще е $5/ галон.

Ти направо ше фалираш бе пич... $5 за 3-4л. дздздз лоша работа
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 24 Фев 2012, 10:55

Rufas написа:
ivoo написа:
Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева :|

Dreams will never come true :mhihi:
А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Във Венецуела за 1$ ти пълнят колата до горе.

Баща ми беше в ирак преди 4-5 години и ми каза, че за $1 са заредили догоре БМВ 7-ца от старите с 70л резервоар...

blacksapphire написа:Само в България може да се направят протести срещу цени на частна компания в условията на капитализъм и да очакват резултати. :)

Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?

Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Абе чета я тая тема от 2-3 дена и най-накрая я прочетох и не мога да ви разбера е такива нихилисти като теб и още доста в форума.
Кво значи изкарвай повече пари, кво значи работи здраво....тва да не е баница бе пич?
Аз имам хубава работа и хубава заплата, въпреки това съм на всеки протест, защото съм буден българин, българин с искания.
Въпреки хубавата работа нафтата ми е скъпа и дали ше караш малолитражка която ше ти гори 7 градско или ше караш 330и и ше ти гори 10 в града няма особенно голямо значение шото ше спестиш 10лв седмично.
За 20 страници тема ви изкараха кви ли не факти че лукойл ни ебе, държавата ни ебе или не, по-скоро държавата нищо не прави по въпроса и точно поради тая причина трябва да сме там пред народното събрание и ако трябва няма да е мирен протеста, но пашата обича смелите нали...по-добре да ходиш и да изкарваш повече пари (ама за шефа ти) отколкото да се бориш за това за което дедите ти са се борили...
Като живеем в капиталистически свят (факт) що не допускат други компании на българския пазар за горива....?
И най важния въпрос......наистина НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС....как петрола при $150 преди няколко години беше 2.40, а сега при $107 сега е 2.70лв.?
Казват заради кризата в иран ирак афганистан и на майка им путката....ми на тоя свят винаги някъде ше има криза....което кво значи че няма да спира да расте....
Шибаното ни правителство си мълчат като мишки пред ЕС за някой друг милион вместо да повдигнат въпроса за акцизите и трябва защото ЕС вече не е само богати държави, акциза не може да е еднакъв и за нас и за германия....няма нужда да обеснявам защо....
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Фев 2012, 11:40

BMW120 написа:
Rufas написа:
ivoo написа:
Демирев написа:Саудитска Арабия 26 цента литър бензин - Боже какво ли е чувството да напълниш догоре резервоара на 8 цл. бензин за 15 лева :|

Dreams will never come true :mhihi:
А при тези http://www.novini.bg/news/21275-%D1%81% ... D0%B0.html ако пратим Дянков и Борисов дали няма да заплачат ?
P.S Обърнете внимание за Венецуела - що`т нали тука всеки вика с протести нищо не става .
А за Туркменистан нямям коментар изобщо :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Във Венецуела за 1$ ти пълнят колата до горе.

Баща ми беше в ирак преди 4-5 години и ми каза, че за $1 са заредили догоре БМВ 7-ца от старите с 70л резервоар...

blacksapphire написа:Само в България може да се направят протести срещу цени на частна компания в условията на капитализъм и да очакват резултати. :)

Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?

Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

Абе чета я тая тема от 2-3 дена и най-накрая я прочетох и не мога да ви разбера е такива нихилисти като теб и още доста в форума.
Кво значи изкарвай повече пари, кво значи работи здраво....тва да не е баница бе пич?
Аз имам хубава работа и хубава заплата, въпреки това съм на всеки протест, защото съм буден българин, българин с искания.
Въпреки хубавата работа нафтата ми е скъпа и дали ше караш малолитражка която ше ти гори 7 градско или ше караш 330и и ше ти гори 10 в града няма особенно голямо значение шото ше спестиш 10лв седмично.
За 20 страници тема ви изкараха кви ли не факти че лукойл ни ебе, държавата ни ебе или не, по-скоро държавата нищо не прави по въпроса и точно поради тая причина трябва да сме там пред народното събрание и ако трябва няма да е мирен протеста, но пашата обича смелите нали...по-добре да ходиш и да изкарваш повече пари (ама за шефа ти) отколкото да се бориш за това за което дедите ти са се борили...
Като живеем в капиталистически свят (факт) що не допускат други компании на българския пазар за горива....?
И най важния въпрос......наистина НАЙ-ВАЖНИЯ ВЪПРОС....как петрола при $150 преди няколко години беше 2.40, а сега при $107 сега е 2.70лв.?
Казват заради кризата в иран ирак афганистан и на майка им путката....ми на тоя свят винаги някъде ше има криза....което кво значи че няма да спира да расте....
Шибаното ни правителство си мълчат като мишки пред ЕС за някой друг милион вместо да повдигнат въпроса за акцизите и трябва защото ЕС вече не е само богати държави, акциза не може да е еднакъв и за нас и за германия....няма нужда да обеснявам защо....

Пич, на тоя нихилиста му е по-добре хората да са зле, че той като чси да ги гърби, ма това друга тема.
Иначе и да протестираш и да не протестираш, срещу частна фирма няма какво да се направи.
Да се протестира срещу комисията за конкуренцията, щото и в този бранш си има картел, ама то в кой ли няма.

http://www.dnes.bg/politika/2012/02/24/ ... ove.152196 - ето 1 новинка, която ясно показва какво се случва 23 години в тая държава. Всеки краде на макс, без да го боли.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 24 Фев 2012, 12:17

Doberman_vas написа:Всеки краде на макс, без да го боли.

Що па трябва да ги боли :mhihi: Открадни ти няколко милки да видим къде ще те заболи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 12:28

Това е жалкото - че в крайна сметка пари има, но се крадат масово. И то от хора, избраници от народа да го управляват.... Отвратително е, но това е манталитета ни :) Един изроден манталитет...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2012, 12:45

BMW120 написа: (факт) що не допускат други компании на българския пазар за горива....?
...

Е то няма ли други фирми на българския пазар, има колко 5-6 рафинерии в съседство (Румъния, Гърция, Сърбия) :dunno:

И ся ше се повтора по важния ти въпрос:

07.2008 145$*1.25= 181 лв (пика е бил 07.2008 цък )
Сега 123$*1.47=180.8лв

Акциза е по-висок ...
Гледа се сорт брент не американските..
курса през 2008ма: http://www.stat.bg/en/indicator/593/

Няма значение, тва че нефта е руски, каспичански или къвто и да е има борса и ЕС....
И на Лукойл му е през тва дали ше зареждаш или не...щото нямаш алтернатива, а и болшиснтвото бензиностанции пак зареждат от тях.

И за кво гледате ония държави, как за 1-3 -5$ си пълнели резервоарите...

В тоя случай само Боко, тряя да смъкне акциза....ама надали без "бой" ше стане тва. И миналия път беше само в събота и неделя, и сега ли няма да се карат колите събота и неделя...
Като лгедам датата за протест е 17 Март (ако не бъркам) то е пак събота :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 24 Фев 2012, 13:46

За ентусиастите-в неделя ще има протест http://news.expert.bg/n378798 https://www.facebook.com/events/220805758010196/
Изображение Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 24 Фев 2012, 14:25

zzuzi написа:За ентусиастите-в неделя ще има протест http://news.expert.bg/n378798 https://www.facebook.com/events/220805758010196/

От такива смешни протести , дето ходим да блокираме кръстовища и пътища за час два , никой ама никой няма да се стресне. Най малко пък управляващите. Те си знаят. Излизат овцете , свиркат , викат , зареждат за жълти стотинки блокират някой пътен възел и толкова ....... всичко е от ден до пладне. След 3 дни ще им мине , и щат не щат пак ще зареждат :mhihi: :mhihi: Аз и преди това казах - Евала на Гърците. Запалиха 2-3 магазина , обърнаха 2 кофи за боклук ..и хоп 130 милиарда подарък. Ама като стачкуват , стачкуват хората - не като нас , единия не можел да дойде що`т бил на работа , друг пък нямал да дойде що`т нищо нямало да се промени и т.н. Изобщо каквоти и направим все е пародия на случващото се по света.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата