КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от b00st » 24 Фев 2012, 14:36

blacksapphire написа:Само в България може да се направят протести срещу цени на частна компания в условията на капитализъм и да очакват резултати. :)

Добре, бе, тия дето ще протестират към кой ще си отправят исканията - към Вальо Златев или към арменския поп?

Вместо да се оплаквате от цените на горивата, изкарвайте повече пари!

приятелче правилната дума е пазарна икономика и тука в България, тая пазарна икономика си е по-скоро прикрито планово стопанство от комунизма.
иначе за изкарването на повече пари съм съгласен, че трябва да се мисли в тая насока.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Фев 2012, 15:15

http://www.youtube.com/watch?v=iFXrVWTLj44

Мисля, че се вписва в темата :)

:clap:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 24 Фев 2012, 15:20

Пфффффф бонуси викате а? Мърши долни!!!

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4591851
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 15:22

ivoo написа:
zzuzi написа:не като нас , единия не можел да дойде що`т бил на работа

А ти ли ще ми плащаш после сметките и разходите и ще обясниш на работодателя ми защо не съм бил на работа :winky: Не ги гледай ония на юг от нас. При тях кризата значеше да минат от 2-3 коли на една, ние тука за цени на бензина говорим...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 24 Фев 2012, 18:58

Going (2,644)

А дано :yes:

Иначе тея 130млрд ше им излязат не през гъза а незнам от къде...
Незнам дали знаете но сега ЕС приватизира всичко на гърците - летища, магистрали СВЕ...но пак 130млрд са си 130млрд...тя смръдливата им държава не струва толкова, мръсен кенеф :)
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 24 Фев 2012, 20:11

Dirty M5 driveR написа:
ivoo написа:

А ти ли ще ми плащаш после сметките и разходите и ще обясниш на работодателя ми защо не съм бил на работа :winky: Не ги гледай ония на юг от нас. При тях кризата значеше да минат от 2-3 коли на една, ние тука за цени на бензина говорим...

Пич, нищо лично, ама аман от мишки и хора просто от тълпата!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW120

Мнение от BMW120 » 24 Фев 2012, 20:55

Между другото има един много тънък момент с гърците.
Всички свинщини които се случват там се случват уикендите, така че такива "извинения" кой на кой шеф ше се обеснява не важат...
ЛУД УМОРА НЕМА

Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 24 Фев 2012, 21:21

Dirty M5 driveR написа:
ivoo написа:

Е такива като тебе дето гледат да си загубят мизерният надник от 15-20 лв с лопата да ги ринеш. Най ме е било яд като ходим на протести , да има такива типове дето се правят че изобщо не им пука. Карат си колите , действат си по задачите , че и се сърдят даже , че видиш ли протестиращите им спират свободното движение . Мишоци.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 21:47

Миналогодишните протести за горивата бяха през почивните дни (неделя) и тогава отидох на първите два на драго сърце. Аз като всички други бях оптимистично настроен и вярвах, че можем да променим нещо. Е... с вярването си останах, но не съжалявам, че се включих. Видя се, че такъв протест не е особено ефективен. Беше ме яд и че беше почивен ден, а страшно много хора не дойдода заради нежелание или мързел, а не че са заети. НО в работен ден да си тръгна от работа, за да отида и да викам с тълпата....... Аз тая работа не съм си я намерил на пътя. 6 месеца съм разпитвал насам-натам и съм пускал CV-та като откачен. Накрая имах късмета да попадна на добър работодател и съм повече от доволен. Така че нека съм мишок. Пък вие дето сте толкова ентусиазира правете каквото смятате за добре. Щом хора, каращи е39 с Б28 пускат подобни теми, то е показателно на кого кое му е скъпо :winky: Вървете, изправете се пред народа, па предложете решение на проблема. Тука у форума всичките сме идейни и способни.
Пак ще го кажа - кризата е навсякъде и всички са потърпевши в дадена степен. Но между едни немци дето получават нормални заплати, с който не само преживяват, но и заделят за разни други цели, и едни българи дето половината се чудят как да вържат двата края, а другата половина успяват, но нищо повече.... аз допирни точки не виждам. В условия на световна криза трябва да се работи здраво и най-вече сериозно. Който смята, че протеста е решение - неделя се хваща и отива. И айде без да се обиждаме на мишоци. Очевидно е, че всеки има различно тълкуване на термина ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Фев 2012, 21:52

Е то па' 'шото шестаците дават различен разход :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 24 Фев 2012, 21:57

Dirty M5 driveR написа:Миналогодишните протести за горивата бяха през почивните дни (неделя) и тогава отидох на първите два на драго сърце. Аз като всички други бях оптимистично настроен и вярвах, че можем да променим нещо. Е... с вярването си останах, но не съжалявам, че се включих. Видя се, че такъв протест не е особено ефективен. Беше ме яд и че беше почивен ден, а страшно много хора не дойдода заради нежелание или мързел, а не че са заети. НО в работен ден да си тръгна от работа, за да отида и да викам с тълпата....... Аз тая работа не съм си я намерил на пътя. 6 месеца съм разпитвал насам-натам и съм пускал CV-та като откачен. Накрая имах късмета да попадна на добър работодател и съм повече от доволен. Така че нека съм мишок. Пък вие дето сте толкова ентусиазира правете каквото смятате за добре. Щом хора, каращи е39 с Б28 пускат подобни теми, то е показателно на кого кое му е скъпо :winky: Вървете, изправете се пред народа, па предложете решение на проблема. Тука у форума всичките сме идейни и способни.
Пак ще го кажа - кризата е навсякъде и всички са потърпевши в дадена степен. Но между едни немци дето получават нормални заплати, с който не само преживяват, но и заделят за разни други цели, и едни българи дето половината се чудят как да вържат двата края, а другата половина успяват, но нищо повече.... аз допирни точки не виждам. В условия на световна криза трябва да се работи здраво и най-вече сериозно. Който смята, че протеста е решение - неделя се хваща и отива. И айде без да се обиждаме на мишоци. Очевидно е, че всеки има различно тълкуване на термина ;)

Извинявай, пич! Ти си най-ощетеният българин. Ние си намираме работата на улицата и без да пуснем нито едно CV ;)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

Потребител
Аватар
Кара: Пежо 200 и пеш : )

Мнение от Dani chka chka » 24 Фев 2012, 22:00

Dirty M5 driveR написа:Миналогодишните протести за горивата бяха през почивните дни (неделя) и тогава отидох на първите два на драго сърце. Аз като всички други бях оптимистично настроен и вярвах, че можем да променим нещо. Е... с вярването си останах, но не съжалявам, че се включих. Видя се, че такъв протест не е особено ефективен. Беше ме яд и че беше почивен ден, а страшно много хора не дойдода заради нежелание или мързел, а не че са заети. НО в работен ден да си тръгна от работа, за да отида и да викам с тълпата....... Аз тая работа не съм си я намерил на пътя. 6 месеца съм разпитвал насам-натам и съм пускал CV-та като откачен. Накрая имах късмета да попадна на добър работодател и съм повече от доволен. Така че нека съм мишок. Пък вие дето сте толкова ентусиазира правете каквото смятате за добре. Щом хора, каращи е39 с Б28 пускат подобни теми, то е показателно на кого кое му е скъпо :winky: Вървете, изправете се пред народа, па предложете решение на проблема. Тука у форума всичките сме идейни и способни.

определено съм съгласна :bowdown: за какво да си тръгва някой от работа (която не е намерил на пътя :D ) за сметка на онези "мързеливци" тука дето само акъл дават ама не могат да си размърдат четрибуквието да подкрепят тълпата ;) всички разчитат на всички и в крайна сметка никой неправи нищо по въпроса и очаква големите си очаквания :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 22:00

uCnaHeTcA написа:Е то па' 'шото шестаците дават различен разход :mhihi:

Не ме интересува кое какъв разход дава. Бензина за всички е 2.60. Щом един човек продължава да си кара колата значи може да си го позволи. Като спре да може - хваща рейса или пешачката. Иначе и без кола мога - 3 месеца вече си ходя пеш :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 24 Фев 2012, 22:06

Абе недей вярва, че за всички бензина е 2.60...
Аз продължавам да си карам колата, ама чакам да се постопли, да се махнат тия киши и снегове, че да вадя колелото... Даже тия дни ще го хващам да го постягам, че не съм го карал от... от хубавите времена....
Пак ще мога да си карам колата, но за чии да им пълня дебелите, гнусни, лъжливи, безочливи гуши :kuku:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 22:12

uCnaHeTcA написа:Аз продължавам да си карам колата, ама чакам да се постопли, да се махнат тия киши и снегове, че да вадя колелото... Даже тия дни ще го хващам да го постягам, че не съм го карал от... от хубавите времена....

:yes: Важно е човек да може да си направи сметката - за кое колко да харчи и дали да харчи въобще. Това си е най-елементарно управление на личните финанси. Колкото по-разумно умееш да си харчиш парите, толкова по-добре за теб.

А на колегата Nasko_ ще кажа, че не са ми интересни коментарите му :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата