КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от Nasko_ » 24 Фев 2012, 22:54

Нали знаеш колко ме интересува, кое ти е интересно и кое не? ;)
Като ходиш пеш, ходи си и не давай "компетентни" мнения кой как да си харчи парите!!!
Изписа сума глупости в тая тема. Като искаш да пълниш гушата на 240-те и не си съпричастен, поне не пиши простотии.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 24 Фев 2012, 23:16

Не мисля, че си човека, който ще ми казва къде и какви мнения да давам. Форума е свободен, и щом изразявам лично мнение и спазвам добрия тон (за разлика от някои други, които като няма какво смислено и обосновано да кажат почват да обиждат) значи не виждам да има проблем. А и никой не те кара да четеш.
То се видя, че темата се изчерпа още в първите няколко страници. Другото са лични размисли и предложения, и няма лошо да се видят. Но не и да се налагат на всички останали. Всеки си има виждане за ситуацията, и всеки предприема различни мерки. И това, че аз няма да изляза пак и да стачкувам с искане да се смъкнат цените на горивата съвсем не значи, че не съм съпричастен. Просто не си правя илюзии и няма как да искам нещо, което не може да се случи. И какво значи "да пълниш гушите на 240-те"? Аз колкото им пълня гушите зареждайки бензин, толкова ги пълня и като всеки ден си купувам хляб или кашкавал, или пък лекарства при нужда. Ма иначе не е никак трудно да се ходи с Айфон, да се носят скъпи часовници, да се ходи по кафета и заведения всеки ден, да се слагат М-пакети и прочие. Само че някой въпреки това мрънкат, че се живее в "немотия", а други си позволяват подобни неща като горе изброените, но са си направили добре сметката и знаят, че щом го имат, значи могат да си го позволят. Ама кво разбирам аз с моя "мизерен надник"...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 24 Фев 2012, 23:20

Едно свестно момче да има у тоя форум и го нападнахте :clap:

Протестирайте и си чешете м.дите, оти ви мързи да си вдигнете стандарта на живот, да сте видели някой от успелите хора тук или състезателите или истинските ентусиасти да мрънка ??

Даже аз съм жена по дяволите и не мрънкам...

Баси мамата ...
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 25 Фев 2012, 0:45

Dirty M5 driveR написа:Ма иначе не е никак трудно да се ходи с Айфон, да се носят скъпи часовници, да се ходи по кафета и заведения всеки ден, да се слагат М-пакети и прочие. ..

Не. Той и премиера беше казал нещо подобно. Явно вече е дошло времето , когато трябва да общуваме по между си чрез пощенски гълъби , да се ориентираме по слънцето , да живеем в юрти , да ходим на лов в гората с лъкове , а вместо кафета , да си варим специална отвара от корени и грудки :mhihi: :mhihi: ааа и най важното Да си сееме картофи. :mhihi: пак по негова препоръка. И вместо еволюция , копелетата от ЕС ни връщат към деградация на обществото. А истината е че обществото ни деградира, систематично се унищожават икономика, образование, здравеопазване, наука, култура, спорт. С помощта на двойни стандарти навсякъде около се нас се цели налагане на примиренческо поведение - "нищо не може да се направи.
Последна промяна ivoo на 25 Фев 2012, 0:55, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 25 Фев 2012, 0:48

Ronka написа:Даже аз съм жена по дяволите и не мрънкам...

И това искаш да кажеш,че е нещо с което се хвалиш :shock: :shock: Все едно да кажеш на болен от рак "Като те мързи да се лекуваш си умри тихичко и не мрънкай,няма какво да направиш" :kuku:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Фев 2012, 1:11

ivoo написа:Не. Той и премиера беше казал нещо подобно. Явно вече е дошло времето , когато трябва да общуваме по между си чрез пощенски гълъби , да се ориентираме по слънцето , да живеем в юрти , да ходим на лов в гората с лъкове , а вместо кафета , да си варим специална отвара от корени и грудки :mhihi: :mhihi: ааа и най важното Да си сееме картофи. :mhihi: пак по негова препоръка.

Ако не друго, то поне си правим забавно :mhihi:
Не знам, аз просто не ги разбирам тия неща. Мен най-много ме е яд, че има толкова много злоупореби с пари в държавата. Ето сега и тия скандали с бонусите. 50 000лв бонус.. Е каква трябва да ти е заплатата тогава :dunno: Вярно - отговорни постове (на теория, иначе сме се нагледали на отговорност), ама това са некви колосални суми на фона на всичко останало.
Тук в Русе имаме един полигон, който не е никак малък, а и почти не се ползва. Та си говорих с един приятел колко хубаво ще е да се удари един асфалт, мантинели тук-там, прилично осветление, и да се направи едно добро място за каране. Далеч от града - шума няма да пречи. На 200м. има малък хотел-ресторант - ще може да се организират мероприятия и да идват и колеги от близки съседни градове. Направо си е стратегическо място. Да ама... такова нещо никога няма да стане. И не защото няма пари. А се говори ежеднежно за война по пътищата. Ей тия парадокси винаги са ме ядосвали. Толкова много хубави неща могат да се постигнат. Просто трябва желание, акъл и труд. Нашата бедност е много повече тук :kuku: отколкото в парите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Фев 2012, 1:19

Dirty M5 driveR написа:На 200м. има малък хотел-ресторант

:shock: :wtf:
Аз ли съм сляп или такова нещо не съм виждал там :paranoid:
П.П. Освен ако не иде реч за приюта за безстопанствени животни :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Фев 2012, 1:47

uCnaHeTcA написа: :shock: :wtf:
Аз ли съм сляп или такова нещо не съм виждал там :paranoid:
П.П. Освен ако не иде реч за приюта за безстопанствени животни :mhihi:

:mhihi: За ДЗС става въпрос. Гледах днес един клип на Drifters unleashed и ми дойде вдъхновение :mhihi: щото хората баш на такова място караха - един асфалтиран квадрат, с подредени конуси и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Фев 2012, 1:51

Аа, абе щото каза полигон и за т'ва :ok:
Ама с тея цени на горивата (сиреч ниските ни заплатки), останаха ли каращи хора по "пистити" :mhihi: :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Фев 2012, 3:41

колеги, не знам, но тази вечер така се напих, че кризата с горивата ми е през куро! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Фев 2012, 3:45

sub_eleven написа:колеги, не знам, но тази вечер така се напих, че кризата с горивата ми е през куро! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама т'ва до заранта :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 25 Фев 2012, 3:52

uCnaHeTcA написа:Ама т'ва до заранта :mhihi:

Изображение

дано не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2012, 7:16

sub_eleven написа:колеги, не знам, но тази вечер така се напих, че кризата с горивата ми е през куро! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

докато не фане вальо златев и тоя бизнес да скача рИкията с горивата и пак ше те питам :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Фев 2012, 9:27

uCnaHeTcA написа:Аа, абе щото каза полигон и за т'ва :ok:
Ама с тея цени на горивата (сиреч ниските ни заплатки), останаха ли каращи хора по "пистити" :mhihi: :dunno:

.....
Протестирайте и си чешете м.дите, оти ви мързи да си вдигнете стандарта на живот, да сте видели някой от успелите хора тук или състезателите или истинските ентусиасти да мрънка ??

не следиш темата,хората карат,а не мрънкат
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Фев 2012, 10:09

zzuzi написа:
Ronka написа:Даже аз съм жена по дяволите и не мрънкам...

И това искаш да кажеш,че е нещо с което се хвалиш :shock: :shock: Все едно да кажеш на болен от рак "Като те мързи да се лекуваш си умри тихичко и не мрънкай,няма какво да направиш" :kuku:

Хахаха не мога да повярвам, че направи сравнение :mhihi: :dummy:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата