Някакви правила имало..
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Някакви правила имало..
По повод : viewtopic.php?f=4&t=287561
цитата е от тук: viewtopic.php?f=49&t=112535
за ключ
цитата е от тук: viewtopic.php?f=49&t=112535
12. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спорът!!!
Най-важното правило в този сайт е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК! Представете си, ако искате или ако това ще Ви припомни да препрочетете мнението си преди да го публикувате, че въпросният човек е срещу Вас и Ви гледа в очите.

Не се чувствайте длъжни да пишете във всяка тема. Това ще бъде прието като опит за спам. Пишете само там, където има какво да кажете. Големият брой мнения на ден няма да Ви донесе ранг и уважение, а неприятности.

Гореописаните правила важат за всички потребители в този форум, включително административния екип и членовете на клуба.
Ако имате съмнение за двоен стандарт при тяхното прилагане, моля обърнете се към администраторите чрез лично съобщение.
Имайте предвид, че в две идентични на пръв поглед ситуации, реакцията на модераторите може да бъде различна с оглед история на конфликт, необщодостъпни факти, „досие” на потребител и редица други фактори, които правят всяка ситуация уникална.

за ключ

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Re: Някакви правила имало..
Айде, нека съм расист!
Ама вземете го заключете тоя Бад Ангела, ве!
НАДАЛЕЧ!
Само с вестник Телеграф под ръка! Че и 2-на употреба има! 
Ама вземете го заключете тоя Бад Ангела, ве!

Без страх, без спирачка!
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
MatriX_Fucked написа:Айде, нека съм расист!
Ама вземете го заключете тоя Бад Ангела, ве!![]()
![]()
НАДАЛЕЧ!
Само с вестник Телеграф под ръка! Че и 2-на употреба има!
Недей с лошата де

Форума може понякога да ти подлъже преценката за някой човек.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Хе-хе, него го знам и от друг форум и на живо съм го виждал и сме общували...(Нямам добро мнение за него, да не мислите, че е форумен ташак)
Абе, заключете го, ви казвам!

Абе, заключете го, ви казвам!

Без страх, без спирачка!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
блялблябля мнения , позиции , глупости - бадангела е "трол" и си прави гаври със целия форум 

acho.rs написа:блялблябля мнения , позиции , глупости - бадангела е "трол" и си прави гаври със целия форум
Ако под "целия форум" визираш себе си съм съгласен, защото във всяка тема дето пише БедАнгела ти го храниш, обаче той се прави на ударен и това те влудява

само не забравяй, че всичко си има някъде граница и ако случайно си я преминал нали нема да се чудиш що те храни половината форум?
не се ли замисляш, че може примерно ти да дразниш целия форум, ама хората да са достатъчно културни за да не ти обръщат внимание?
образно казано не го приемай лично

I am beton!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Еееееее, почнахте да се излагате
Май тука всяка тема трябва да минава през модератор, че от ден на ден все по-големи дивотии се пускат. Какво сипете на колегата не мога да разбера
Че и баш Ачо, дето е в окото на всяка буря
Момчето винаги пише културно, и е едно от малкото, които се изказват открито и споделят това, което наистина мислят. И вместо това да се оценява, то се критикува
Че и по такъв конфликтен начин като на колегата MatriX_Fucked. Нито го познавам, нит нищо, ама е грозно 

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Както има правила, така има и бутона ДОКЛАДВАЙ ( ! ).
Не е нужно да пускаш цяла тема, за да обърне някой внимание.И по точно, какво искаш да кажеш с това " някакви правила имало" ?
Не е нужно да пускаш цяла тема, за да обърне някой внимание.И по точно, какво искаш да кажеш с това " някакви правила имало" ?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Dirty M5 driveR написа:Еееееее, почнахте да се излагатеМай тука всяка тема трябва да минава през модератор, че от ден на ден все по-големи дивотии се пускат.

10 мнения
• Страница 1 от 1