КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: КРАЙ! От другият месец съм на автобуса!

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Фев 2012, 10:18

То щото не останаха каращи за това всеки ден гледаме клипове от Писта Плевен и Дракон :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Фев 2012, 10:21

павката написа:.....
Протестирайте и си чешете м.дите, оти ви мързи да си вдигнете стандарта на живот, да сте видели някой от успелите хора тук или състезателите или истинските ентусиасти да мрънка ??

не следиш темата,хората карат,а не мрънкат

Не ми следиш мисълта, не казвам, че не карат :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 25 Фев 2012, 11:45

не ми се влиза в излишни и безсмислени спорове,ама това с ''вдигането на стандарта и мързела,истински успелите тука,състезателите и истинските ентусиасти''прекалено нелогично ми идва :mrgreen:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Фев 2012, 11:54

павката написа:не ми се влиза в излишни и безсмислени спорове,ама това с ''вдигането на стандарта и мързела,истински успелите тука,състезателите и истинските ентусиасти''прекалено нелогично ми идва :mrgreen:

Ама е факт, че има хора, които са го постигнали, нали ;) Значи излиза, че не е толкова невъзможно и нелогично :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Фев 2012, 12:09

Ronka написа:Едно свестно момче да има у тоя форум и го нападнахте :clap:

Протестирайте и си чешете м.дите, оти ви мързи да си вдигнете стандарта на живот, да сте видели някой от успелите хора тук или състезателите или истинските ентусиасти да мрънка ??

Даже аз съм жена по дяволите и не мрънкам...

Баси мамата ...

Абе и аз мразя мрънкачите , дразни ме че всяка 2ра тема е за цената на горивата , (а останалите са призив за емиграция ) ... ам дигането на стандарта не е много лесна задача .
Вярвам че почти всички се стремят към това , но определено не е лесно .
А тва - даже си жена и не мрънкаш - май казваш кои са мрънкалниците , по подразбиране :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 25 Фев 2012, 13:49

Dirty M5 driveR написа:То щото не останаха каращи за това всеки ден гледаме клипове от Писта Плевен и Дракон :mhihi:

Това според мен не е много правилна логика. Факта, че има 10-тина човека да го правят... По същия начин можем да кажем, че в София има доста S класи, 7-мици, бентлита, поршета и тн. означава ли, че сме със стандарта на Абу Даби :)? Другото, което масово се споменава тук за ходенето пеша и градски транспорт - така съм от 5 месеца, не виждам особена разлика и въпреки това, всяка седмица като мине автобуса до бензиностанция виждам, че цените пак са скочили :lol: Петрола се е видяло, че няма да намалее, но е време да се направи нещо за стандарта на живот (особено извън София).
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 25 Фев 2012, 18:14

Накрая какво излезе :mhihi: Примерно аз със моята дизеларка и един който е със същата само,че бензинка и мисли да си слага газова уредба.Само,че на него след интервенцията ще му излезе малко по скъпо да кара на газ от колкото на мен да карам на дизел :mrgreen: И той горкия да си мисли,че зарежда за 1,45лв. а другия за 2,70лв за дизел и да се кефи :mhihi: Каде му остана кяра от газта това не ми е ясно :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Фев 2012, 18:46

Да де, ма тая газова веднъж я слагаш, а нафта цял живот сипваш...
Ама как да е де, недейте избутва темата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 25 Фев 2012, 19:21

uCnaHeTcA написа:Да де, ма тая газова веднъж я слагаш, а нафта цял живот сипваш...

То ако аз избутвам темата то другите незнам какво правят :mhihi: И не е само до слагането дадох ти пример за моята кола и за същата само,че бензинова!И там е работата,че аз и да зареждам за 2,70лв за литър дизел моята кола гори средно 6-7л/100км. а тоя със бензиновата на газ му гори 12-14л/100км газ!Освен,че се набутва със 1000-1500лв за слагането на газова уредба ами и за сипването после!Аз да си сипвам цял живот нафтата ама той какво прави и той си сипва само,че газ и му гори двойно :mhihi: А сега направете сметката му къде излиза на газ сравнение със дизел???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 25 Фев 2012, 19:28

Я пак :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Фев 2012, 19:55

shark1986 написа: А сега направете сметката му къде излиза на газ сравнение със дизел???

колегааа :kuku:
по твоита логика 90% от бакшишите са се супер преебали та карат на газ или метан а не са се метнали и те на една печица та да им е евтинко :mhihi:
става въпрос за газов инжекцион ;) а не за най простата газова от 300лв

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dirty M5 driveR » 25 Фев 2012, 20:04

kiko написа:става въпрос за газов инжекцион ;) а не за най простата газова от 300лв

Абе и най-простата газова за 300лв. пак може да се направи да работи добре и да харчи нормално. Това, че в БГ булшинството газаджии не знаят какво правят не е показател.

ПП: Един колега скоро ми каза: "Много е лошо като правиш нещо да не знаеш какво правиш" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Фев 2012, 20:30

shark1986 написа:моята кола гори средно 6-7л/100км. а тоя със бензиновата на газ му гори 12-14л/100км газ!

Твоя приятел V8 ли кара, че прави такъв среден разход? Или това му е градското, а ти си се объркал малко?
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 25 Фев 2012, 20:44

shark1986 написа:
uCnaHeTcA написа:Да де, ма тая газова веднъж я слагаш, а нафта цял живот сипваш...

То ако аз избутвам темата то другите незнам какво правят :mhihi: И не е само до слагането дадох ти пример за моята кола и за същата само,че бензинова!И там е работата,че аз и да зареждам за 2,70лв за литър дизел моята кола гори средно 6-7л/100км. а тоя със бензиновата на газ му гори 12-14л/100км газ!Освен,че се набутва със 1000-1500лв за слагането на газова уредба ами и за сипването после!Аз да си сипвам цял живот нафтата ама той какво прави и той си сипва само,че газ и му гори двойно :mhihi: А сега направете сметката му къде излиза на газ сравнение със дизел???

Хората ти казаха да пръднеш, ти взе, че се осра :mhihi: Цялото ти мнение е за бисерите. Като не си наясно с нещата не се изказвай неподготвен поне :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 25 Фев 2012, 20:53

:ok: Моята ми харчи 6-7л/100км(това зимата,лятото със литър надолу) 70% извънградско 30% градско!А някой със газова за 1000-1500лв със БМВ 320 бензин колко му харчи талигата??? :winky:
Последна промяна shark1986 на 25 Фев 2012, 20:57, променена общо 2 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата