Избор за първа кола?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is

Re: Избор за първа кола?

Мнение от zzvvmm » 26 Фев 2012, 17:13

ОФфффф това с одобряването на мненията въобще не ми харесва !!! Бях постал 2 поста и помолих да се съединят в един, а сега първия го няма...

В него бях написал, че съм млад шофиор, нямам много опит и това ще ми е първата кола. Тя ще се кара главно градско София. Не търся нещо много вървежно,а по-скоро икономично, за това гледам гас. Все пак не всички разходи ги покривам аз,а не искам да товаря баща ми.

Какво мислите за това -

viewtopic.php?f=46&t=285919

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 26 Фев 2012, 17:52

Нормално е да искаш газ , мисълта ни е че повечето хора тъсят кола без газ и "тунинг" и след като я купят който иска я обработва .
Обявата за колата е на човек от клуба и форума - едва ли ще получиш безпристрастно мнение . Обявата му скоро ще бъде заключена защото няма снимки на интериора , но на външен вид изглежда много добре .

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 26 Фев 2012, 18:13

acho.rs написа:Нормално е да искаш газ , мисълта ни е че повечето хора тъсят кола без газ и "тунинг" и след като я купят който иска я обработва .
Обявата за колата е на човек от клуба и форума - едва ли ще получиш безпристрастно мнение . Обявата му скоро ще бъде заключена защото няма снимки на интериора , но на външен вид изглежда много добре .

Познавам я до болка тая кола, и отвътре е перфектна :D
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Фев 2012, 18:58

Последната която сложи е уникална. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Мнение от Jang1r » 27 Фев 2012, 1:23

Като за млад човек имам 2 предложения!Едното е36 купе с м44 и ГИ!Другото е36 с м43 в кабрио отново с ГИ....на тези години е ясно,че газарията е от значение ;) Разхода на 2та споменати модели е един от най-приличния за БМВ на тези години и бюджет ;)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Фев 2012, 2:50

По-скоро м43 в седан,защото и кабриото и купето са крайно нефункционални :)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Фев 2012, 2:53

PIONEER написа:По-скоро м43 в седан,защото и кабриото и купето са крайно нефункционални :)

За младеж ?!? :shock:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 27 Фев 2012, 13:36

Ми да.Аз да не мислиш,че съм на 60 години и се возя с жена си само...едно лято изкарах с 2врата кола и повече не.Само дето изглежда по-добре."Стани да седна" и "стани да стана" постоянно като ходи някъде с приятели,един път ще му се наложи да пренесе нещо по-обемно и греда,а и ако е някоя по-дърта кола и е с поувиснали врати затварянето е съпроводено с много готино преблъскване.Кола с 2 врати е същата работа като алфите-дизайн и нищо повече 8)
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 27 Фев 2012, 15:12

че на кабриото какво му е. бас лова че на свален покрив мога да направя много по-голяма купчина багаж от колкото в седана... и влизането в този ред на мисли също не е проблем :mrgreen:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 27 Фев 2012, 15:20

Аз пък за 2 години минах през двуврат хеч, четвриврат седан, четриврат хеч и кабрио. Ако не го играе такси на цялата банда ( което така или иначе не го препоръчвам ) няма да има никакви ограничения - а ако ще носи обемни работи, направо туринг да търси :mhihi:
Не казвам, че кабриото или купето са толкова практични, колкото седана - казвам, че според мен силно се преувеличава с непрактичността им :yes: Въпрос на вкус и на брой качващи и слизащи пътници, де :)

Търси някоя 318 с газ или по-пазена и ти да сложиш уредбата. Обърни особено внимание на техническото състояние и не се прехласвай по визия и големи джанти - и без това шанса да я одраскаш и поочукаш е голям, а като млад шофьор ще правиш често джанти - казвам ти го след 2 криви 16ки на една Алфа и правене на жулвана врата на кабриото ми, щото съм много голям тарикат :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Фев 2012, 16:00

Аз гласувам за един стар голф. Ако може да го намериш с абс - това е колата за тебе на тоя етап.
алекс
трабант 601с
разни други возила

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Фев 2012, 18:19

от тия къде си ги дал само компакта изглежда добре на снимките.

иначе 1ва кола и сегашната все още ми е е36 318is къде я взехме преди 5 години, баща ми искаше 318i ама попаднахме на тая. кат се сетя на 18 къв ми е бил акъла с тва купе, още първия ден щях да събера едни паркирали коли до кауфланд...за 1вата и 2рата зима няма да коментирам. от друга гледна точка така се научаваш, аз кола с предно няма да си взема.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Фев 2012, 18:37

alx написа:Аз гласувам за един стар голф. Ако може да го намериш с абс - това е колата за тебе на тоя етап.

но поне 1.8 бенз - (или 90 к.с. мин)
:roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318is

Мнение от zzvvmm » 27 Фев 2012, 19:30

Какво значи i и IS ? Разхода чух,че на 316ките и 318ките се върти около 10тка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Фев 2012, 21:02

Аз гласувам за един стар голф.

- кво ти е направил човека , та му препоръчваш такова наказание ?

:OT: Дано това не е 346та тема в която някой ученик пита за БМВ , хиляда страници му разясняваме всичко и накрая юзъра просто изчезва ... че последно някакъв ми се включва на скайп и ме уби с неграмотност .

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата