Прозорец за кабрио
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Прозорец за кабрио
Колеги , имам малък проблем с един варел палатков
Разни добри хора с времето ми наиграха яко задния прозорец и с тия лепенки ме дразни страшно много , разшило се е и има малко влага в това време.
Някой може ли да ме насочи към човек в София , който може да го оправи и има такива ПРЦ прозорци. Става дума за Фиат Пунто Кабрио.
Прилагам снимки да видите за какво става дума , ако някой знае човека , нека сподели с мен

Разни добри хора с времето ми наиграха яко задния прозорец и с тия лепенки ме дразни страшно много , разшило се е и има малко влага в това време.
Някой може ли да ме насочи към човек в София , който може да го оправи и има такива ПРЦ прозорци. Става дума за Фиат Пунто Кабрио.
Прилагам снимки да видите за какво става дума , ако някой знае човека , нека сподели с мен

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Re: Прозорец за кабрио
Никой

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
вече навсякъде където шият гюруци разполагат с въпросната слюда.
ако не намериш някой във вашия район пиши едно лс за да ти снеса един номер,но мястото е с.богомилово старозагорско
ако не намериш някой във вашия район пиши едно лс за да ти снеса един номер,но мястото е с.богомилово старозагорско

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
вместо такава "слюда" може да се сложи и най - обикновен винил.. от тези за винилените стени по заведенията.. има доста фирми дето ги правят и са супер евтини.... лошото е, че ако не е с цип стъклото трябва да се сваля гюрука доколкото знам

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
С цип е , колега. Само , че нещо не мога да му хвана щаката как се сваля тоя цип 

![]()
![]()

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Колега където съм отбелязъл червената точка на картата има момчета който се занимават с гюруци. Иначе и аз те съветвам да търсиш от тоя винил за който колегите казаха, а при тея момчета може да я свалиш 
Поздрави

Поздрави
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
Колега , имаш ли телефонче на тези момчета или направо да ходя да го търся ? И този винил от къде мога да го купя или първо да си говоря с тях евентуално 

![]()
![]()

7 мнения
• Страница 1 от 1