Пазете си колите от падащи дървета ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Пазете си колите от падащи дървета ...

Мнение от Zong » 31 Май 2006, 18:21

Цитат от dir.bg:
"Огромен, изгнил в основата кестен падна на 31 май към 11.30 часа на бул. "Цар Освободител" в близост до Софийски университет.
Дървото се е сгромолясало върху паркиран лек автомобил "Форд Мондео". Причината за инцидента е силният вятър. Пристигналите на мястото пожарникари и полицаи трябваше да нарежат кестена на части, за да освободят автомобила. BulPhoto.com не съобщава подробности за това как е изглеждала колата след удара. Според Нова Телевизия дървото е улучило 2 коли и за малко не е халосало една пешеходка по главата. В тази връзка столичният кмет Бойко Борисов обеща улиците и парковете да бъдат разчистени от всички стари дървета, за да се избегнат подобни инциденти."

Значи мойто биймърче (Compacta) пострада по същия начин, само че през зимата.Калник, преден капак и врата бяха все едно с бухалка съм ги удрял и огледалото ми замина даже.На всичкото отгоре застрахователите ми платиха 1/3 от сумата, която дадох да я оправя. Б'''''х ти и нещастниците. А дървото което падна беше пред блока и миналата пролет си вързах мартеницата на него и то взе, че изсъхна ... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Zong на 01 Юни 2006, 11:02, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pantata » 31 Май 2006, 21:20

Еми твойто колега си е чиста доза каръщина :roll: :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 31 Май 2006, 21:57

няма такъв карък

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Юни 2006, 9:50

Мани мани. Миналата вечер и на мен ми падна един клон на предния капак. Добре че дебелата му част (около 8-10 см в диаметър) е уцелила земята и имам само една вдлъбнатина. Мамка му и прасе :evil: То човек като си няма късмет. Пастирах си колата преди 20-30 дни. Стана супер яка. На следващия ден някой ми остъргал калника на паркинга и си оставил тъпата синя боя и черно от бронята. После някой ми зализал технично огледалото (един път забравих да го пребера и). Сега и това. Ще взема да се засиля и челно в някой стена поне да знам, че аз съм си виновен :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Юни 2006, 17:45

zAcK написа:... На следващия ден някой ми остъргал калника на паркинга и си оставил тъпата синя боя и черно от бронята. ...

Оглеждаш паркинга за сини коли, отиваш на работа, в това време нарочен човек идва при синьото возило и с една бухалка .......... :twisted:
Изображение

Назад към Извън Темата