Една сбъдната мечта !
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Една сбъдната мечта !
Да си жив и здрав и да си я караш дълго време
Много добре изглежда

Много добре изглежда

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Дълго време да те радва колата и както казаха и колегите само гуми и масла да сменяш колата е един път

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
uCnaHeTcA написа:Все такива заглавия да пишем![]()
Честито и много безаварийни

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Една сбъдната мечта !
честито и от мен, много е красива и запазена. относно скоростната кутия бих те посъветвал моментално да й смениш маслото, и то с качествено, каквото е предписано от бмв
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
те са те прибих,авторееее

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
EBEEMVACIA написа:те са те прибих,авторееее![]()
![]()
![]()
И защо така с лошо ?

Да не би да засегнах нечии интереси ?

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Чудесна е колата,да я караш със здраве и само щастливи моменти и километри с нея 

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
- ELZAGG
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 TDS + е30 318i и некви други!!!
- Мечтае да кара: BMW F06 — 6 Series Gran Coupe ///M Sport Package
- Детайли за колата: е38-725 TDS, автомат,
Audi A4 1.8T
Честито, колега, много ме радва, че все повече се увеличава отбора на е38-ците! Пожелавам много безаварийни километри и да не забравяш, че тези кравици искат постоянно потдържане- също като красивите жени.....
! Надявам се да четеш за сбирките във форума /имаме дата за сбирка на е38/, за да я видим и на живо! 

От цървул, бална пантофка НЕ става!
- HondaC
- Потребител
-
- Кара: BMW 730d '99
- Мечтае да кара: Нова седмица
Понеже купи колата от мен, нека и аз кажа моето мнение по въпроса
. Радвам се, че ти хареса, то нямаше как да не ти хареса и колата и цената..Историята беше такава: Публикувах колата в петък вечерта, още същата вечер ми се обади колегата(евентуален купувач) и ми каза:
-Ако колата е както на снимките идвам утре да я взема..
- Ами такава е, заповядай..
На другия ден ми се обажда 3 пъти от влака да ми каже, че пътува и ако му хареса я взима. Казах му добре..обаче в 16:00 ми се обажда един руснак живеещ в София и той иска колата..Казах му, че чакам човек в 19:30, но той каза: -Ние тръгва след малко тогава
... викам му ОК. В 19:00 руснака беше при мен и в тъмното запалихме колата. Хареса му много, обаче нашия колега ми беше звънял и аз му казах, че и един друг ще я гледа..та колегата прати един негов приятел да я капарира..и приятелят му дойде докато руснака гледаше колата и ми извади капарото. Казах си абе к'во да чакам руснака я взимай капарото..и така. В понеделник идва колегата(не спал 2 дена
)
и ме пита:
-Само искам на сервиз да идем преди да я взема?!
А аз му бях обяснил в събота, че я продавам по евтино, заради това, че наистина заминавам за Щатите след няма и месец, а не че колата е проблемна, но той няма как да ми повярва(за което е прав от една страна). Обаче аз имах обаждания и в неделя и знаех, че ще я продам дали на него или някой друг и можех да му откажа, но знам, че колата ми беше отлична и му казах: -Отиваме в Тех Ко(че е близао до автокъщата). Там казаха, че колата е ОК. Колегата ми стисна ръката и каза:– Ти наистина ми говориш истината!Прехвърлихме я и след 2 часа ми звънна да ми каже, че изтича нафтата. Казах му: -Иди при Ицо от форума, той знае всичко за БМВ и лично знае когато я докарах и колко време я карам. Колегата е отишъл и както е написал е доволен.
Извода какъв е: Има хора и хора.."Докарвач на коли" съм от 1 година и сега зарязвам всичко(имам и друг бизнес) и отивам в неизвестното..А на теб Самуиле ти желая само безаварийни километри

-Ако колата е както на снимките идвам утре да я взема..
- Ами такава е, заповядай..
На другия ден ми се обажда 3 пъти от влака да ми каже, че пътува и ако му хареса я взима. Казах му добре..обаче в 16:00 ми се обажда един руснак живеещ в София и той иска колата..Казах му, че чакам човек в 19:30, но той каза: -Ние тръгва след малко тогава

и ме пита:
-Само искам на сервиз да идем преди да я взема?!
А аз му бях обяснил в събота, че я продавам по евтино, заради това, че наистина заминавам за Щатите след няма и месец, а не че колата е проблемна, но той няма как да ми повярва(за което е прав от една страна). Обаче аз имах обаждания и в неделя и знаех, че ще я продам дали на него или някой друг и можех да му откажа, но знам, че колата ми беше отлична и му казах: -Отиваме в Тех Ко(че е близао до автокъщата). Там казаха, че колата е ОК. Колегата ми стисна ръката и каза:– Ти наистина ми говориш истината!Прехвърлихме я и след 2 часа ми звънна да ми каже, че изтича нафтата. Казах му: -Иди при Ицо от форума, той знае всичко за БМВ и лично знае когато я докарах и колко време я карам. Колегата е отишъл и както е написал е доволен.
Извода какъв е: Има хора и хора.."Докарвач на коли" съм от 1 година и сега зарязвам всичко(имам и друг бизнес) и отивам в неизвестното..А на теб Самуиле ти желая само безаварийни километри

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Чета и си мисля, тоя все едно си прави реклама, и стигам до заветните редове

HondaC написа: Извода какъв е: Има хора и хора.."Докарвач на коли" съм от 1 година...

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Честито и много безаварийни километри!

- HondaC
- Потребител
-
- Кара: BMW 730d '99
- Мечтае да кара: Нова седмица
Баварчо, ако прочетеш мненията ми от преди, ще си наясно дали колата е била ОК. А по другия въпрос с "докарвачеството", за което не знам как ти става ясно?! На мен не ми остана нищо за продаване, така че не знам за каква реклама иде реч. Наистина караш ме да се чувствам тъпо, че му продадох кола, която карах и лично за мен беше много атрактивна.. Айде със здраве.......БГ пародия братле..
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
HondaC написа:Баварчо, ако прочетеш мненията ми от преди, ще си наясно дали колата е била ОК. А по другия въпрос с "докарвачеството", за което не знам как ти става ясно?! На мен не ми остана нищо за продаване, така че не знам за каква реклама иде реч. Наистина караш ме да се чувствам тъпо, че му продадох кола, която карах и лично за мен беше много атрактивна.. Айде със здраве.......БГ пародия братле..
Не бе нищо лично

Нито съм коментирал колата, нито нищо

Какъв беше смисъла накрая до го пишеш че си "докарвач на коли" и имало "хора и хора", се ми е тая света е голям и има място за всеки...

38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3