помощ при покупка на cd

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

помощ при покупка на cd

Мнение от super_mario » 02 Мар 2012, 17:36

колеги счупих си сд в колата и сега ще си купувам друго та ако някой има желание нека каже кво да е
трябва да има USB флаш,изход за усилвател и разбира се да е евтино :D
спрял съм се за сега на тези два модела
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... CDX-GT450U
http://www.technopolis.bg/b2c/details/3 ... DEH-3300UB
Последна промяна super_mario на 03 Мар 2012, 13:18, променена общо 1 път
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: помощ при покупка на sd

Мнение от Stanchev » 02 Мар 2012, 17:39

с тези изисквания каквото и да вземеш - все тая.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 02 Мар 2012, 21:12

Искрено те съветвам да бягаш далече от Sony. Зле са откъм звук и това е положението. Аз съм със Sony и само го чакам да се дочупи и си взимам Pioneer или Alpine. Разликата в звука е осезаема!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 02 Мар 2012, 22:53

Mpower84 написа:Искрено те съветвам да бягаш далече от Sony. Зле са откъм звук и това е положението. Аз съм със Sony и само го чакам да се дочупи и си взимам Pioneer или Alpine. Разликата в звука е осезаема!

предполагам аз имах alpine беше много добро ама ми го откраднаха :| даже неможах и да му се нарадвам сега бях с пайнер преди да се прецака и май ще е пайнер отново
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Мар 2012, 22:58

Брата има от модела на Пайнер, обаче малко по-скъпия със смяната на цветовете. Свири си повече от перфектно.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 02 Мар 2012, 23:50

аз пък си помислих, че ще взимаш някоя X5 3.0sd, честно... :lol:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 03 Мар 2012, 1:09

sub_eleven написа:аз пък си помислих, че ще взимаш някоя X5 3.0sd, честно... :lol:

Ти добре, аз викам цЕла тема за SD карта :mhihi:

ПионерО взимай :yes:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 03 Мар 2012, 13:10

sub_eleven написа:аз пък си помислих, че ще взимаш някоя X5 3.0sd, честно... :lol:

:lol: :lol: :lol: дай боже

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 03 Мар 2012, 13:11

еми като не прави разлика между "s" и "с" стават обърквания :) и аз съм на мнение взимай пионерче
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 03 Мар 2012, 13:19

Coulthard написа:еми като не прави разлика между "s" и "с" стават обърквания :) и аз съм на мнение взимай пионерче

поправих се:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Re: помощ при покупка на cd

Мнение от plradev » 03 Мар 2012, 14:35

В тоя клас плеъри ,няма значение дали е пионерче,чавдарче или комсомолче. Взимай това ,което покрива желаните от теб фунции и ти харесва най-много на външен вид :winky: Оптиката и механиката на всички е на едно дередже в тая ценова листа,а при условие ,че ще го слушаш предимно на флаш,тя дори отпада като фактор при избора ,така че на твоя въпрос няма верен отговор ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: конджул...
Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR

Мнение от LArgo50 » 03 Мар 2012, 14:42

Пайнера от тия двата иначе..... KENWOOD е истината :yes:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 03 Мар 2012, 20:47

Колега, не знам дали си ги гледал на живо, на на Сонито му е много шибан панела, все едно е от някоя летяща чиния. Аз си взех същия Пайнер като посочения от теб, имаше и едно Алпинче за същите пари в технополис, но беше зелено, а Пайнера свети червено и панела му ми харесва. Като опции не е много богато, но има настройки на бас, среди и високи, 2 настроики на бас - херцове и тн, и тва е като цяло. Има и една готина функциика "sound retriever" която уж подобрява качеството на песните, и наистина има нещо вярно, аз си я ползвам на 2 (положенията са офф, 1 и 2) и звука е коренно различен отколкото на офф.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is
Мечтае да кара: 1m coupe

Мнение от rowz » 03 Мар 2012, 21:13

аз си мисля, че Clarion също е добър избор, в Технополис има няколко модела

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от super_mario » 04 Мар 2012, 10:41

plradev написа:В тоя клас плеъри ,няма значение дали е пионерче,чавдарче или комсомолче. Взимай това ,което покрива желаните от теб фунции и ти харесва най-много на външен вид :winky: Оптиката и механиката на всички е на едно дередже в тая ценова листа,а при условие ,че ще го слушаш предимно на флаш,тя дори отпада като фактор при избора ,така че на твоя въпрос няма верен отговор ...

като е на флаш какво нима нема значение марката ли???

Следваща

Назад към Извън Темата