Честит празник, БЪЛГАРИ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Честит празник, БЪЛГАРИ

Мнение от randity » 04 Мар 2012, 0:55

Само един офф:
Моята тема "Честит празник, БЪЛГАРИ": 28 отговори; 284 преглеждания
За сравнение взимам темата на колегата Vra4anin /нищо лично/- "Хемороиди": 12 отговори; 640 преглеждания
Не мислите ли, че както стана с темата по случай обесването на Васил Левски, така и с тази, няма голям интерес ?
Някой ако може да даде логичен отговор, не, че всичките 284 души, които са прегледали темата са длъжни да напишат коментар, но само 28 човека .. срам.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 04 Мар 2012, 12:33

randity написа:Само един офф:
Моята тема "Честит празник, БЪЛГАРИ": 28 отговори; 284 преглеждания
За сравнение взимам темата на колегата Vra4anin /нищо лично/- "Хемороиди": 12 отговори; 640 преглеждания
Не мислите ли, че както стана с темата по случай обесването на Васил Левски, така и с тази, няма голям интерес ?
Някой ако може да даде логичен отговор, не, че всичките 284 души, които са прегледали темата са длъжни да напишат коментар, но само 28 човека .. срам.

Това стана и с предната тема... айде не правете сметка на хората къде пишат !
Това, че пиша за хемороиди, а не за Левски, не ме прави по-малко българка, нито това, че ти пусна тема , те прави повече !

Аре аман диктатура :conf:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Мар 2012, 13:36

Не държа сметка на абсолютно никой, написал съм го и в горното си мнение. Просто ми стана интересно.
Време е да я заключвате темата, празника мина :)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Мар 2012, 13:53

И кво, трябва 280 човека да напишат Честито ли ? Мисля че се губи малко смисъла на цялата работа. Това, че не съм го написал, не означава, че не съм чествал празника :idea: Съпоставането на 2-те теми също не е правилно, защото нямат нищо общо.. :nono:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата