С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact,96'индивидуъл
Мечтае да кара: 6 serries
Детайли за колата: монреалблауууу

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от vaykisss » 29 Фев 2012, 19:16

LG cookie купих го излезна ми за 0евра,беше 25евро с 25 евро ваучер :mhihi: ,до преди него само давах супер много кинти за нокий ,напълно неоправдано пълни с бъгове и дървета от всякъде визирам нсерията :no: ,сега тази година ще пробвам макинтоша как е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 29 Фев 2012, 20:41

Sony Ericsson К750i :bowdown: за 6 години само батерия е сменяна,ще го сменя като умре ама неще пущината (няма по здрав телефон от него) :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Фев 2012, 23:39

Извинявам се за offtopic-а, но някой има ли идея от къде мога да си купя тази поставка?

http://www.nokia.bg/find-products/acces ... der-cr-123

Проверих в 5-6 магазина и изрових целия google, но я има само на сайта на Нокиа...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 01 Мар 2012, 0:19

Nokia N8-няма кво да кажа за тоя апарат... и за камерата му най-вече :Д
Nokia N95-ветеран е жал ми е :Д
;)

Потребител
Аватар
Кара: 528

Мнение от shark_gre » 02 Мар 2012, 9:33

Oт 3 месеца съм с Sony Ericsson Xperia Arc S и съм страшно доволен от телефончето . :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 04 Мар 2012, 2:44

От известно време се чудя към какво да се насоча,че май ще се наложи да си сменям телефона. Трябва ми нещо здраво и да издържа на падане и носене в джоба. Чудя се много дали да е Нокия Е6 или Е72 или пък все повече започвам да виждам да се използва BlackBerry дали пък не е по добър избор от Nokia, и основно за модела Bold питам. Попринцип го ползвам предимно за телефон и WiFi да си проверявам мейла и офис пакета.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Мнение от Jorjinio » 04 Мар 2012, 12:06

///sasho написа:От известно време се чудя към какво да се насоча,че май ще се наложи да си сменям телефона. Трябва ми нещо здраво и да издържа на падане и носене в джоба. Чудя се много дали да е Нокия Е6 или Е72 или пък все повече започвам да виждам да се използва BlackBerry дали пък не е по добър избор от Nokia, и основно за модела Bold питам. Попринцип го ползвам предимно за телефон и WiFi да си проверявам мейла и офис пакета.

Колега 2ма познати имам който бяха с BlackBerry и 2мата изреваха на 4тия месец и ги смениха..А до колкото си спомням имаха неква врътка с тоя тяхния wi fi че точел и от сметката но трябва да разпиташ някой с такъв апарат.Аз бих ти препоръчал нокия.. мойте и 2те са кучета и са падали и ставали и нп :Д
;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Мар 2012, 21:18

Един приятел пък имаше едно Blackberry, което беше баси кучето! Какво ли не му се беше случвало... Като се ходи на море поне 1 път във водата с него... След морето махаш капака и почва да пада пясък от него... Паданията и хвърлянията няма да ги споменавам :lol: Тея баш последните модели не знам как са, но същия приятел си взе преди 1 година пак някакво Блекбери и засега няма проблеми.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 04 Мар 2012, 23:10

Служебния ми е блекбери и мога да кажа, че държи на бой, но е по-старите - на 2-3 години. Тия новите с тъч скрийн, слайдове и т.н. едва ли са толкова здрави...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 05 Мар 2012, 2:13

Като го гледам не само е здрав телефон, а и много бърз с много добра резолюция. Има и някакъв вътрешен чат, с който може да си чатиш с BlackBerry-та от всякъде. Само не разбра как стои въпроса с мейла, ако имаш няколко пощи може ли от всички да си получава мейлите на телефона или може само от една?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Мар 2012, 12:46

Jorjinio написа:
///sasho написа:От известно време се чудя към какво да се насоча,че май ще се наложи да си сменям телефона. Трябва ми нещо здраво и да издържа на падане и носене в джоба. Чудя се много дали да е Нокия Е6 или Е72 или пък все повече започвам да виждам да се използва BlackBerry дали пък не е по добър избор от Nokia, и основно за модела Bold питам. Попринцип го ползвам предимно за телефон и WiFi да си проверявам мейла и офис пакета.

Колега 2ма познати имам който бяха с BlackBerry и 2мата изреваха на 4тия месец и ги смениха..А до колкото си спомням имаха неква врътка с тоя тяхния wi fi че точел и от сметката но трябва да разпиташ някой с такъв апарат.Аз бих ти препоръчал нокия.. мойте и 2те са кучета и са падали и ставали и нп :Д

Както писах и по-назад, няма по-добър телефон за работа! Това с WiFi-то е вярно, но не съвсем. Просто телефона работи основно с мрежата, дори да пуснеш безжичния нет. За да работи с него, трябва да деактивираш мобилната мрежа. Тъпо е, но предвид принципа на работа на блекбъри, мисля, че е нормално. А и този телефон винаги върви с абонамент с интернет, така че не е голям проблем. Ако не теглиш големи файлове, трафика е доста оптимизиран. Моделите с тъчскрийн малко ми бягат от идеята на блекбъри не съм им фен, но от останалите съм доволен.
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Мар 2012, 13:11

///sasho написа:Като го гледам не само е здрав телефон, а и много бърз с много добра резолюция. Има и някакъв вътрешен чат, с който може да си чатиш с BlackBerry-та от всякъде. Само не разбра как стои въпроса с мейла, ако имаш няколко пощи може ли от всички да си получава мейлите на телефона или може само от една?

има някъв лимит, но е голям, нещо като 10 пощи ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Мар 2012, 21:10

:OT:

Колеги, с някой от тук писалите в темата(който работи в Глобул) преди си бяхме писали едни лични, ама са са изтрили, а искам да го питам кога ще пуснат SE Xperia S за свободна продажба и цената и.. Ако някой знае, нека сподели
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 09 Мар 2012, 12:35

Добре де, а някой запознат ли е има ли толкова съществена разлика във функциите между BlackBerry Bold 9790 и BlackBerry Bold 9780,защото разликата в цената им е значителна.

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 09 Мар 2012, 12:57

Sony Ericsson K810i от 6 години и нещо го имам и нема такъв корав телефон :mhihi:
Sony Ericsson Satio, само камерата си заслужава в тоя телефон :confused:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата