Български "търговец"
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: X3 xDrive 30D
- Детайли за колата: 2005 Е46 320D Touring
Български "търговец"
Здравейте колеги,
наскоро се убедих, защо англичаните имат следната поговорка: Не съм толкова богат, че да си купувам "евтини" неща - в моя случай само 95 лева
.
Просто внимавайте, ако решите да си купувате "непромокаеми" обувки на Систем 6 ЕООД Русе (магазина в София е в безистен на Витошка).
Първия чифт протече след няколко дни носене, а втория - малко по-бавно
. След телефонен разговор с "любезния" и "възпитан" управител, в който помолих да ми бъдат възстановени парите, единстевния ми шанс си остава Комисията за Зaщита на Потребителите.
Поздрави,
kalo74
наскоро се убедих, защо англичаните имат следната поговорка: Не съм толкова богат, че да си купувам "евтини" неща - в моя случай само 95 лева

Просто внимавайте, ако решите да си купувате "непромокаеми" обувки на Систем 6 ЕООД Русе (магазина в София е в безистен на Витошка).
Първия чифт протече след няколко дни носене, а втория - малко по-бавно

Поздрави,
kalo74

- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
Re: Български "търговец"
Здравейте колеги,
ако някога се озовете в моето положение, и решите да подадете жалба (аз го направих), ето го и линка:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendCo ... _office=26
Поздрави,
kalo74
ако някога се озовете в моето положение, и решите да подадете жалба (аз го направих), ето го и линка:
http://www.kzp.bg/index.php?mode=sendCo ... _office=26
Поздрави,
kalo74

- kalo74
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте колеги,
онзи ден ми се обадиха от КЗК (да не повярва човек
), че отиват в магазина.
Очаквам развръзка
.
kalo74
P.S. Май ще се окаже, че имало полза от тази организация
!
онзи ден ми се обадиха от КЗК (да не повярва човек

Очаквам развръзка

kalo74

P.S. Май ще се окаже, че имало полза от тази организация

- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
Български "търговец"
Има има, мой прятел купува 10 двд-та от Технополис, почва да записва 1ви, 2ри, 3ти....нито един диск не е разпознат като празен от записвачката, пробва с друг диск работи, на друга записвачка пак не ги разпознава. Не е за 10 лв но се изнервил и отишал в магазина а там му се изсмели и това го вбесило и в КЗК...след 7 дни му звани от магазина генералния директор мениджър доктор инженер космонавт...да отиде да получи извининия и да му подменят дисковете. Знам и подобен случай с авто гуми които подмениха след КЗК...
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Български "търговец"
Препоръчвам програмата "потребител" за всички със смартфони, тя е на КЗП. Има ги правата и опция да изпратите сигнал, чрез снимка и/или аудио. За съжаление още не съм я ползвал по предназначение 

Tux0 Ca !

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Че ще ти върнат парите е ясно, но дано му треснат и глоба на този, дето иска да продава "непромокаеми" обувки. Крайно време е да се научат търговците, че Бъглария не е в ориента.
Освен това не сте прави, че КЗП е последният ви шанс. Можете да осъдите магазина без много усилия, като разноските по делото, които ще плати той, ще му излязат доста повече от парите за стоката.
Ако не си търсим правата няма никога да се оправим.
Освен това не сте прави, че КЗП е последният ви шанс. Можете да осъдите магазина без много усилия, като разноските по делото, които ще плати той, ще му излязат доста повече от парите за стоката.
Ако не си търсим правата няма никога да се оправим.
Touring & windsurf club
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
kalo74 написа:Здравейте колеги,
наскоро се убедих, защо англичаните имат следната поговорка: Не съм толкова богат, че да си купувам "евтини" неща - в моя случай само 95 лева.
Първия чифт протече след няколко дни носене, а втория - малко по-бавно. След телефонен разговор с "любезния" и "възпитан" управител, в който помолих да ми бъдат възстановени парите, единстевния ми шанс си остава Комисията за Зaщита на Потребителите.
Поздрави,
kalo74
Късмет с тая комисия.
Бащата на жената си беше купил няква джаджа за кухнята нещо да прави. Разбрал се с човека от магазина да се върне ако джаджата е по-голяма или по-малка и да я смени с точния размер.
След като установява, че е малка, се връща да я смени с по-голяма и това в рамките на няколко часа, а частта била в опаковката си, даже не я е разопаковал.
При което тия от магазина се правят на луди и му казват, че вече я е купил частта и да се ебе в гъза с 2 думи.
На него не му било толкова за 10 кинта, просто искал да им ебе мамата на тия от магазина.
Та отишъл в тая комисия за защита на потребителите в Пазарджик и като влезнал вътре се натъкнал на 2 лелки по 120 килограма, пушещи като печки, пиейки си кафето.
След като им казал за какво става на въпрос, те му отвърнали, че няма какво да направят и пак с 2 думи му казали да се ебе в гъза.
Тогава му кипнало и почнал да ги овиква и ги питал за какъв х** им се плаща на тия патки да седят тука и да пият кафета по цял ден.
Накрая си заминал, щото ония искали да викат полиция.
Смятайте колко излишни пари отиват за подобни институции, които не си вършат работата.
Та за това ти казвам късмет с тия

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Не знам за Пазарджик, но в София тази комисия си върши работата що годе добре, от личен опит 

9 мнения
• Страница 1 от 1