Посъветвайте ме за колело
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Посъветвайте ме за колело
Мдаааа баба ти само колело за 1000 лева е карала ....
Вие сте се побъркали ... какъв компромис с какво здраве бе? Колелото е елементарна машина ...
Ако карам в планината може би, но ако ходя да си взимам детето или за хляб ... все тая!

Ако карам в планината може би, но ако ходя да си взимам детето или за хляб ... все тая!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vlad0 написа:Мдаааа баба ти само колело за 1000 лева е карала ....Вие сте се побъркали ... какъв компромис с какво здраве бе? Колелото е елементарна машина ...
е по твоята логика едно време карахме балканчета,сега пак ли на балканчета да се мятаме?

- LArgo50
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: конджул...
- Мечтае да кара: G-POWER M5 HURRICANE RR
exotique написа:За 4-500 лв си вземи някое качествено колело 2-ра ръка...Може и ново,но разликата ще е осезаема-и като комфорт и като лекота на каране...Тия дето дават акъл за ново колело до 250 лв явно правят компромис със здравето и комфорта при каране ;-)
+1

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
exotique написа:За 4-500 лв си вземи някое качествено колело 2-ра ръка

Следи го тоя форум за оферти, често изпадат доста добри

Аз миналата година пролетта от този форум купих едно такова - Raleigh Stream почти ново (всичко му беше перфектно, момчето го беше карало месец, по фактурата кото го беше купил), ново е почти 800 лева, аз го взех за малко над 400лв.
Иначе от пет години имам и Sprint Аpolon, от една година го кара и барат ми и още не може да го счупи

- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Миналата пролет ми подариха ето това(около 500 лв):
А преди два месеца си докарах от Дания ето това(около 700лв):
И двете колелета са много удобни за разходки ,а даже и за малко по екстремно каране,но малко.
А преди два месеца си докарах от Дания ето това(около 700лв):
И двете колелета са много удобни за разходки ,а даже и за малко по екстремно каране,но малко.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
По повод комфорта и начина на каране на скъпите велосипеди мога да кажа само, че има ОГРОМНА разлика с тези от 200лв. Това че някой може да го ползва 1 път седмично за 2-3км не омаловажава факта, че скъпото е драстично по-леко за каране и много, ама много по-сигурно откъм спонтанно разпадане докато го караш.
Тука сме все фенове на високите технологии и комфорта, дайте да не се ограничаваме само с коли (BMW)
П.С. Втора ръка от човек който е знаел какво си купува е може би най-добрия вариант за по-малко пари. А колегите от другия форум знаят какво си купуват, вярвай ми. Там живота им зависи от това.

П.С. Втора ръка от човек който е знаел какво си купува е може би най-добрия вариант за по-малко пари. А колегите от другия форум знаят какво си купуват, вярвай ми. Там живота им зависи от това.
Only dead fish follow the stream...
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Имам едно предложение чрез един приятел и ми изглежда добро, но вие ще кажете... за 2-ра ръка става въпрос.
RAM HT3, с хидравлични спирачки juicy3, хидравлична рамка Dart 2 + гаранционна поддръжка за консумативи(в смисъл, че е обслужено).
600лв ми го дават уж с отстъпка от първоначалната цена... Ново било 1200лв като цена.
Казаха ми по възможност ако взимам ново колело, диапазона 250-1000 да го прескоча... Един вид ако не ми се дават повечко пари, да взема евтинджос.
RAM HT3, с хидравлични спирачки juicy3, хидравлична рамка Dart 2 + гаранционна поддръжка за консумативи(в смисъл, че е обслужено).
600лв ми го дават уж с отстъпка от първоначалната цена... Ново било 1200лв като цена.
Казаха ми по възможност ако взимам ново колело, диапазона 250-1000 да го прескоча... Един вид ако не ми се дават повечко пари, да взема евтинджос.
- MadChicken
- Legendary
-
Аз имам RAM HT2, верно подменял съм някои неща с по-добри впоследствие, но си заслужава според мен. HT3 е по-нежния, по-градския вариант на HT2 откъм рамка, тъкмо за теб
Ако го изнудиш за 500 ще е супер...

- sub_eleven
- ентусиаст
-
MadChicken написа:Аз имам RAM HT2, верно подменял съм някои неща с по-добри впоследствие, но си заслужава според мен. HT3 е по-нежния, по-градския вариант на HT2 откъм рамка, тъкмо за тебАко го изнудиш за 500 ще е супер...
това означава ли, че 600лв не е добра цена за въпросното колело?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
600 е добре, и си заслужава, само спирачките са 200 лева или поне бяха ДАРТ 2 ти е вилката.
А за заден шок Бум Бум каза, рамките почват от 1500 +
А за заден шок Бум Бум каза, рамките почват от 1500 +
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- MadChicken
- Legendary
-
6 е байка, взимай смело. Няма да съжаляваш за избора си. Ако е пазен ще ти доставя супер удоволствие и няма да те предаде. Най-много да се регистрираш в другия форум впоследствие, при лудите глави
И без това с тея цени на горивата...

- sub_eleven
- ентусиаст
-
поръчах го, обещаха ми да ми предложат две еднакви като цвят и модел и да си избера едното.
В сряда ще ида да го видя/взема. Ще пиша мнение после.
В сряда ще ида да го видя/взема. Ще пиша мнение после.
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
Следя темата с интерес .
Гледам има колеги ,които ги разбират марките и моделите.
Аз също ще купувам колела и единственото ми условие е да са максимално леки ,че като ги качвам на покрива да не се секна
Та в тоя ред на мисли алуминийвите модели ли са най-леките ?
Препоръчайте марки,за UK ,че тука са некви по-различни и се чудя кое дърво да избера .
Гледам има колеги ,които ги разбират марките и моделите.
Аз също ще купувам колела и единственото ми условие е да са максимално леки ,че като ги качвам на покрива да не се секна

Та в тоя ред на мисли алуминийвите модели ли са най-леките ?
Препоръчайте марки,за UK ,че тука са некви по-различни и се чудя кое дърво да избера .
- MadChicken
- Legendary
-
http://www.ram-bikes.co.uk/
Ако не се лъжа те рамките са си английски или по лиценз ли бяха ... нещо английско има в цялата работа обаче със сигурност.
Има и по-лек материал от алуминий - верния отговор е карбон обааааче е малко скъп. Та като за теб алуминий. Колко пари ти се дават и за какво ще ги ползваш?
Иначе и при теб трябва да ги има и Scott и Trek, ама не задълбавай чак толкова де.
П.С. BMW Special Edition

Ако не се лъжа те рамките са си английски или по лиценз ли бяха ... нещо английско има в цялата работа обаче със сигурност.
Има и по-лек материал от алуминий - верния отговор е карбон обааааче е малко скъп. Та като за теб алуминий. Колко пари ти се дават и за какво ще ги ползваш?
Иначе и при теб трябва да ги има и Scott и Trek, ама не задълбавай чак толкова де.
П.С. BMW Special Edition

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
@BONO
Марките са хиляди, да не говорим за месните производители, по извесните са Скот, Трек, Джаянт, Гари Фишър, Кенандел, Ориндж, Николай последните 3 марки имат 5 години състезателна гаранция на рамките
За да ти е лекичко колелото не е важбо само рамката да е лека, и монтажа трябва да е лек, лек=скъп, за прилично колело си приготви 2000+ лева това е само с мека вилка, ако искаш и заден ШОК 4000+ лева
Относно РАМ рамките се прават в тайланд, има един каталог дебел като библията и си избираш рамки по него в БГ се боядисват, не са лоши рамки, но и не са кои знае кво.
Марките са хиляди, да не говорим за месните производители, по извесните са Скот, Трек, Джаянт, Гари Фишър, Кенандел, Ориндж, Николай последните 3 марки имат 5 години състезателна гаранция на рамките
За да ти е лекичко колелото не е важбо само рамката да е лека, и монтажа трябва да е лек, лек=скъп, за прилично колело си приготви 2000+ лева това е само с мека вилка, ако искаш и заден ШОК 4000+ лева
Относно РАМ рамките се прават в тайланд, има един каталог дебел като библията и си избираш рамки по него в БГ се боядисват, не са лоши рамки, но и не са кои знае кво.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3