Фейс лифт стопове ъпгрейд?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Фейс лифт стопове ъпгрейд?
Да,правилно е,на двата стопа са им огледални буксите,останалите ги редиш по цветове и за които не остане ги изолираш.То си е и написано на втората схема,само,че на англииски.
- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 520-170ps
- Мечтае да кара: М5
колеги здравеите отново зна4и и аз съм сас тези прочути стопове бях ги монтирал преди месец но забелязах 4е колата като е на контакт отзаде е като дисакотека
ту единия свети ту другия свързал сам ги по схемата която е на първа страница колата е 520-97г

- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
колеги няма ли накои да каже нещу
че ме е страх после като изгорят диодите става еднаааа

че ме е страх после като изгорят диодите става еднаааа
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
- Мечтае да кара: TVR SAGARIS
абе пичове!вече смених едни от ибей,депо супер само махам и монтирам изглеждат супер ,лентите на габарита не изглеждат доста добре,ама исках да ги сложа на другото бмв .ама докато ги стягах се пукнаха като майска роза
75 паунда нови ..после си купих втора ръка оригинални фейст лифтови ,ама х**,не са били толко лесни за монтиране. ВЪПРОСА МИ Е ГАБАРИТА МИ НА НОВИЯ СТОП НА КОЛКО ВОЛТА 6-10 ИЛИ 12
КАКТО Е ОБЯСНИЛ КОЛЕГАТА МОИА ВИД СА 12,което означава,че нетрябва да слагам резистори,ама ако ми изгорят да хвърля поредните стопове(вече мога да ви направя снимка на всички оригинални стопове на тва бмв )

живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.
- BMW_TEAM_SH
- кандидат ентусиаст
-
мерси колега

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Слагай им резистори да ти е мирна главата, те на 12 волта работят, но ампеража им е намален.
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
мерси колега! ама в моя случай какъв трябва да е резистора?Слагай им резистори да ти е мирна главата, те на 12 волта работят, но ампеража им е намален.

- gringo75
- Потребител
-
- Кара: e36 e39
- Мечтае да кара: само дизел
някой правил правил при комби да каже как 

- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
Колега няма значение дали е комби
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
ilchev написа:Колега няма значение дали е комби
Как да няма значение бре колега?! При тоците може и да няма, но самите стопове при седан и комби са коренно различни като форма и със сигурност пиленето на стопа или огъване на ламарината на колата е на различни места, както и дупките.
popov_chris написа:ilchev написа:Колега няма значение дали е комби
Как да няма значение бре колега?! При тоците може и да няма, но самите стопове при седан и комби са коренно различни като форма и със сигурност пиленето на стопа или огъване на ламарината на колата е на различни места, както и дупките.
Значи,ако колегата @Retrofit,не беше показал със снимки как става,нямаше да знаем и за седан как става,за което

- ilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всичко
popov_chris написа:ilchev написа:Колега няма значение дали е комби
Аз говорех за токовете че няма значение, но както казва колегата по-горе почваш и пробваш и къде ще се пили къде ще се чука къде ще се пробива и т. н.
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Между другото. това което казват за тези с 4 кабелчета че работят на 6-10V не съм много съгласен защото баластите които са задължителни в този случай пускат 12V и по всяка вероятност единствената им функция е да ограничават само тока до 100mA. Стигнах до този извод след като тествах моите които са с 2 кабелчета - спират да светят ако напрежението падне под 9V, при 10V едва мъждукат, а с баласт светят нормално. Има една една тема където скоро обсъждахме подробности при монтажа (вкл. пилене и т.н.) на фейслифт стопове:
viewtopic.php?f=35&t=285999
viewtopic.php?f=35&t=285999
- G.D
- кандидат ентусиаст
-
Много скоро ще ще сложа подробни снимки на моята работа, как се пасват и как се свърват. Немога сега, че сестра ми взе лаптопа кам Бг след две семици ще ги кача, че през телефона не става.А и имам един въпрос на колко вата резистор ще спре да ми check -ва за изгорели крушки? Аз съм с 5w100 утре ще купя 10w100 да видим дали ще го излъжем :
eeeeeе евала на андроида, туко що разбрах, че мога да качвам и снимки( nice update)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.