Как ще коментирате???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Юни 2006, 18:22

Понеже по друг цивилизован начин не могат да си съберат гражданските, данъците и да бракуват старите коли... ТЪПАЦИ.
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от psarito » 01 Юни 2006, 18:44

Значи тва си е жива подигравка с нас Българите аз сам в Гърция и реших да си покажа номерцата на колата и мотора да видите що стока са и никой не ме натиска да ги сменям. :mhihi: :mhihi:

Тук номера се сменят с закупуването на нов автомобил.
Ама май сичко е за да ни вземат паричките щот сме свикнали да даваме. :confused: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Август месец и аз ще ставам горд притежател на тази породиста марка БМВ. :mhihi: :driving: :bowdown: :bowdown:
Изображение
''Аз се циганя за 2 лв -а Ти ?''-powered by mobile.bg team

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 01 Юни 2006, 19:03

Иво написа:Понеже по друг цивилизован начин не могат да си съберат гражданските, данъците и да бракуват старите коли... ТЪПАЦИ.

Еми да, то затова вече сме с СА в началото на номера. Щот няма кой да си мръдне пръста и да издири спрените коли и номерата да се преиздадът. В тая тъпа държава всички институции си седят на задниците, а ние трябва да тичаме като луди и да ги обслужваме.
За съжаление истерията с номерата е към своя край и няма да се постигне ефекта да се притисне държавата да отмени тоя абсурд.
колко още път има преди държавността ни да стигне цивилизацията - най-верятно за внуците ни или правнуците :(
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 01 Юни 2006, 19:08

Аз не съм си сменил номера още :mhihi:
Изображение
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 01 Юни 2006, 19:33

и са като те гепат "органите" ще ти лепнат една много готина лепенка :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 01 Юни 2006, 19:43

Не ве :!:
Ще му направят подарък :!: :!:
КОЛЕЛО :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 01 Юни 2006, 19:51

Не се безпокойте за мене :mhihi: Между другото купих си картер и утре ще си го монтирам :mhihi: После масълце и филтърче и потеглям :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 02 Юни 2006, 10:52

Ето, колеги, документите за подаване на жалби в съда при акт за стари номери и спиране от движение.
Взети са от форума на Ауди.

http://audibg.com/NEW/index.php?act=Att ... st&id=4177
http://audibg.com/NEW/index.php?act=Att ... st&id=4178

Ето и линк към цялата тема, откъдето могат да се изтеглят файловете:
http://audibg.com/NEW/index.php?showtopic=12373

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 02 Юни 2006, 11:33

Благодарности на колегата PGV :bchug: От вчера вече се чудехме няколко човека на какво основание да се обжалва такъв акт... Не че няма да си смени номера потърпевшия, но просто го е яд и се търсеше законна причина за обжалване... Не че съм прочел посочените в жалбите членове от законите, но предполагам някой юрист си е свършил съвестно работата и е сложил всяко едно законно основание за протестиране в жалбата...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 02 Юни 2006, 13:29

ms написа:Благодарности на колегата PGV :bchug: От вчера вече се чудехме няколко човека на какво основание да се обжалва такъв акт... Не че няма да си смени номера потърпевшия, но просто го е яд и се търсеше законна причина за обжалване... Не че съм прочел посочените в жалбите членове от законите, но предполагам някой юрист си е свършил съвестно работата и е сложил всяко едно законно основание за протестиране в жалбата...

Колега ms, радвам се най-вече, че в този форум имате гражданска позиция против държавния произвол. Ще ги видим кретените догодина кво ще правят, за да съберат пак застраховките.
А иначе файловете са предоставени от Георги Бакалов, председател на Съюза на застрахованите в България. Моето мнение е, понеже съм подавал искова молба в съд, че не трябва да се пишат самите текстове на членовете на закона, а само № на члена, на алинеята и точката. Те без това и съдии, и прокурори и адвокати работят с текста на закона пред тях.

Оня ден проф. Драгомир Драганов е написал в "24 часа" , че наредбата на МВР за смяна на номерата нарушава закона за българския държавен стандарт и е подготвил декларация, която ще я дава на ченгетата, като го спрат, че са наясно, че извършват нарушение на закона. :mhihi:

А ето и нещо много интересно - за процедурата и цената на смяна на рег. номера в САЩ:
http://www.georgievi.com/blog/?p=341

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 02 Юни 2006, 14:03

Днес видях автобус :arrow: Гръцки :!:
номера му започваше с GR
А накой да ми даде основателна причина кво им има на БЕЛИТЕ номера които нямат кирилица,защо трябва да го сменям :evil: :evil:
Стария номер беше РВ **** АА и само нямаше BG :ranting: :ranting: :ranting:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 02 Юни 2006, 14:48

pantata-1234 написа:...Късно баце изчека ми се чекалото преди две седмици(7часа) :evil: :evil: :evil:

Какво да ти кажа :arrow: вчера говорих с един дядо на опашката пред КАТ-Варна (работя точно до КАТ-регистрации...) и колко мислиш е чакал човечеца :?: :?: 9 /ДЕВЕТ/ ДНИ :evil: :ranting: :evil: :!: :!: Редовно има хора, чакащи по 3-4 ДНИ :!:

Причината за това безумие е НЕВЕРОЯТНАТА далавера при пререгистрация /в началото на "кампанията" фирмите започнаха с такси от 50-60 лева, в момента таксата е достигнала 200 лева !/ и корупцията в самият КАТ - опашката се движи само в предната си част, като основно се движат коли на "спец. фирми" по регистрация /сещате се, че се обслужват с предимство на гишетата ;)/ ... В момента опашката от чакащи в морската столица е около 8 /осем/ километра :!:

No comment.
Live and let Die!

Потребител
Аватар

Мнение от Zong » 02 Юни 2006, 17:15

явно не сме единствените
ето http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=265034 манговците и те ще правят същото :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 02 Юни 2006, 17:38

ЕЕЕ, мамка му - що ги пускат във вестниците тия простотии. Сега ще го прочетат в МВР и от 2007 пак ще сменяме номерата и ще слагаме такива с чипове. Заради застарховките. После остава и на всеки от нас да му присадят по един чип - естествено срещу заплащане и ще се изпълни заповедта на царя: "Сменете си чиповете" :mhihi: :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от godjibg » 05 Юни 2006, 10:54

И сега ша ни оправат! -Мам... им!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата