какъв мобилен апарат за жената?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
какъв мобилен апарат за жената?
Здравейте колеги,реших да подаря мобилен апарат на приятелката си,тя обаче нИще,и за това не мога да я помъкна по магазините да си избира,този с който е и допадал много...но според мен вече си е "изпял" песента,настоящият е LG KE970 Shine http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/v ... 1316&go=GO
Харесва го,ако има някой идея нещо от този род апарат...Знам че не обича апарати с "Тъч скрин",просто нещо което прилича на LG то.
Ще ви бъда много благодарен за предложения.
Харесва го,ако има някой идея нещо от този род апарат...Знам че не обича апарати с "Тъч скрин",просто нещо което прилича на LG то.
Ще ви бъда много благодарен за предложения.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: какъв мобилен апарат за жената?
Според мен не го взимай лесно се прецаква лентовия кабел ориентирай се към нокия.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
HackeD написа:Според мен не го взимай лесно се прецаква лентовия кабел ориентирай се към нокия.![]()
Колега,нищо нямам в предвид за сега,камо ли да съм тръгнал да взимам,ако визираш LG то ,то е настоящият в момента апарат,който поради може би това че е метален,много и допада,иска ми се пак да има метални капаци...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Емо, дамски модели търси при ЛГ и Самсунг- отваряй някой сайт и почвай да ровиш... Щом не харесва тъчскрийн ти е тежка задачата- почти не останаха модели без такъв освен най-простите и евтини... Нокия нямат почти нищо със подходящ вид, СЕ са грозни пръчки и то не остана от кое да избираш...
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Е.Димитров написа:Колега,нищо нямам в предвид за сега,камо ли да съм тръгнал да взимам,ако визираш LG то ,то е настоящият в момента апарат,който поради може би това че е метален,много и допада,иска ми се пак да има метални капаци...
Извинявам се не съм прочел, че сега е с такъв помислих, че сега мислиш да и вземеш такъв.

Примерно този? http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-c3 Според мен телефончето е много удобно.

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ms написа:Емо, дамски модели търси при ЛГ и Самсунг- отваряй някой сайт и почвай да ровиш... Щом не харесва тъчскрийн ти е тежка задачата- почти не останаха модели без такъв освен най-простите и евтини... Нокия нямат почти нищо със подходящ вид, СЕ са грозни пръчки и то не остана от кое да избираш...
Мммдааа,явно ше требе да се търси нещо на място,все пак разчитах на колегите и естествено колежките,да споделят ,колежките какво мислят,а колегите,какви апарати имат жените/приятелките им.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Едно от дамските бижута на Самсуняците: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/1693/samsung-l310
Майка ми е с такъв, единствения проблем, който го оправихме по гаранция беше лентовия кабел. Други никакви проблеми. Ако ти хареса го търси не в черно, а в винено червено.
ЕДИТ: Имам това във предвид: http://www.interstar.ua/mobile/catalog/ ... ine%20red/
Майка ми е с такъв, единствения проблем, който го оправихме по гаранция беше лентовия кабел. Други никакви проблеми. Ако ти хареса го търси не в черно, а в винено червено.

ЕДИТ: Имам това във предвид: http://www.interstar.ua/mobile/catalog/ ... ine%20red/
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
че то жените вече не си падат по некви малки женски лъскави телефончета, а пък дето да не са "тъч скрийн" съвсем.. То и няма читави май ...
Последният ми такъв беше розов LG шоколад
Трудна ти е задачата... Иначе на самсунг има некви симпатични по женски такива и като цветове и като размери, ама пак са с тъч...
Последният ми такъв беше розов LG шоколад

Трудна ти е задачата... Иначе на самсунг има некви симпатични по женски такива и като цветове и като размери, ама пак са с тъч...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Виж сега, харесва-нехаресва ако имаш възможност и купи и някой iPhone 4s или някое LG хубаво, все едно че си взимаш за себе си, и няма начин да не се изкефи на макс.
Тези стари пръчки не стават вече (да не ми се обиди сега някой) - покажи и глезотийките на новите телефони
.
И моята не харесваше тъч и даже не искаше да вдигне моя, ако не мога аз да говоря, а сега си се кефи на андроида.
Тези стари пръчки не стават вече (да не ми се обиди сега някой) - покажи и глезотийките на новите телефони

И моята не харесваше тъч и даже не искаше да вдигне моя, ако не мога аз да говоря, а сега си се кефи на андроида.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ALiGaToR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: му се E39
- Мечтае да кара: Е39
На скоро майка ми си купи Nokia X2.
Лично мое впечатление е че е доста сполучливо телефонче за парите. Стерео високоговорители с които когато звъни няма как да не го чуеш.
Като бонус получаваш и вградена антена за радио. А hands-free-то e със слушалки с тапи.
Ако и харесва да слуша музика, е просто перфектно телефонче. Ако иска да и звъни силно телефона, пак ще и допадне.
Ако не залага само на това да е красив телефона, а да върши работа за не много пари, смятам че е добър избор. Но ако търси дизайн, може би няма да и хареса чак толкова.
И като цяло наистина останаха малко телефони дето да са без тъчскрийн. А при тези с тъчскрийн формата и дизайна са почти еднакви на всичките.
Лично мое впечатление е че е доста сполучливо телефонче за парите. Стерео високоговорители с които когато звъни няма как да не го чуеш.

Ако и харесва да слуша музика, е просто перфектно телефонче. Ако иска да и звъни силно телефона, пак ще и допадне.
Ако не залага само на това да е красив телефона, а да върши работа за не много пари, смятам че е добър избор. Но ако търси дизайн, може би няма да и хареса чак толкова.
И като цяло наистина останаха малко телефони дето да са без тъчскрийн. А при тези с тъчскрийн формата и дизайна са почти еднакви на всичките.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:Виж сега, харесва-нехаресва ако имаш възможност и купи и някой iPhone 4s или някое LG хубаво, все едно че си взимаш за себе си, и няма начин да не се изкефи на макс.
Тези стари пръчки не стават вече (да не ми се обиди сега някой) - покажи и глезотийките на новите телефони.
Пара имам,и аз не искам някой стар телефон,като предложените по-горе,даже в никакъв случай да не е под поне 2011 година...
За айфон 4s въобще нямам намерение да и го взимам,първо,защото половината колеги.колежки са с 4s,сега фирмата ни ще купи служебни 4s на другата половина ,а самият аз доволно напювах IPhone като апарат,заради ограничените му възможности...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
То с такива изисквания хем да не е по-стар от 2011-а, пък да не е и с тъчскрийн, пък и да е женски, метални капаци...аз освен ей тази пръдня
друг телефон не виждам да има - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2211/

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
xpl0d написа:То с такива изисквания хем да не е по-стар от 2011-а, пък да не е и с тъчскрийн, пък и да е женски, метални капаци...аз освен ей тази пръднядруг телефон не виждам да има - http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2211/
Викаш,в крайна сметка и взимам един с тъч скрин и ако посмее да не го хареса -секс от мене нема да види...неколко часа

Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
Аз на мойта и взех нокиа 500 , тя си я беше харесала и докато беше в родилното и го купих , като изненада а и да снима малкия красавец .
Има доста екстри за цената си камерата е хубава в к-кта има и 3 панела .
Разгледай му характеристиката
Има доста екстри за цената си камерата е хубава в к-кта има и 3 панела .
Разгледай му характеристиката

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2