България, която изгубихме.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: България, която изгубихме.......

Мнение от acer » 07 Мар 2012, 1:57

ineedmoney написа: Като ударен от гръм съм, че още има хора в тая държава с такова мислене :shock:

шарен свят и аз няколко дена се чудя, как можеш да имаш перфектно семейство с фирма, която и пари за бентли може да изкара и да си тормозиш детето и жената (с плочки, не глиган), нарича дъщеря си боклук, щото не можела да прави уеб-страници, а тя учи маркетинг и дефакто с майка си ръководят фирмата, а той само им кряка и пие. та така са и комунистите, понеже за нищо не ги бива, искат да си клатят краката и да взимат колкото кадърните! ама вече всеки е сам за себе си и се свърши манната небесна.

дори по римско време робите са имали чест и са могли да спечелят свободата си и да живеят както си искат, нещо непознато за миналият строй. не че ми дреми де, знам същите как си пънат жилите на врата и е безсмислено да им се обеснява, колко са безсмислени :mrgreen: но се очудвам на рокадите в бсп, май не осъзнават колко хора ги мразят, но явно надеждата умира последна.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 07 Мар 2012, 3:13

За всичко сме си виновни ние - всички до един, от бившите соц страни ние сме най-зле в прехода. Успоредното до тая тема, един не иска да плаща мито, друг не иска глоба за превишена скорост и накрая да пишем тука къде е проблем ? :D
Колкото до същността до линка дето е дал автора, губещите предприятия с дългове какво да ги прави държавата - паметници на културата ли ? Нормално е те да са първите приватизирани и макар че 6-7 години след падането на социализма, приватизация почти няма, икономически растеж също. Значи това дето пише този професор си е чиста проба манипулация. Нали точно това направиха комунистите - държаха до последно предприятия и накрая фалираха.
Държавата 6-7 години поддържа повечето предприятия изкуствено и приватизация почти НЯМА, не знам за какви 2 години говори този професор, всичко го има черно на бяло и то започва масово след 97 година, до тогава приватизация почти липсва. Комунистите точно това направиха - държаха предприятия до последно, работеха на загуба, трупаха дългове и накрая се наложи неизбежната им приватизация на символична цена... защото тези предприятия вече бяха УМРЕЛИ! Те не струваха колкото преди 20 години без дългове, както и е36 ми не струва вече 5 бона, така и умрелите миризливи предприятия дето 10 години данъкоплатците издържаха с данъците си не струваха повече за западните фирми.
Може би тези предприятия ако бяха приватизирани по-рано, докато още имат добра материална база, докато нямат дългове и т.н. щяха да струват повече... може би тогава западните фирми щяха да имат по-голям стимул да ги купят, да инвестират в тях, да ги обновят, да ги модернизират и т.н.. защото държавата е ясно че не го е направила и накрая така си умряха. Държавата трябваше да инвестира в печелившите си предприятия или такива с потенциал и да приватизира веднага губещите!
Такива умрели предприятия с лоша материална база, буквално за западните фирми означава да започнат от нулата. Както никой от нас не иска да си купи неподдържан 10 години дрънгел и да му оправя всичко - ама то преди 10 години много вървеше, ама то голяма машина беше.. ама аз гледам че сега е морга, кво било преди 10 години не ме топли!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Мар 2012, 7:56

kiro_320 написа:За всичко сме си виновни ние - всички до един, от бившите соц страни ние сме най-зле в прехода. Успоредното до тая тема, един не иска да плаща мито, друг не иска глоба за превишена скорост и накрая да пишем тука къде е проблем ? :D
Колкото до същността до линка дето е дал автора, губещите предприятия с дългове какво да ги прави държавата - паметници на културата ли ? Нормално е те да са първите приватизирани и макар че 6-7 години след падането на социализма, приватизация почти няма, икономически растеж също. Значи това дето пише този професор си е чиста проба манипулация. Нали точно това направиха комунистите - държаха до последно предприятия и накрая фалираха.
Държавата 6-7 години поддържа повечето предприятия изкуствено и приватизация почти НЯМА, не знам за какви 2 години говори този професор, всичко го има черно на бяло и то започва масово след 97 година, до тогава приватизация почти липсва. Комунистите точно това направиха - държаха предприятия до последно, работеха на загуба, трупаха дългове и накрая се наложи неизбежната им приватизация на символична цена... защото тези предприятия вече бяха УМРЕЛИ! Те не струваха колкото преди 20 години без дългове, както и е36 ми не струва вече 5 бона, така и умрелите миризливи предприятия дето 10 години данъкоплатците издържаха с данъците си не струваха повече за западните фирми.
Може би тези предприятия ако бяха приватизирани по-рано, докато още имат добра материална база, докато нямат дългове и т.н. щяха да струват повече... може би тогава западните фирми щяха да имат по-голям стимул да ги купят, да инвестират в тях, да ги обновят, да ги модернизират и т.н.. защото държавата е ясно че не го е направила и накрая така си умряха. Държавата трябваше да инвестира в печелившите си предприятия или такива с потенциал и да приватизира веднага губещите!
Такива умрели предприятия с лоша материална база, буквално за западните фирми означава да започнат от нулата. Както никой от нас не иска да си купи неподдържан 10 години дрънгел и да му оправя всичко - ама то преди 10 години много вървеше, ама то голяма машина беше.. ама аз гледам че сега е морга, кво било преди 10 години не ме топли!
много наивно колега...не се обиждай
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Мар 2012, 8:43

квото било, било. на никой не му пука какво е било едно време. всичко е процес. важно е къде си в момента и къде ще бъдеш утре... хубаво, лошо няма да коментирам, но 3/4 е пропаганда.

на скоро открих, че дори ФСБ са крали песни от италиански групи. това да ви звучи познато :?:

аз си ги мислех за една от малкото наистина български групи.
въобще тия за швейцария на балканите и това каква невероятна природа сме имали и т.н. тва са глупости на търкалета. а хората на "запад" (а и самите руснаци дори) ни смятат за бивша съветска република. много е грозно да се погледнеш от страни и да те удари реалността, но е и много полезно.

едно от малкото вярни неща е, че българските жени са красиви. имахме наистина добро образование по теоретичните дисциплини. добри сме били и в крадене на индустриални тайни (или просто сме ги търгували добре). което не е лошо ;) от това по-директно написано не знам хаха.

Заводът за пектин в Перник проектирахме под ръководството на инж. Иван Байчев. Завършил и работил в Германия, той донесе в паметта си технологичната схема и конструкциите на машините.

това за креативността е много вярно и наистина си е резултат, че винаги се мъчиш 1+1 да е равно на 3 някакси.

никога няма да забравя когато за първи път разглобих, руската игра с вълка и яйцата и една made in hong kong от този вид... тогава ми стана ясно за какво става въпрос, ако и да съм бил на 6-7 години. общо взето били са прекрасни времена да си изкараш детсвото и гимназията, но само толкова.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от doktormik » 07 Мар 2012, 9:11

хахаха...истината за мен е,че просто по онова време бяхме с промити мозъци колко сме умни,работливи,как българския народ е народ съставен от гении и др.подобни...когато се изправихме лице в лице с конкуренция,производство,развитие и подобни понятия,нормални за съвременния живот-лъсна и голата истина-а именно-българите в огромната си част сме мързеливи,хитреци на дребно,гледаме в канчето на другия и завиждаме...мога да изброявам и още.има едно нещо,коети всички знаем,и то се нарича Балкански синдром...ние сме типичните представители,заедно с някой от съседните ни държави.не са ни виновни нито комунисти(социалисти),нито сини,зелени,жълти и незнам какви си...щото те ядат баницата,която ние им даваме!!!!! a конкретно по темата-може би единствените неща,за които можем само да съжаляваме,че сме загубили са системата на здравеопазване и образование-и двете прекопирани от руснаците 1:1,но работещи перфектно и в днешните условия,доказали предимствата си и резултатите от тях.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 compact

Мнение от Benedetto » 07 Мар 2012, 10:52

Pavel Andreev написа:Статията е много силна. Днес всички разбираме какво загубихме,загубвайки социализма. Загубата на социализма е огромно бедствие не само за българския народ,а за всички народи, живели при социализма, дори - за цялото човечество!

След 1944г социалистическата ни държава разгърна масово материално и духовно строителство. Осъществени бяха всички основни права на хората: правото на труд, правото на почивка, правото на безплатно здравеопазване, правото на безплатно образование, правото на социално осигуряване. Живеехме без страх . Престъпността бе сведена до възможния минимум. Нямаше поръчкови убийства, нямаше наркомания, нямаше проституция,нямаше бедност,нямаше корупция. Нямаше и безработица - всеки можеше с труд за общото благо да осигури за себе си и семейството си един достоен живот. А духовният ни живот бе на изключително високо равнище. Имахме най-високи постижения в театъра, киното, в литературата...
Имаше, разбира се, и недостатъци,но те бяха преодолявани с времето.

А след 1989 г какво имаме? Живеем върху развалините на сътвореното през социализма. Капиталистическата класа овладя властта и се отдаде на див грабеж. Това, което капиталистите не можеха да ограбят, те безмилостно разрушиха... Управляват ни некадърни правителства, а от от 2009г сме под ботуша на едно безкрайно бездарно и безпомощно управление.

Leon: Около коя партия да се обединявате си има друг начин да се разберете!Другото ще ти го напиша на лс, защото е лично мнение, а не засяга форума.

Пич, всички тези неща по комунизма ги имаше - и проституция и наркомания и убийства. Просто вестник работническо дело не пишеше за тях.
А след 1989 година имаме управлние на комунисти, които не искат силна държава. Имахме Андрей Луканов, Петър Младенов, Румен Овчаров...

Още в 87-88 Живков и сие са разбирали, че нещата не могат да продължават така и това отдавна не е тайна.
По време на комунизЪма, всичката ни продукция се изкупуваше планово от страни от Варшавския договор, най вече от Русия. Но тази продукция никога не може да се пласира в пазарни условия. В момента, в който Русия спря да ни купува боклуците, умряхме.

А за липсата на безработица - просто щатът е бил прекомерно раздут. Не зная къде работиш, но си представи във фирмата да ти пратят едно 50 безработни и неграмотни цигани, за да намалят безработицата - как ще се отрази на колектива и на крайната продукция.

Толкоз.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Мар 2012, 11:53

ukelichko написа: За съжаление обаче западняците са дисциплинирани и съвестни а ние сме мързеливци и тарикатчета.

Това е основната причина за положението ни в момента, при соца хората са работили с вилите на врата, сега като доиде демокрацията спря да ни се работи, просто няма кои да ни натиска.

ПП напоследък ми прави лошо впечатление, че в нета са се навъдили все повече платени писачи, като този които се е регистрирал специално за темат а, и се изс*а и избяга.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 07 Мар 2012, 12:06

За мен всичко винаги се е въртяло около старата пословица - бързата кучка слепи ги ражда... А именно всичко при нас (за нас хората) стана прекалено бързо и макар още през 1984-1985 да се знаеше че до няколко години тази структура ще изчезне то това остана покрито за Масата. Затова и нещата се случиха не според а Въпреки желанията на хората.
За добро или за зло всяко нещо нещо което остава зад нас е имало и свойте положителни и свойте отрицателни черти, но ние сме уникални със способността си да живеем в миналото без да търсим развитие в бъдещето а само с носталгия да си спомняме как и какво е било. Това твърдение се доказва вече 22год. от българските политици и от българският бизнес - в България понятия като Социялна Отговорност са чуждици, планове за дългосрочно развитие на който и да е отрасъл са утопия и термин взет от научната фантастика (що се късае политиката на власт имащите) защита на правата и свободите на гражданите също.... Термина Народен Представител )какъвто всъщност се явява всеки който стъпва в Парламента е станала просто депутат (deputatus) което пак не е вярно за нашите харантутиовци и дори част от тях да имат амбиция то бързо тя се сгазва :)

Какво загубихме от онази България - все пак си мисля, че ние хората освен някаква елементарна сигурност - гарантираност от онази система не е толкова голяма загуба отраслите ни последваха някакъв горе-долу логичен завършек защото хората получиха свободата сами да решават как и къде ще се развиват и разбирасе до колко (доказателство стана и пренаселването на регионалните центрове) а при липсата на планова политика от страна на държавата то много предприятия няма как да съществуват - няма нито финансиране нито пазар - дори и да има то по-лесно беше да се разпродаде отколкото да се развие.

И като прекрасен завършек бих казал, че за всичко сме си виновни ние хората защото оставяме 5% да водят за носа останалите 95%, с други думи: "наведена главица, сабля я не сече"

Поздрави

П.П.
Живот и здраве, още малко време да мине аз за себеси съм решил, че няма да се оставя хора с повреден морал и прочие да решават вместо мен, както и че лесният изход, да си бия шута някъде другаде не е за мен - та само времето ще покаже :)
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_320 » 07 Мар 2012, 13:08

Bogat-Beden написа:много наивно колега...не се обиждай

Да бе, аз съм наивен - да не съм писал аз статията. :mhihi: БДЖ откога не работи на печалба и е на държавни субсидии ? Субсидиите да не идват от македония, всичко идва от нашите данъци и такси. Мислиш ли че в момента БДЖ примерно струва с материалната база както през 1980 ? БДЖ е стратегическо предприятие и по принцип не подкрепям приватизацията му, но не може да поддържаш така много предприятия и накрая да се чудиш защо от великите ни предприятия не става чеп за зеле. Активите на кремиковци не стигат да се покрият дълговете му, това ако не беше смешно щеше да е трагично, а ти върви разправяй колко стомана обработвали преди 20 години - никой не му пука, то е приватизирано отдавна, но можеш да видиш какви дългове е имало 89 година и какви след 7-8 години. Това важи и за по малките предприятия, обувни заводи и т.н. - всичко беше оставено да изгние вместо да се приватизира веднага след падането на комунизма.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Мар 2012, 13:28

колега @kiro_320
БДЖ се оказват ...2 предприятия,едното вози хора,другото вози товари,ха сега познай кое предприятие вече не е държавно???
Щото докато беше едно предприятие,едното бута за сметка на другото,обаче в един момент тихичко се продаде едното,работниците ги пренасочиха някой към превозващото пътници защото е ясно какво трябва да стане,да се фалира и пътнически превози,за да се купи на безценица,после на татък по познатата схема-или ще се вземе за жълти стотинки (това е сигурно) и ще се преобурудва,модернизира и ще стане както във всички европейски държави-супер печелившо,сега всичко е умишлено,влаковете закъсняват за да изгонят клиентите,гадна е обстановката вътре,не пускат парно...а я си представи че влаковете дето са най-сигурен транспорт (както се оказва след въздушният),вътре е чисто,топло,новичко и подържано,дали некой от рейсовете ще качи пътник,дори и да е с лев повече цената на влака...

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 07 Мар 2012, 18:27

ukelichko написа:И за да не си помисли някой че само при нас е бил "безгрижен" живота през соца, ето няколко цитата от един друг форум, за да видите какъв е бил живота при конкуренцията(САЩ) по същото време:
"Ранните 1980 г........... Инженерски заплати (Калифорния) - 30000 до 50000 долара. 50000 беше много висока заплата. Живеехме доста добре без да има нужда жената да работи. В Пало Алто (Калифорния) супера беше 99 цента(галон). Кола на старо от Pan American в Сан Франциско можеше да се купи на "ръкостискане" договор при пложение, че работиш в компания, която той я знае. Пишеш чек за колкото може да отделиш и след това му изпращаш 4-5 чека в продължение на няколко месеца докато се изплати........... На пръсти се броеше ядене в къщи, освен закуската. Почти всеки ден ядехме в ресторант -не във Fast Food. Имаше и трудни моменти........"
"......само до преди 15-тина год е било достатъчно само един член на семейството да работи, къщите са били по 30-40К, заеми и кредити са давали на всички, заплатите са били като сега, а цените като в БГ по комунизма.... Всеки си е купувал каквото си поиска и колкото поиска, и пари са хартисвали и за поколенията..."
И докато ние сме били върха на индустриализацията, на Запад е имало чудеса, които при нас звучаха като сценарии от "междузвездни войни". Например: климатици в колите, кафе автомати с монети, панорамни асансьори, автоматични скорости, кредитни карти, компютри в банковите клонове, електронни часовници, уокмени, климатици в домовете и на работните места, видео рекордери и редица други екстри. Някъде през далечната 80-та година патентоваха и компакт диска. Някъде през тези години Епъл пуска на пазара първия преносим компютър, започват серийно да монтират инжекциони в автомобилите, появява се серийно бордовият компютър в колата. Имало е и домашни компютри и даже варинат на глобална мрежа, като домашните компютри са се свързвали чрез модеми през телефонните линии. И всичко това през 80-те години. Та ние тогава нямахме канализация и домашен телефон, а живеехме в центъра на града.

Те тва у зеленото звучи като свободно съчинение от второкласник, оценено с 2-ка. Че са по-добре по-добре са, ма чак пък толкова...айде да не се оливаме само :mhihi:
Чайката има и климатик и автоматични скорости и ел стъкла и какво ли още не. По принцип в създаването на автоматичните скорости има и български пръст. До тук нищо ново под слънцето
Електронни часовници и уокмени и тука са се продавали. Мога да ти ги дам ако искаш касио-то и уокмен-а(сони) от това време(не работят и двете, ако изобщо още ги пазя)
И климатици е имало, да, малко бучащи, но ги е имало. Мога даже да ти кажа къде още ги ползват тия 100 годишни щайги и още работят ;)
Видео рекордер имам. От първите модели на самсунг, даже е с дисплей, електронен брояч и т.н.
Мога и него да ти го дам, има 1 ремък за смяна, работи безупречно :mhihi:
И дотука май изброяваш неща дето не всеки е имал по една или друга причина, но не значи това, че не са се предлагали. Дядо ми си купуваше за полския фиат гуми good year например(забрави да кажеш, че вие само по снимки от списания сте ги гледали :mhihi: )
Мнения "ЗА" и "ПРОТИВ" ще има винаги. Който е имал повече пари и е живял добре говори хубави неща, кой го е яд плюе. Тва е ясна и типична българска черта.
Истината е, че винаги, който и да управлява ще има и цветя и лайна. На едни ще се харесва, на други не.
Според мене сега положението е зле и ще бъде зле и след 20 години, защото и преди 20 години не беше по-различно ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Мар 2012, 18:32

И чипс имаше и ще има занапред
Изображение
Който не му харесва или напуска или си го прави по-хубаво, с жалване не става.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiro_320 » 07 Мар 2012, 18:46

Е.Димитров

БДЖ го дадох за пример в сегашната обстановка(най-актуален), но това не означава че други предприятия са работили на печалба. Идеята е в статията и тя е че професора НЕ подкрепя приватизацията, той иска или по-точно искаЛ запазване на държавната собственост по-дълго, а плана на лошия запад бил за 2 години да се разпродадат предприятия и това било някакъв прецедент в целия свят. Аз казвам че и при нас не се е случило и всичко е чиста манипулация, приватизацията започва почти 10 години след падането на комунизма, а в другите соц страни започва много по-рано. Първо прочетете какво е писал този професор, после да коментираме, защото иначе няма смисъл.

Продажбата на държавната ни собственост на чужди държавни фирми не е приватизация. Тя е признание за некадърността на нашето държавно чиновничество!
Забавете поне с 5 години приватизирането на бюджетопълнещите предприятия!.... са пивопроизводството, винарската промишленост, производствата на тютюневи изделия, на безалкохолни напитки, на минерални води, на млечни произведения, на кибрит, на захар, сол, хлебна мая, нефтопродукти.

Сега кое от тези предприятия е приватизирано 91-93 година ? Значи не може той да говори че привизирали "печелившите" предприятия за 2 години и кога е станало това ? Булгатабак, Нефтохим, Плама и т.н.. 92 година ли ги приватизираха, айде стига глупости.... нали кажи речи 10 години след това ги приватизираха й какво спечелихме като се забавихме??? Печеливши предприятия след 90-та година не знам дали е имало, дори да е имало то в близките няколко години са започнали да работят на загуба, започват да трупат дългове и цената им пада.
Чехословакия, Полша и Унгария са страните които започват масова приватизация на малки, средни и губещи предприятия ВЕДНАГА след разпадането на СССР, и трите страни отчитат ръст още 92 година. Ако ще си говорим с факти така да бъде, ама ако ще си чешем езиците и ще са вайкаме тука е друг въпроса. Нали точно това направихме - ЗАБАВИХМЕ приватизацията, точно такива съвети дава този професор, ама ние това го направихме вместо от 10 нестабилни предприятия да продадем 7 и да инвестираме в останалите 3, ние си ги държахме 10-те да трупат дългове и накрая останахме с 10 скрапа, а хората си продадоха недъгавите "модерни" предприятия още когато виждаха че нямат шанс за развитие там и инвестираха само в стратегическите си държавни предприятия.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 07 Мар 2012, 18:57

Benedetto написа:
Още в 87-88 Живков и сие са разбирали, че нещата не могат да продължават така и това отдавна не е тайна.
По време на комунизЪма, всичката ни продукция се изкупуваше планово от страни от Варшавския договор, най вече от Русия. Но тази продукция никога не може да се пласира в пазарни условия. В момента, в който Русия спря да ни купува боклуците, умряхме.

А за липсата на безработица - просто щатът е бил прекомерно раздут. Не зная къде работиш, но си представи във фирмата да ти пратят едно 50 безработни и неграмотни цигани, за да намалят безработицата - как ще се отрази на колектива и на крайната продукция.

Толкоз.

Пич, много удобно забравяш защо Руснаците спряха да изкупуват нашата продукция. Защото веднага след промените шепа български политици, уж дисиденти, някои даже бяха и президенти се наведоха изведнъж на запада. Ей, тъй, сииилно наведени. Прекъснаха изведнъж търговските контакти с руснаците и изкуствено обтегнаха дипломатическите отношения с тях. Ама те, западняците и по-точно американците, са свикнали да те цакат винаги със топла бира и на всичкото отгоре и да си плащаш. Още помня ония дето викаха - дайте ни земяятаааа. НА си ви земята. Сега пустее, бурени, тръни, блата. Внасяме хАмериканска царевица и тъпчем децата с вносни ябълки, дето имат вкус на краставици, а краставиците имат вкус на мушмули. Какво стана със житницата на България??? Тя е на тия - ДАЙТЕ НИ ЗЕМЯЯЯТАААА.
А, имаше ли тогава безработни и неграмотни цигани? Може би, но не като сега. Сега болшинството са такива. И не само това, ами АЗ ги храня, плащам им тока, водата и им давам и по някой лев всеки месец, за да ме крадат и... ае сети се...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 07 Мар 2012, 19:17

Като човек поживял доста през това време мога да кажа ,че имаше и доста глупави неща...но това ,което беше постигнато(а то не беше малко) никой не съумя да го запази и да бъде основа на бъдещо развитие.
Всичко се срина до основи и се изпокраде от псевдо политици и бизнесмени....."никой не събаря къщата ,защото покрива е протекъл и трябва да сменят керемидите."..а точно това се случи..........

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата