Батерия за Nokia 5800 от къде?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Батерия за Nokia 5800 от къде?
...
Последна промяна bmw28 на 03 Апр 2014, 11:48, променена общо 1 път
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Батерия за Nokia 5800 от къде?
пък и проблема може да не ти е от батерията
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е предполага се, че знае как старите версии на Гармин точат батерията за норматив откъдето идва и проблема с батерията в общия случай (отделно може и да има хардуерен проблем)- явно го ползва от много време вече щом е сменял батерия... една 5800 купена още като излезе модела още си кара с ориг. батерия и се скъсва от разговори, нет и ГПС- е, и тя изкарва 1 ден, ама то е от много ползване...
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Здрасти колега.Търси из нета за някой който продава батерия оригинална из i-mart и разни други форуми потърси ще намериш.Моята батерия оригиналната която си е като съм на работа и wi-fi-то е пуснато от 9 до 18:00 както и скайп и фейс и прочие
и губи постоянно обхват и държи по ден и половина.Бивш колега имаше същия телефон и китайска батерия и държеше по 1 ден макс с wi-fi .Може да си закараш тела в сервиз, че аз с друга нокия имах проблем.Купих го нов и първата седмица го зареждам по 12-15ч и докато не падне ама падаше след още толкова.Мислех си, че някой е подменил оригиналната батерия и бяха разправии в магазина.Та оказа се нещо някакъв бъг в хардуера и ми го оправиха гаранционно без да сменят батерията.После си държеше по 5 дни 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Както казаха и по-горе може да е от телефона, а не от батерията. Затова в някой сервиз, да го проверят.

6 мнения
• Страница 1 от 1