колко истина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Re: колко истина

Мнение от Coulthard » 08 Мар 2012, 12:00

Чудна тема за 8-ми март :)
към автора какво те впечетлява толкова в клипчето ??? тва че не може да си като момчето или че искаш такова момиче???? (или че не може да си като момичето или искаш такова момче - зависи от половите предпочитания)
бие ми на избиване на комплекси :) тва е изроден естествен подбор :)
в каменната ера са ги избирали по мускулите и ловните умения
преди 20-30 години по интелекта самочувствието и работата
а сега по парите,колите и дрехите
shit happens, get used to it

П.С. Иначе има и лесен начин да се справиш с проблема си :) не търсиш типични кифли и всичко е 6т., а иначе мога да ти кажа евтин вариант да имаш такива мацки - списанието, ръката и формираш железен характер.... man power :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Мар 2012, 12:33

Значи,много са ми интересни някой хора,дето се възмутени от подобни "несправедливости",абе защо се възмутени от тея работи,обаче грозничка,дебеличка че и с мустак няма да погледнете за нощо на света,обаче пък искате се на манекенки да се метате,ми те си имат цена,която не е задължително да сте мангизлии,но е задължително да я платите,така че...надявам сте ме разбрали

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 08 Мар 2012, 12:55

Тренирайте повечко в зала,а не на маса. Нямате си и на идея ,колко много заможни дами в MILF категорията има в БГ и коооолко по-щедри са те към добре сложени младежи :mhihi: ,за разлика от аналога чичко-паричко-шкембеличко с млада тийн кифла. Прилично тяло,добри обноски,умения за добър лаф,дискретност и кавалерски маниери- нищо друго не ви трябва,те жените знаят защо. Ама хубаво е че повечето от подрастващите младежи са комплексирани и с неправилен подбор за жени и стил на поведение,който разбира знае къде да се спира.Ех,аз с тоя си акъл да съм студентче сега в големия град ............ ;)

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Мар 2012, 13:00

Да бе ей сега мъжка к**ва ше ставам как не. И то за увиснал 40г. миндил :mhihi: Чупила оная цял живот пиш*ите, фи-то ѝ станало 20 цола и ше тръгна точно тях да свалям, като мога 20-25г. да еб@ :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 08 Мар 2012, 13:11

бъди мъж праскай 16 годишни..... че тия 25 годишните дет са набор 85-88 тяхното фи ша е доста по-големо от наборите 70-75
Изображение

Аватар

Мнение от jordanpar » 08 Мар 2012, 13:25

Coulthard написа:бъди мъж праскай 16 годишни..... че тия 25 годишните дет са набор 85-88 тяхното фи ша е доста по-големо от наборите 70-75

:clap: :yes: Открадна ми думите .Аз понякога отварям тийнпроблем точка нет и с ръка на корема се смея и плача от сърце за начина на мислене,живот и стил на поведение на подрастващите деграданти описан в подфорум секс.
Тааа,ето-който не знае от личен опит си личи отстрани,значи 70-75 набор били продънени кофи отдолу,а 90-88 са китки за мирисане,а?Нека,нека има заблудени .
А и тинк позитив,мина времето когато беше прието да си цакаш за да излезеш с нещо хубаво,има много млади момиченца с татко цоцащ еврофонд или консултант с големи хонорари. Ама трябва да знаеш как.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Мар 2012, 13:53

Ама трябва да знаеш как.

та.. как?

така и така клипа не носи никакво послание..
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 08 Мар 2012, 14:04

К'во па толко чак и тема за тоя клип :dunno: Човека се опита, кифлата го отряза, той й го върна тъпкано накрая, когато тя разбра, че е спала с работника и кво? :dunno:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Мар 2012, 14:07

Coulthard написа:Чудна тема за 8-ми март :)

:lol:
тъкмо мислех да напиша,че ще погрознее,но видях коментарите надолу-май съм закъснял :mhihi:
това от клипчето е ясно,няма какво да се коментира,лошото е ,че има "мъже" с подобно мислене
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от jordanpar » 08 Мар 2012, 14:26

BadAngel написа:
Ама трябва да знаеш как.

та.. как?

Ем по-горе писалия го казва най-точно --“мъже“,които мислят по този начин. Значи винаги извинението е било,че видиш ли жените променяли мъжете и те заради тях се държали така или онака в различните етапи от развитието си.
Е чудно как когато аз бях на годините завършващи с “...надесет“ жените искаха да имаш дар слово,топки и да еб@ш колкото можеш качествено,а сега трябва да си без вежди,да се оглеждаш на всяка витрина,да имаш водомер,а не часовник на лявата ръка и да си лаченяга и от суратя ти да излизат само простотии отвсякъде.Абе кучето скачало според тоягата,ма важното е кой я държи.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Мар 2012, 14:26

Bogat-Beden написа:лошото е ,че има "мъже" с подобно мислене

Mдааа, погледни малко по-нагоре да видиш, че даже и се разписаха в темата :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Мар 2012, 14:29

jordanpar написа:
BadAngel написа:
Ама трябва да знаеш как.

та.. как?

Ем по-горе писалия го казва най-точно --“мъже“,които мислят по този начин. Значи винаги извинението е било,че видиш ли жените променяли мъжете и те заради тях се държали така или онака в различните етапи от развитието си.
Е чудно как когато аз бях на годините завършващи с “...надесет“ жените искаха да имаш дар слово,топки и да еб@ш колкото можеш качествено,а сега трябва да си без вежди,да се оглеждаш на всяка витрина,да имаш водомер,а не часовник на лявата ръка и да си лаченяга и от суратя ти да излизат само простотии отвсякъде.Абе кучето скачало според тоягата,ма важното е кой я държи.

стига с тия лирични отклонения, казвай КАК :)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Coulthard » 08 Мар 2012, 20:08

:OT:
BadAngel интересно ми е подписа ти "No bling at the Ring" носи ли някакъв смисъл за теб или просто произволно събрани думи, и ако носи какво означава
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Мар 2012, 20:33

Парица е царица, това е поуката ит клипчето :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 08 Мар 2012, 21:34

Coulthard написа::OT:
BadAngel интересно ми е подписа ти "No bling at the Ring" носи ли някакъв смисъл за теб или просто произволно събрани думи, и ако носи какво означава

ми.. на нюрбургринга му викат просто ринга..
No bling at the Ring

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата