"ще върнете пари, защото..." 17-ти март gorivo.net
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: "ще върнете пари, защото..."
в момента няма смисъл да се организира втори протест, ще се разводнят с този от 17-ти, кажете на всички ваши познати за 17-ти март да излизаме вънка и да покажем, че тука не живеят само овце. ще се искат конкректни промени, лично тези на "еволюция" ги смятам за абсурдни, но както писах по-рано, оправим ли си съдебната система, всичко ще тръгне нагоре 
ще помоля хората, които нямат кво да кажат да си мълчат и да не пишат негативи, иначе ще изглеждат сега като платени драскачи.

ще помоля хората, които нямат кво да кажат да си мълчат и да не пишат негативи, иначе ще изглеждат сега като платени драскачи.
Последна промяна acer на 08 Мар 2012, 20:07, променена общо 2 пъти
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Re: "ще върнете пари, защото ще изкараме имената"
То има вече едни платени дето само това правят - размиват протестите, сложил съм ги на Стената на срама. Иначе, колега, много добре ще направиш според мен, ако сложиш датата 17 март в заглавието на темата и линк към гориво.нет в първото мнение.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: "ще върнете пари, защото ще изкараме имената"
За мене начина е един - трябва всички да спрем да ходим на работа.Трябва всички да спрем да ползваме горива.Трябва всички да спрел ел.потреблението.Това е.Всичките тези лайна трупани с години немогат да се измият с някакви протести.
Просто радикални мерки.Като не ходим да работим,нищо няма да се случва в държавата,като не ползваме горива,ония ще губят милиони левове на ден,като не ползваме ток,държавата ще губи милиони левове на ден.
И така!
Какво е то тва,намалиха яйцата - вдигнаха тока
Боли ме мене фара че някви си там са върнали половин милион бонуси - да не ще ги дадът на нас.
Няма друга оправия.Стискаме зъби,НЕ бачкаме,НЕ караме коли,НЕ ползваме електроуреди!!!Но трябва да бъдем ВСИЧКИ!
Просто радикални мерки.Като не ходим да работим,нищо няма да се случва в държавата,като не ползваме горива,ония ще губят милиони левове на ден,като не ползваме ток,държавата ще губи милиони левове на ден.
И така!
Какво е то тва,намалиха яйцата - вдигнаха тока

Боли ме мене фара че някви си там са върнали половин милион бонуси - да не ще ги дадът на нас.
Няма друга оправия.Стискаме зъби,НЕ бачкаме,НЕ караме коли,НЕ ползваме електроуреди!!!Но трябва да бъдем ВСИЧКИ!

Re: "ще върнете пари, защото..." 17-ти март gorivo.net
сложих датата и линка в заглавието.. не е място в този форум да разискваме с подробности кво ще се прави.. просто идете на протеста и кажете на всички ваши близки и познати, дайте гласност чрез фб, скайп...! и ще помоля някой администратор да следи темата и да изтрива коментарите на платените герои..
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Като се замислим реално сме с горе доло ниска цена на горивата спрямо Европа.. Проблема е в заплатите. Колко ни го фалиха тоя финансов министър Дянков а той за никав х*й не става... Докато живеем с такава смешна минимална заплата всичко ще ни се вижда адски скъпо...Няма оправия тук.. Бягайте... надалеч 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Мижи да се лажем е цялата работа, а премиеро го играе някакъв невинен, недоосведомен, недоразбрал...пълна безпринципност и безгръбначност на управляващите.
Никой не мое ма връне на селу!
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
маргините - невинни
октопода - невинен
съдиите дето крадоха земи за хотели - невинни
а мойта жена е на прокурор, защото е писала грешен адрес на една декларация.....
дупките стават трапове, бензина е 3лв, заплатите са 150 литра бензин, хората си броят стотинките, а шепа изроди се плюнчат и въртят като фурнаджийски лопати, докато им се тъпчат гъзовете с пари..
мен не друго - то е ясно че е зле и винаги е било зле е и са лъгали и са крали и сини и червени жълти и чалмите - не друго, ама като сегашните нагли няма - и съдии, и министри, и депутати - всеки папа левове и го боли фара, дори да се разчуе.....
октопода - невинен
съдиите дето крадоха земи за хотели - невинни
а мойта жена е на прокурор, защото е писала грешен адрес на една декларация.....
дупките стават трапове, бензина е 3лв, заплатите са 150 литра бензин, хората си броят стотинките, а шепа изроди се плюнчат и въртят като фурнаджийски лопати, докато им се тъпчат гъзовете с пари..
мен не друго - то е ясно че е зле и винаги е било зле е и са лъгали и са крали и сини и червени жълти и чалмите - не друго, ама като сегашните нагли няма - и съдии, и министри, и депутати - всеки папа левове и го боли фара, дори да се разчуе.....
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
Така ще е и сами сме си виновни.
Българина масово е просто говедо и това никога няма да се промени, такъв му е манталитета. Нахален, глупав, ограничен, всичко можещ, но само на думи. Все гледа да прибере нещо, да открадне нещо, да излъже някой. Такива са и управляващите. Нищо ново. Никой не искам да обидя, ама като гледам на улуцата какво става - това виждам. Където и да ида винаги се сблъсквам с идиоти.
Малко са хората, които наистина имат акъл в главата вече в България... а младите си завършват средното и спират да учат, щото видите ли нямало защо да учат и им трябвала заплатата от 300-400 лева сега, веднага... трагедия, пълна. Ама то и в университет да се запишеш... какво ли да научиш пък там.
Всичко тука ни е объркано от началото до края. От криво разбраната демокрация, та чак до акъла на обикновения човек.
А за тия бонуси - толкова пари отиват под масата, че бонусите са точно последния проблем.
Да давам ли примери... за един милион лева, дето Доган прибра някой нещо ще каже ли... и това са нещата, за които ние всички знаем. А за тези, дето не знаем...
Българина масово е просто говедо и това никога няма да се промени, такъв му е манталитета. Нахален, глупав, ограничен, всичко можещ, но само на думи. Все гледа да прибере нещо, да открадне нещо, да излъже някой. Такива са и управляващите. Нищо ново. Никой не искам да обидя, ама като гледам на улуцата какво става - това виждам. Където и да ида винаги се сблъсквам с идиоти.
Малко са хората, които наистина имат акъл в главата вече в България... а младите си завършват средното и спират да учат, щото видите ли нямало защо да учат и им трябвала заплатата от 300-400 лева сега, веднага... трагедия, пълна. Ама то и в университет да се запишеш... какво ли да научиш пък там.
Всичко тука ни е объркано от началото до края. От криво разбраната демокрация, та чак до акъла на обикновения човек.
А за тия бонуси - толкова пари отиват под масата, че бонусите са точно последния проблем.
Да давам ли примери... за един милион лева, дето Доган прибра някой нещо ще каже ли... и това са нещата, за които ние всички знаем. А за тези, дето не знаем...
Think. Believe. Dream. Dare...
жена ти като е на прокурор, излизаш на 17-ти и така, изтърка се вече 22г едни и същи глупости, на никой не му прави чест да пише в стил водата е мокра. излезте на 17 и и помогнете да промени държавата ни, вместо да ревете като жени и да говорите неща, които и 4годишният ми братовчед ги знае.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Абсолютно вярно. Просто може би всеки един трябва да свали черупката с която се крие за пред останалите,че всичко му е наред .Щот българина все се прави че е тежкар,че видиш ли не го еб@ за нафтата щот си намирал на черно,маркови дрешки си намирал,питиенца за двуцифрени суми консумирал,едни пари се взимат назаем за да се демонстрира ниво на живот,ама всички знаем че не е баш така работата..
Колкото е по-масов и дълготраен един протест,толкова шанса му за успех е по-голям. Виждате как правителството кляка при всяко наложено от Евросъюза решение ако се чуе за масови протести. И шистовия газ уж стопираха и АКТА .Просто обществото трябва да разбере силата си.
Мечта ми е някой ден едни 60-70 процента от икономически активните в България не отидат на работа,не заредят в бензиностанциите ,не говорят целия ден по мобилния и не влязат да пазаруват в някой от хипермеркетите .Три поредни такива дни трябват в БГ и всички ще видят ефекта. Абе целия арабски свят се вдигна чрез фейсбук без нужда от политически лидер и някой да яхва печелившата вълна на недоволството,ние една шепа народ ли не можем бе????????
Колкото е по-масов и дълготраен един протест,толкова шанса му за успех е по-голям. Виждате как правителството кляка при всяко наложено от Евросъюза решение ако се чуе за масови протести. И шистовия газ уж стопираха и АКТА .Просто обществото трябва да разбере силата си.
Мечта ми е някой ден едни 60-70 процента от икономически активните в България не отидат на работа,не заредят в бензиностанциите ,не говорят целия ден по мобилния и не влязат да пазаруват в някой от хипермеркетите .Три поредни такива дни трябват в БГ и всички ще видят ефекта. Абе целия арабски свят се вдигна чрез фейсбук без нужда от политически лидер и някой да яхва печелившата вълна на недоволството,ние една шепа народ ли не можем бе????????
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
jordanpar написа:Абе целия арабски свят се вдигна чрез фейсбук без нужда от политически лидер и някой да яхва печелившата вълна на недоволството,ние една шепа народ ли не можем бе????????
По-добре не ги давай за пример, че са доста по-зле сега от колкото преди и ше вземеш да разубедиш хората.
п.п. Днес ще е добре тук и така трябва да е, петък ( не събота или неделя), а по -точно....
http://www.dnes.bg/sofia/2012/03/09/sil ... ada.153405
jordanpar написа:Мечта ми е някой ден едни 60-70 процента от икономически активните в България не отидат на работа,не заредят в бензиностанциите ,не говорят целия ден по мобилния и не влязат да пазаруват в някой от хипермеркетите .Три поредни такива дни трябват в БГ и всички ще видят ефекта.
То ясно, че ще има ефект, ама повечето хора имат и семейства, които пък трябва да хранят, така че не е толкова просто....а и три дни няма да стигнат, виж една/две седмици ще разклатят сериозно бизнеса с горивата и изобщо цялата лакомия и наглотия..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз като acer мисля, че съдебната система е най-продънената каца и най-слабото и корумпирано звено
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Гледам аз клипчета и "громки" популистки исказвания - да де ама забелязвам как и Яне Янев се подава зад завесата 
След това ще видим и Волен как наднича.... като ще се прави такъв протест, защо не се забранят всякакви политически пропаганди? Без знаменца и политически фигури иначе - ами с две думи бой... пък нека тея дето решат да се покажат да си носят товара на гръб после!
Да върнат парите? Кой ще ги върне мислите - чиновниците който работят в администрацията ... тея дето заплатите им са около 600-700 лева и бонуса им е около 200 лева ... та да имат с кой да се оправдават после
тея дето взеха по много 0-ли ще върнат на дедовия млякото и пак ние ще го сучем
та наздраве по този повод
нещата трябва да са много елементарни ама ние си ги правим сложни - ето и няколко грешки примерно :
1. Политиците ни НЕ носят отговорност за поетите ангажименти през предизборният "сезон" - и това е защото ние не сме ги научили. ако един път ги бяхме били щяха да знаят (не говоря за прословутия януари 1996 - че там си беше кукловодска работа)
2. Мутрите ги има пак защото не сме ги били достатъчно (че нали ни е страх от тея джипове)
3. Самия народ лесно се поддава на манипулация и за нас истината е ВИНАГИ някъде там!
4. И до ден днешен "старите муцуни" са в Парламент и развяват байряк - същите тея дето: "ограбиха държавата", "обрекоха народа", "дето са с мафията" и т.н. та да питам щот всички толкова реват против тея хора защо на всички избори някой за тях гласува? Парадокс на стадното мислене...
и да се повторя: Докато народа се олицетворява с някакви полу-слабоумни, полу-морални, полу-цивилизовани хора и подобни такива полу... та за такъв ще бъде и самият той смятан.
Нали сме народа - свалете знамената и партиините фигурки - те сами показах, че НЕ са част от народа!
Поздрави
Тея дето сега си изживяват да се молят някой като мен да не се качи по стълбичката че първо имунитета ще изчезне а с него и много глави ще паднат.
Впрочем един върпос дето ме мъчи - Вярвате ли че е нужен на народните представители имунитет, предвид че опасността от репресии (незаслужено преследване на основа - политически възгледи и прочие) срещу тях според мойте виждания е меко казано нулева?

След това ще видим и Волен как наднича.... като ще се прави такъв протест, защо не се забранят всякакви политически пропаганди? Без знаменца и политически фигури иначе - ами с две думи бой... пък нека тея дето решат да се покажат да си носят товара на гръб после!
Да върнат парите? Кой ще ги върне мислите - чиновниците който работят в администрацията ... тея дето заплатите им са около 600-700 лева и бонуса им е около 200 лева ... та да имат с кой да се оправдават после

нещата трябва да са много елементарни ама ние си ги правим сложни - ето и няколко грешки примерно :
1. Политиците ни НЕ носят отговорност за поетите ангажименти през предизборният "сезон" - и това е защото ние не сме ги научили. ако един път ги бяхме били щяха да знаят (не говоря за прословутия януари 1996 - че там си беше кукловодска работа)
2. Мутрите ги има пак защото не сме ги били достатъчно (че нали ни е страх от тея джипове)
3. Самия народ лесно се поддава на манипулация и за нас истината е ВИНАГИ някъде там!
4. И до ден днешен "старите муцуни" са в Парламент и развяват байряк - същите тея дето: "ограбиха държавата", "обрекоха народа", "дето са с мафията" и т.н. та да питам щот всички толкова реват против тея хора защо на всички избори някой за тях гласува? Парадокс на стадното мислене...
и да се повторя: Докато народа се олицетворява с някакви полу-слабоумни, полу-морални, полу-цивилизовани хора и подобни такива полу... та за такъв ще бъде и самият той смятан.
Нали сме народа - свалете знамената и партиините фигурки - те сами показах, че НЕ са част от народа!
Поздрави
Тея дето сега си изживяват да се молят някой като мен да не се качи по стълбичката че първо имунитета ще изчезне а с него и много глави ще паднат.
Впрочем един върпос дето ме мъчи - Вярвате ли че е нужен на народните представители имунитет, предвид че опасността от репресии (незаслужено преследване на основа - политически възгледи и прочие) срещу тях според мойте виждания е меко казано нулева?

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
аз само ще кажа, че една близка на баща ми е в съдебната система от 4г, купи 4 апартамента, построи къща на родитилтие си в едно селце и си взе две х6-ци, изводите са за вас
п.с всъщност може и да съм в грешка, познавам мн пекан адвокат дето прави по 30 на месец (по негови думи) и може би за висшите служители в съдебната система е нормално по 1 апартамент на година

п.с всъщност може и да съм в грешка, познавам мн пекан адвокат дето прави по 30 на месец (по негови думи) и може би за висшите служители в съдебната система е нормално по 1 апартамент на година

32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3