Имате ли проблем със скайпа?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Пловдивски Джигит
Аватар
Кара: Е38 728 IA

Re: Имате ли проблем със скайпа?

Мнение от Киров » 08 Мар 2012, 21:55

И аз имам проблем с скайпа колеги, даже и сега немога да се впиша :banghead: :banghead: :ranting: :ranting:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 09 Мар 2012, 7:38

Преди седмица реших да сложа стара версия и всичките ми абонати изчезнаха. Винаги съм мислел, че тази информация е на техен сървър и след преинсталиране като се логнеш всичко си идва на място. Възможно е системата да ме е отбила, като непостоянен клиент. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Мар 2012, 10:28

Yanko Petrov написа:Аз съм с АВАСТ и си се ъпдейтва всеки ден, какво общо има това?

Има много общо,на 1 ви март,аваст се обнови с нови дефиниции за вируси,реши че доста програми са опасни,изтри екзета на складови програми (добре че базите не пипна),изтри и екзетата на повечето програми за управление на касови апарати.
Сега ако не разполагаш на компютъра с подобни програми е възможно да нямаш никакви грижи,но картинката беше такава (п/п. Туко що оправях още един наакан компютър с аваст)
Та по тая логика може и скайпа да има проблеми,зависи от резидентните щитове на антивирусната

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 09 Мар 2012, 19:25

неиска да ме впише и мене днес. май пак им са се преебали тия nodes.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 09 Мар 2012, 19:45

Е.Димитров написа:
Yanko Petrov написа:Аз съм с АВАСТ и си се ъпдейтва всеки ден, какво общо има това?

Има много общо,на 1 ви март,аваст се обнови с нови дефиниции за вируси,реши че доста програми са опасни,изтри екзета на складови програми (добре че базите не пипна),изтри и екзетата на повечето програми за управление на касови апарати.
Сега ако не разполагаш на компютъра с подобни програми е възможно да нямаш никакви грижи,но картинката беше такава (п/п. Туко що оправях още един наакан компютър с аваст)
Та по тая логика може и скайпа да има проблеми,зависи от резидентните щитове на антивирусната

Не е от антивирусна програма..И аз имам проблеми от време на време със вписване...по няколко пъти на ден влизам и излизам от скайп...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 10 Мар 2012, 3:02

Каквото попадне в ръцете на Microsoft го скапват :banghead:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Предишна

Назад към Извън Темата