Защо всички мразят Бенгъл?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 03 Юни 2006, 14:55

amd написа:Нищо, че колата, която като видя си извръщам за части от секундата главата е Е30 ;)

хахахаха, не си само ти бате :mhihi:
:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от HammaN » 03 Юни 2006, 15:21

dopestar написа:
amd написа:Нищо, че колата, която като видя си извръщам за части от секундата главата е Е30 ;)

хахахаха, не си само ти бате :mhihi:

и после ми се смеят :uups: кво ги гледаш тия кошници от 63' :mhihi:
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Юни 2006, 16:12

Да, то тва е пиниза - на бала пред рестуранта наспирали некви чистак-бърсак нови джипове, един мергел CLS 350, какви ли не тузарии - и едно, двуврато, златисто Е30, ама много лъскаво, в оригинален вид - заебах дамата да кърти кюбека и се снимах до бавареца с широка усмивка на лицето - беше тъмно и се виждаха предимно четирите фара и жълтата ми риза :lol: Сигурен съм, че са ме гледали тъпо - "тоя пък къф е луд, се снима до 20 годишния кошник, а не до мергела..." Е така е то - мания, всеки има дадени чувства и емоции към даден автомобил. Дори се учудвам как някой път надминава емоциите ми дори към жените. Щото 6 месеца ще бачкат по Е30-ката и ще ми достави страшно удоволствие, няма да ме прееба по най-тъпия начин. Докато гъската ще се наебе с първия срещнат хомо в първата дискотека... Но мноо лошо го ударихме на офтопик - не мисля, че Бенгъл е погребал БМВ - човекът е дизайнер от висока класа и мисля, че заслужава своята доза уважение. Новите модели на БМВ са страхотно красиви коли, с невероятно излъчване - имат си и агресия, и нови форми и въобще нечовешки са, особено 5-тицата и 7-цата на по 20" джанти тупани:) Ако BMW AG искаха друг дизайн щяха да търсят друг дизайнер - не точно той е причината за промяната, причината са целия колектив на БМВ. Такава философия са развили пичовете последно време. 100% съм съгласен, че на един модел на БМВ за да му се накефи човек повече трябва да мине някоя година. Тия коли са уникални - колкото повече остаряват, толкова по-хубави стават. Нямам и капка съмнение, че има млади пичове по света, които ще изпитват не по-слаби чувства по новите модели след 20 години, както сега ние изпитваме към Е30 примерно.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Юни 2006, 16:19

Едни ги кефят колите от Е36 надолу,други от Е36 нагоре.
Аз съм от вторите.
Всъщност Бенгъл не прави дизайна на кое да е БМВ.Той е като "главен" на дизайнерите...

П.С. В www.e90post.com имаше списък на дизайнерите,кой кои модели е направил и тн,ще се постарая да намеря списъка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 03 Юни 2006, 16:57

Такава философия са развили пичовете последно време. 100% съм съгласен, че на един модел на БМВ за да му се накефи човек повече трябва да мине някоя година. Тия коли са уникални - колкото повече остаряват, толкова по-хубави стават. Нямам и капка съмнение, че има млади пичове по света, които ще изпитват не по-слаби чувства по новите модели след 20 години, както сега ние изпитваме към Е30 примерно.

За мен една кола като не те грабне от пръв поглед, а почне да ти харесва във времето е просто свикване към модела. Като се прибави и лични симпатии към марката картинката се нарежда до постигане на душевен мир в индивида (как неговата марка все пак няма слаб модел :D ). Ама пък в това няма нищо лошо, въпрос на възприятие.

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 03 Юни 2006, 18:03

Обаче нещото, което ме тревожи от време на време е, че някои хора в този форум се изказват, така че едва ли не БМВ е мъртва фирма и вече произвежда само еднодневки с противен и размит дизайн, а разбираш ли старите модели са некакви извънземни :confused: Спорни са нещата и всеки на различно се кефи, но едно в сигурно - БМВ са били и си остават велико име на автомобилен производител!
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 03 Юни 2006, 18:17

Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!

П.П.много ми хареса мнението на Асен Х...ако всички знаеха да се изразяват като него и да бъдат толерантни нямаше да ги има тези спорове и най-вече грони плюванки и т.н.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 03 Юни 2006, 18:32

а така, кажи им баце :mhihi:

Всичко от е36 нагоре е на Бенгъл и какво от туй. То е38 не е най-хубавата седмица, ама хич :mhihi: :mhihi: :mhihi: , нито е46 последната истинска тройка, ами не, те са ГАДНИ, нали веееееее гадни са, ама ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, защото е високо, нали?! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кофти тръпка

а да ... не знам дали е60 е на Бенгъл, ама е "грозно" нали?! :mhihi:

ебати филма!

п.с. залагам, че до 2 часа темата ще е локната
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Юни 2006, 18:34

moto написа:Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!

П.П.много ми хареса мнението на Асен Х...ако всички знаеха да се изразяват като него и да бъдат толерантни нямаше да ги има тези спорове и най-вече грони плюванки и т.н.

Авала ви правя на тебе и на Асен Х и аз съм на същото мнение.
:yes:
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 03 Юни 2006, 18:44

moto написа:Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!

Бля,бля,бля... само дето не българите мразят "американския пациент" дето е постигнал дори Фиат Мултипла :mhihi: а ако потърсиш малко по-безпристрастно в нет-а ще се изненадаш колко интернацонално е мнението против него. Има дори подписки адресирани до БМВ и тнт.
Задай си въпроса защо например никой не плюе даречем дизайнера на DB9 a? A защо Валтер да Силва например не го плюят хората по света а? Ми сигурно не вървят клишетата за "типичните черти на българина" ас южуал :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 03 Юни 2006, 19:23

Най-добрият дизайнер на БМВ си остава Claus Luthe

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 03 Юни 2006, 20:27

Не знам защо, но когато се видяхме не ми говореше толкова смело, колкото иззад клавиатурата ;)
И когато ме видиш мен на автомобилен салон да ахкам по коли, които са на 90 процента пластмаса и останалите 10 електроника,можеш да пуснеш тема тук, освен ако не съм те изпреварил и не съм си изтрил сам профила.
Това, че БМВ е трябвало да направи неизбежен завой е ясно и никой не оспорва успеха на марката във финансов аспект. Това, че когато са излезли акулите са били посрещаните по същия начин, както аз сега посрещам е36 и всичко отгоре също е факт. Всеки си има предпочитания.
И твоите също са съвсем нормални, господин моторист, спасяващ животи, и аз като бях на 11 харесвах е36 и не се срамувам да го кажа, но когато някой ден се качиш на толкова БМВ-та, колкото съм карал аз, а не да ги гледаш на картинки, тогава имаш право да плюеш по моя вкус, по моите любими коли и по мен говорейки, че ми е кисело гроздето, защото за парите, които съм дал за двете си е21-ци и е30-ската си можех да карам твоята мечта е36, но няма и не бих го направил.
Има разлика в това да харесваш едно и да не зачиташ правото на избор. Много хора от този форум не се кефиха на Е36-цата на Too Cool например, въпреки, че беше е36, но аз се кефих много на нея и знаеш ли защо? не защото беше бяла, цялата в спойлери, не защото беше смъкната надолу, не защото навсякъде по нея пишеше М3, А ЗАЩОТО ЧОВЕКА СИ Я ОБИЧАШЕ ИСТИНСКИ :!: :!: :!:
И когато разбреш, че не е важно към какво изпитваш любов, а самия факт, че изпитваш любов, тогава ще разбереш колко си крив - не защото харесваш новите модели, а начина, по който ги харесваш - оплювайки старите, барабар с хората, за които те значат нещо.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 03 Юни 2006, 20:33

Валтер Да Силва :bowdown: , Волфганг Зауер :bowdown: , е38 :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 03 Юни 2006, 20:42

Това не искам да се приема като заяждане.

Какво общо има Бенгъл и пластмасата примерно?
И посочете ми кое е пластмасово в едно Е90 освен праговете и броните ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 04 Юни 2006, 0:25

дамм тънката червена линия :mhihi:
Изображение

пп: vicho спокойно бе човек :mhihi: въпрос на вкус и възможности е... някои имат пари за е46 no си купуват 2002tii примерно :mhihi: други си джиткат е46-те :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата