Защо всички мразят Бенгъл?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
amd написа:Нищо, че колата, която като видя си извръщам за части от секундата главата е Е30
хахахаха, не си само ти бате

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Да, то тва е пиниза - на бала пред рестуранта наспирали некви чистак-бърсак нови джипове, един мергел CLS 350, какви ли не тузарии - и едно, двуврато, златисто Е30, ама много лъскаво, в оригинален вид - заебах дамата да кърти кюбека и се снимах до бавареца с широка усмивка на лицето - беше тъмно и се виждаха предимно четирите фара и жълтата ми риза
Сигурен съм, че са ме гледали тъпо - "тоя пък къф е луд, се снима до 20 годишния кошник, а не до мергела..." Е така е то - мания, всеки има дадени чувства и емоции към даден автомобил. Дори се учудвам как някой път надминава емоциите ми дори към жените. Щото 6 месеца ще бачкат по Е30-ката и ще ми достави страшно удоволствие, няма да ме прееба по най-тъпия начин. Докато гъската ще се наебе с първия срещнат хомо в първата дискотека... Но мноо лошо го ударихме на офтопик - не мисля, че Бенгъл е погребал БМВ - човекът е дизайнер от висока класа и мисля, че заслужава своята доза уважение. Новите модели на БМВ са страхотно красиви коли, с невероятно излъчване - имат си и агресия, и нови форми и въобще нечовешки са, особено 5-тицата и 7-цата на по 20" джанти тупани:) Ако BMW AG искаха друг дизайн щяха да търсят друг дизайнер - не точно той е причината за промяната, причината са целия колектив на БМВ. Такава философия са развили пичовете последно време. 100% съм съгласен, че на един модел на БМВ за да му се накефи човек повече трябва да мине някоя година. Тия коли са уникални - колкото повече остаряват, толкова по-хубави стават. Нямам и капка съмнение, че има млади пичове по света, които ще изпитват не по-слаби чувства по новите модели след 20 години, както сега ние изпитваме към Е30 примерно.

BMW only!
Едни ги кефят колите от Е36 надолу,други от Е36 нагоре.
Аз съм от вторите.
Всъщност Бенгъл не прави дизайна на кое да е БМВ.Той е като "главен" на дизайнерите...
П.С. В www.e90post.com имаше списък на дизайнерите,кой кои модели е направил и тн,ще се постарая да намеря списъка.
Аз съм от вторите.
Всъщност Бенгъл не прави дизайна на кое да е БМВ.Той е като "главен" на дизайнерите...
П.С. В www.e90post.com имаше списък на дизайнерите,кой кои модели е направил и тн,ще се постарая да намеря списъка.
- Southside
- кандидат ентусиаст
-
Такава философия са развили пичовете последно време. 100% съм съгласен, че на един модел на БМВ за да му се накефи човек повече трябва да мине някоя година. Тия коли са уникални - колкото повече остаряват, толкова по-хубави стават. Нямам и капка съмнение, че има млади пичове по света, които ще изпитват не по-слаби чувства по новите модели след 20 години, както сега ние изпитваме към Е30 примерно.
За мен една кола като не те грабне от пръв поглед, а почне да ти харесва във времето е просто свикване към модела. Като се прибави и лични симпатии към марката картинката се нарежда до постигане на душевен мир в индивида (как неговата марка все пак няма слаб модел

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Обаче нещото, което ме тревожи от време на време е, че някои хора в този форум се изказват, така че едва ли не БМВ е мъртва фирма и вече произвежда само еднодневки с противен и размит дизайн, а разбираш ли старите модели са некакви извънземни
Спорни са нещата и всеки на различно се кефи, но едно в сигурно - БМВ са били и си остават велико име на автомобилен производител!

BMW only!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!
П.П.много ми хареса мнението на Асен Х...ако всички знаеха да се изразяват като него и да бъдат толерантни нямаше да ги има тези спорове и най-вече грони плюванки и т.н.
П.П.много ми хареса мнението на Асен Х...ако всички знаеха да се изразяват като него и да бъдат толерантни нямаше да ги има тези спорове и най-вече грони плюванки и т.н.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
а така, кажи им баце
Всичко от е36 нагоре е на Бенгъл и какво от туй. То е38 не е най-хубавата седмица, ама хич
, нито е46 последната истинска тройка, ами не, те са ГАДНИ, нали веееееее гадни са, ама ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО, защото е високо, нали?!
кофти тръпка
а да ... не знам дали е60 е на Бенгъл, ама е "грозно" нали?!
ебати филма!
п.с. залагам, че до 2 часа темата ще е локната

Всичко от е36 нагоре е на Бенгъл и какво от туй. То е38 не е най-хубавата седмица, ама хич

кофти тръпка
а да ... не знам дали е60 е на Бенгъл, ама е "грозно" нали?!

ебати филма!
п.с. залагам, че до 2 часа темата ще е локната
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
moto написа:Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!
Авала ви правя на тебе и на Асен Х и аз съм на същото мнение.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
moto написа:Тесногръди хора с тесногръдо мнение....ес южуъл.....НО същите дет го плюят като идат на автосалона и почват МАЛИИИИИИИИИИ м5 мАЛИИИИИИИ М6 МАЛЕЛЕЛЕЛЛЕЕЕЕЕЕЕ 760.....нищо ново.Само се чуда що се подхваща темата на ново...,за да слушаме пак за невероятно незаспиващия и неовехващия,неизчерпаем и злобен дух на старите модели или какво????Ние ва си го знаем,ма нали па трябва да има отрицание....все някой трябва така малко да се изсере върху името на човек,който е постигнал свръх много в областта...така е най-лесно и това е типична черта за българина!Тоя е такъв,такъв,такъв-КРАЙ ТОЙ Е ВИНОВЕН!УБИЙЙТЕ ГО С КАМЪНИ,ИЗСЕРЕТЕ НА НЕГО И НА НЕОГОВИЯ И НА ОЩЕ КУП ХОРА ТРУДА!!!!!!>сега си велик....!
Бля,бля,бля... само дето не българите мразят "американския пациент" дето е постигнал дори Фиат Мултипла

Задай си въпроса защо например никой не плюе даречем дизайнера на DB9 a? A защо Валтер да Силва например не го плюят хората по света а? Ми сигурно не вървят клишетата за "типичните черти на българина" ас южуал

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Не знам защо, но когато се видяхме не ми говореше толкова смело, колкото иззад клавиатурата

И когато ме видиш мен на автомобилен салон да ахкам по коли, които са на 90 процента пластмаса и останалите 10 електроника,можеш да пуснеш тема тук, освен ако не съм те изпреварил и не съм си изтрил сам профила.
Това, че БМВ е трябвало да направи неизбежен завой е ясно и никой не оспорва успеха на марката във финансов аспект. Това, че когато са излезли акулите са били посрещаните по същия начин, както аз сега посрещам е36 и всичко отгоре също е факт. Всеки си има предпочитания.
И твоите също са съвсем нормални, господин моторист, спасяващ животи, и аз като бях на 11 харесвах е36 и не се срамувам да го кажа, но когато някой ден се качиш на толкова БМВ-та, колкото съм карал аз, а не да ги гледаш на картинки, тогава имаш право да плюеш по моя вкус, по моите любими коли и по мен говорейки, че ми е кисело гроздето, защото за парите, които съм дал за двете си е21-ци и е30-ската си можех да карам твоята мечта е36, но няма и не бих го направил.
Има разлика в това да харесваш едно и да не зачиташ правото на избор. Много хора от този форум не се кефиха на Е36-цата на Too Cool например, въпреки, че беше е36, но аз се кефих много на нея и знаеш ли защо? не защото беше бяла, цялата в спойлери, не защото беше смъкната надолу, не защото навсякъде по нея пишеше М3, А ЗАЩОТО ЧОВЕКА СИ Я ОБИЧАШЕ ИСТИНСКИ

И когато разбреш, че не е важно към какво изпитваш любов, а самия факт, че изпитваш любов, тогава ще разбереш колко си крив - не защото харесваш новите модели, а начина, по който ги харесваш - оплювайки старите, барабар с хората, за които те значат нещо.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- sleepwalker
- кандидат ентусиаст
-
дамм тънката червена линия
пп: vicho спокойно бе човек
въпрос на вкус и възможности е... някои имат пари за е46 no си купуват 2002tii примерно
други си джиткат е46-те 

пп: vicho спокойно бе човек

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3