Поздрав ...
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Аз във форума съм я снимал от подходящите ъгли
Извън шегата, беше си зор голям да премахна кафявата чума от колата!
Макар, че ако не се грижи човек за колата нищо не може да я спаси,
при колегите с БМВ грижите относно ръждата са доста по-малко отколкото при нас ама...това е положението.
Да не пускам нова тема: днеска на булСливница в задръстването спрях до една страхотна Е30 със смъкнато окачване без брони, 4180 беше номера ако не се лъжа, та както зяпах колата и изведнъж тя нададе рев и в следващия момент задните гуми яко запушиха. Жалко, че колата беше в колоната и тръгна към колата отпред та не можа да стане още по ефектен burnout!
БМВ-то беше с клубните лепенки и явно човека реши да ми смачка самочувствието, ама вместо това ми напълни душата

Извън шегата, беше си зор голям да премахна кафявата чума от колата!
Макар, че ако не се грижи човек за колата нищо не може да я спаси,
при колегите с БМВ грижите относно ръждата са доста по-малко отколкото при нас ама...това е положението.
Да не пускам нова тема: днеска на булСливница в задръстването спрях до една страхотна Е30 със смъкнато окачване без брони, 4180 беше номера ако не се лъжа, та както зяпах колата и изведнъж тя нададе рев и в следващия момент задните гуми яко запушиха. Жалко, че колата беше в колоната и тръгна към колата отпред та не можа да стане още по ефектен burnout!
БМВ-то беше с клубните лепенки и явно човека реши да ми смачка самочувствието, ама вместо това ми напълни душата

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
GSi16v написа:Браво ati като прочетох този пост на иво и на мен ми се прииска да кажа точно това но не искам да го разберете лошо просто за да не се караме. А иначе мерси за комплиментите .... Дано и нашия форум скоро да е на 6 ...![]()
![]()
Абе пошегувах се бе хора... Ако съм те засегнал извинявай

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
GSi16v написа:Mерси мерси .... Мойто е ама е 1.6i ...![]()
![]()
Mи то още е малко ама като порасне

Добре дошли

///
приятни часове прекарани в нашия форум
а за опелите е те такова животно нема
служебния кадет дет карам маико аз се упитвам да му извадя душичката 6дни по 9часа и таз кола все неще да се предаде все с квик тръгвам и все го карам на изключвач и тои все повече върви еи тез коли са бая здрави но звука на 6така **** просто и колкото и да сам смачкан от живота и колкото и проблеми да имам като чуя песента на 6тимата братя забравям за всичко .
а за враждите те обикновено се създават от типа хора "ти що ме погледна на криво" или "не ми харесва как ме гледаш"
а за опелите е те такова животно нема
служебния кадет дет карам маико аз се упитвам да му извадя душичката 6дни по 9часа и таз кола все неще да се предаде все с квик тръгвам и все го карам на изключвач и тои все повече върви еи тез коли са бая здрави но звука на 6така **** просто и колкото и да сам смачкан от живота и колкото и проблеми да имам като чуя песента на 6тимата братя забравям за всичко .
а за враждите те обикновено се създават от типа хора "ти що ме погледна на криво" или "не ми харесва как ме гледаш"
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3