СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !

Мнение от blackrider » 11 Мар 2012, 18:19

На мен ми писна да ни правят на маймуни! На мен ми писна от високи данъци,цени на бензина(днес цената на А95 е 2,64) и какво ли още не! На мен ми писна от негативни новини! И най-вече: ПИСНА МИ ДА СЕДИМ И ДА БЛЕЕМ ТЪПО КАТО ОВЦЕ!!!

Ако и на ТЕБ ти е омръзнало да те мачкат и да бездействаш изгледай ТОЗИ клип:
http://vbox7.com/play:83a7ce002f

17-ти март наближава! Нека този път бъдем единни.

http://www.facebook.com/pages/%D0%9D%D0 ... 1954354955
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Re: СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !

Мнение от joreto007 » 11 Мар 2012, 18:40

да там сме секи като доведе по 2 ма 3 ма и то ще си стане убаво бе
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Eraser » 11 Мар 2012, 19:23

Така стана вече, че да имаш кола е лукс...

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 11 Мар 2012, 19:29

Ама видиш ли, няма къде да вървиш от коли... :?:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E91 320D
Мечтае да кара: на сняг

Мнение от Nistel » 11 Мар 2012, 19:39

Единствения успешен протест е да караме по-малко. Ползвайте колело, кракомобил и публичен транспорт. Ще влязат по-малко пари в касичките на Лукойл и ще се усетят, че са минали границата и губят пари от това и гарантирано ще намалят цените. А и от първите два варианта само може да спечелите(здраве).

Да разчитаме да се трогнат и да се засрамят от 100 човека на улицата граничи с научната фантастика.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 11 Мар 2012, 19:52

Nistel написа:Единствения успешен протест е да караме по-малко. Ползвайте колело, кракомобил и публичен транспорт. Ще влязат по-малко пари в касичките на Лукойл и ще се усетят, че са минали границата и губят пари от това и гарантирано ще намалят цените. А и от първите два варианта само може да спечелите(здраве).

Да разчитаме да се трогнат и да се засрамят от 100 човека на улицата граничи с научната фантастика.
:yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Мар 2012, 19:59

Eraser написа:Така стана вече, че да имаш кола е лукс...

А защо си мислите, че да караш кола е право гарантирано ти от Конституцията :?: Или може би смятате, че като ходите пеша или с ГТ-то ще ви се смалят пишките :?: Щом не можеш да караш на бензин- карай на газ, като и на газ не може- минавай на метан... Като не можеш да поддържаш както трябва кола на 5-7г. ще си купиш кола на 10-12г. вместо да ревеш, че ти е скъпо... Ако и тогава ти е скъпо си взимаш един Голф 2 на газ и си готов... Ако и тогава ти е скъпо ще ходиш пеша- толкова е просто... 70% от колите на пътя (без да броим служебните- говорим за лични) изобщо не е нужно да са там, ама на собственика му е под нивото да ползва ГТ-то и се качил на кола, а после същия реве колко е скъпа нафтата... Набийте си го в главите- на никой, ама НИКОЙ не му пука колко ви е скъпо горивото за личните коли, важна е цената само за бизнеса щото после влиза в цените на стоките...
Аман от малоумници дето мислят само за себе си- аз съм навит цените за нас да останат същите, а за бизнеса дизела да е 50ст./литъра, тогава ефекта за джоба ми ще е по-голям...

Отделно, че пак пишете без да мислите- протеста е срещу положението като цяло, а НЕ за цената на бензина... Ама явно някой да погледне какви са исканията (дали са постижими и 5% е друга тема) е прекалено сложно- по-лесно е да цъкнете у суратя "харесвам" и да ревете тук колко е скъпа нафтата :banghead:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е90 320d

Мнение от speedfreak » 11 Мар 2012, 20:02

А така! Наведи глава и си карай колелото. Време е малко да се събудим всички и да си отстояваме елементарните човешки права. Има неща, който няма да се оправят изведнъж, но за начало трябва сами да си помогнем!

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Мар 2012, 20:16

Бих протестирал, но не срещу цената на горивата и данъците. За мен безобразията в БГ са: корупция, продънена съдебна система, кражби, заменки - общо взето чувство за безнаказаност.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Мар 2012, 20:19

bioz написа:Бих протестирал, но не срещу цената на горивата и данъците. За мен безобразията в БГ са: корупция, продънена съдебна система, кражби, заменки - общо взето чувство за безнаказаност.

Ами по една случайност протеста е ТОЧНО по тея теми- обясни го на онея дето се вълнуват колко им струва нафтата кое е по-важно....
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 11 Мар 2012, 20:20

ms написа:протеста е срещу положението като цяло, а НЕ за цената на бензина

А тва де...Протеста е срещу цялата простотия и малоумщина в управлението,не срещу цените на тунджата.Оправдания "Аз се возя с автобуса и ми е добре." не важат.То е ясно,че един е недоволен от едно,друг от друго,но всичко зависи от онея на жълтите павета.Предишната тема за протести я заключиха точно заради такива спорове и заяждания.Който си е добре и е доволен от ВСИЧКО което се случва около него просто да не идва,а не да обяснява на протестиращите колко са тъпи.
Протестите за горивата си вървят отделно и нямат нищо общо с този.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 11 Мар 2012, 20:26

нали ги намалиха с по 5 стотинки преди 1 седмица с довода че вече дизела е "летен". 7 дена по-късно пак си ги дигнаха. :kuku:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 11 Мар 2012, 20:50

Пичове къде забихте пак? Ясно е ,че цените на горивата няма да падат! Темата и протеста на 17-ти е за всичко като цяло. За безобразията които вършат онея от горе ( нашите мили управляващи) и за това,че няма наказания! Въобще като цяло живота в България адски много поскъпна,но заплатите не мръднаха! Някой от вас замислял ли се е ,че има семейства които нямат с какво хляб да си купят? Ами пенсионерите които цял живот са блъскали като волове? ТОВА СА НАШИТЕ БАБИ и ДЯДОВЦИ! БАЩИ И МАЙКИ !!!! А за съдебната с-ма да не говорим!!! Поговорката : за кокошка нема прошка,за милиони няма закони - ВАЖИ С ПЪЛНА СИЛА! Ами тъпотията с купуването на кас.апарати да имало връзка с НОИ? Да лапат пак мобилните оператори! Цената на паяка и синята ,зелената зона минават всекви граници! Направете първо паркинги ,па после ми вдигайте цените за паркиране......и още и още........... ДО КОГА????? МОЛОВе се строят ,но не и ДЕТСКИ ГРАДИНИ !!!! Ебах му мамата,чак се нарвирах. Са ще се намери някой да каже: Ами като не ти изнася бегай през Терминала и тва е! Да ама искам тук да живея нормално ,като в други държави.Искам детето ми да има условия! И не искам да БЕгам и да останат само мангалите тука! Щото те ще ни минат скоро време по бройка! :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Мар 2012, 21:15

Ама вие кви призиви правите в тоя форум бе-бастиона на ГЕРБ???
Прочетете малко архивни теми да видите преди 2 години и 8 месеца кво драпане беше и кви суперлативи тука за ГЕРБ .
Как мислите че всички онези дървени философи дето се плюнчеха тук прогербаджийски ще си признаят,че тея дето ги излъгаха да гласуват за тях по нищо не се отличават от всички останали???? Само големи думи,малки действия .
Затва че, пичове протестирайте си колкото искате,само ще си затегнете примката около врата по-бързо. Сега тоя и оня били недоволни,мухахахаха,докато в БГ двуполюсния модел играе успешно,докато политиците на принципа на играта на доброто и лошото ченге успяват да излъжат необходимото мнозинство да ги качи на вълната на финансовата върхушка можете да се оплачете на дедовия.
Файда от протести няма и никога не е имало,файдата е да се гласува за когото трябва или никой да не отиде да гласува .Така че или всеки да грабва квот тежко и твърдо има под ръка и да излиза навън,ама спонтанно,не да се чака на пytкенско-овчия принцип или да си чака юли 2013 и да гласува пак с меките си части.

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 11 Мар 2012, 21:22

Всичко хубаво, но никъде не виждам час за протеста и в кои градове ще бъде!
И събота....отвратителен ден в който са свободни само учениците и безработните!
В събота бачкат всички около мен до 15 часа вкл и аз.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Следваща

Назад към Извън Темата