СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: СТИГА БЕЗОБРАЗИЯ !

Мнение от Yanko Petrov » 11 Мар 2012, 21:31

Демирев написа:Всичко хубаво, но никъде не виждам час за протеста и в кои градове ще бъде!
И събота....отвратителен ден в който са свободни само учениците и безработните!
В събота бачкат всички около мен до 15 часа вкл и аз.

http://gorivo.net/

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 11 Мар 2012, 21:34

Еми няма да отидете на работа бе,щом искате протест с реални въздействия .Човек като не е доволен от заплащането си и си знае цената на пълноценния живот не го интересува, че ще загуби работата си .
Гърците като протестират с дни наред проблем????
И къв протест ще има-люпене на семки,пушене на безбандеролни цигари,пиене на минерална вода от шишета без етикети-- :mhihi: .
Стойте си увас на топло и вардете жените си да не скочат на комшията докато сте на протеста,да сте мислили навреме.

П.С .Абе едно ми прави впечатление--толкова рокади в тва правителство,толкова смешни изцепки и така ли не можа слънцето сред премиерите ни да извади най-очебийните тумори--вицето и финансовия мишок???????

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 11 Мар 2012, 22:48

zzuzi написа:А тва де...Протеста е срещу цялата простотия и малоумщина в управлението,не срещу цените на тунджата.Оправдания "Аз се возя с автобуса и ми е добре." не важат.То е ясно,че един е недоволен от едно,друг от друго,но всичко зависи от онея на жълтите павета.Предишната тема за протести я заключиха точно заради такива спорове и заяждания.Който си е добре и е доволен от ВСИЧКО което се случва около него просто да не идва,а не да обяснява на протестиращите колко са тъпи.
Протестите за горивата си вървят отделно и нямат нищо общо с този.

леко си в грешка, че всичко зависи от правителство и парламент... Има един израз "народен представител"- а познай сега от кого зависят нещата...

ПС: ами като гледам няма и да са от най-умните протестиращите... едните не схващат, че протеста НЕ Е срещу горивата (ама не пропуснаха да ревнат колко е скъп бензина), друг не разбрал часа и мястото независимо, че аз на 3-та секунда бях открил нужният ми линк в страницата от сурат тефтера... Да питам ли колко от хората дето са цъкнали в суратя "харесвам" и заявяващи "ще присъствам" са прочели какви са исканията- айде ще пропусна...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 11 Мар 2012, 23:01

blackrider написа:
17-ти март наближава! Нека този път бъдем единни.

:mhihi: Българи и единство :banghead: Може , ама ....... в някой друг живот :mhihi: Новото поколение на БГ са такива телета , че просто нЕмам думи.
За протестите на 17.03 -- залагам 200лв че от 1 200 000 хилядна София , на протест ще излязат най много 200-250 коли. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от joreto007 » 11 Мар 2012, 23:13

То този протест няма да е само за цените на горивата за всичко
Малки заплати
Малки пенсии представяте ли си как някой от нащо поколение горе доло живее с 300лв на месец аз не сметки,ядене,превоз,и тн .. няма как
Цените на горивата не може да гониме европеиски цени на горивата като заплатата там минимум е 800 евро а тука е 150 евро
Цялата анархия която цари в държавата ти секи ден визат някъкви тъпи закони за ощетяване на народа нищо за по добро бъдеще
за какво са ни тия магистрали като хорат няма да имат пари да си карат колите по тях
и още много неща
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 11 Мар 2012, 23:32

Пичове,защо се заблуждавате?Докато си давате гъзЪ(работите) за малко пари ако ще папата да ни управлява няма да сме добре!Ревете на шефпвете си вместо да драскате по форумите и да се занимавате с глупости :idea:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Мар 2012, 0:52

(bubsa) написа:Пичове,защо се заблуждавате?Докато си давате гъзЪ(работите) за малко пари ако ще папата да ни управлява няма да сме добре!Ревете на шефoвете си вместо да драскате по форумите и да се занимавате с глупости :idea:

Късно е чадо, изтървали са момента- трябвало е да реват на шефовете 2007-08г., не сега... Сега ако не си тесен специалист и да ревеш максимума който ще постигнеш е да те уволнят- има твърде много хора които да те сменят...

С реване на шефовете (ако за реване броим 6 човека да си пуснат предизвестията и избора да е вдигане на заплати или затваряне на цеха) сме постигали увеличение на заплати над 50% за около 80 човека- това преди кризата разбира се... Сега е абсурд да стане тоя номер- не щото ще намерят лесно кой да смени напусналите (специфична работа е, иска си обучение поне 3м.), а щото никой няма да си рискува работата и да им хвърли молбата за напускане...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW E46/E39 MPower

Мнение от chl » 12 Мар 2012, 3:51

(bubsa) написа:Пичове,защо се заблуждавате?Докато си давате гъзЪ(работите) за малко пари ако ще папата да ни управлява няма да сме добре!Ревете на шефпвете си вместо да драскате по форумите и да се занимавате с глупости :idea:
ms написа:
леко си в грешка, че всичко зависи от правителство и парламент... Има един израз "народен представител"- а познай сега от кого зависят нещата...

ПС: ами като гледам няма и да са от най-умните протестиращите... едните не схващат, че протеста НЕ Е срещу горивата (ама не пропуснаха да ревнат колко е скъп бензина), друг не разбрал часа и мястото независимо, че аз на 3-та секунда бях открил нужният ми линк в страницата от сурат тефтера... Да питам ли колко от хората дето са цъкнали в суратя "харесвам" и заявяващи "ще присъствам" са прочели какви са исканията- айде ще пропусна...

Реалността...

Квото сееш, такова жънеш.. и не е само до избора на правителство, ами много други по важни неща :) И да се протестира , вече като си си дал гъза за 300 лева, и след това пак се върнеш да те тъпчат отзад за същите пари.... НЯМА СМИСЪЛ...
Все сме... абе тея катаджий само "кво прайм, кво прайм?" ама когато ни хванат в нарушение, ни е добре с 20 лева да се мине, а?
и много други примери ;) Народ двуличен и лицемерен....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 12 Мар 2012, 5:07

Цитат от ФБ:

Ivan Yanushev написа:Здравейте, имам една идея.Какво ще кажете ако на протеста в събота (17.03.2012г) всеки град в които ще има протест извика своите народни представители по области за които народът е гласувал, да излязат на площада пред хората в една дискусия и да обяснят защо, кой, кога и как доведе страната до това положение.Да обяснят на хората как смятат да оправят страната а ако нямат отговори на въпросите на хората да им бъде връчена публично заповедта за уволнение(все пак ние сме техни работодатели и те работя за нас) и поискаме:

"Парламент с не повече от 60 представители-Експерти, избирани от гражданите и без партийни централи! Експерти, чиито основни функции да бъдат: изграждане на стройна законова система; цялостна реорганизация на приоритетите на икономиката (бюджетна, банкова, акцизна сфера), така и реформи в социалната и монополна сфери, системата на вътрешните работи и др..; изготвяне на кризисни стратегии и програми за израстване на нацията; закони за опазване на природните богатства на територията на страната и други належащи…, всичките насочени ЗА човека и в съгласуваност със същите при развитите европейски страни! Нека се създадат условия за формиране на истинска, средна класа и намаляване на драстичната междукласова разлика!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 12 Мар 2012, 7:49

jordanpar написа:Еми няма да отидете на работа бе,щом искате протест с реални въздействия .Човек като не е доволен от заплащането си и си знае цената на пълноценния живот не го интересува, че ще загуби работата си .

Че кво пречи да си загубиш работата :mhihi: То работа под път и над път :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 12 Мар 2012, 9:01

големи глупости чета тук - да си зарежеш/напуснеш работата и т.н. Обърнете внимание, че има хора, които не работят само за себе си - издържат семейство, което разчита на тях. Не всеки работи само за цигари, някой друг литър бензин и неделните кафенца с приятели, та да може с лека ръка да си рискува работата. И гърците не ми ги давайте за пример!

И в криза, трябва всеки да се ангажира - ако трябва да се захване и с работа, която му е "под нивото" временно - има сума ти народ дето седят като ощипани лелки и не се хващат на работа, щото им била под нивото - ми това е - всеки се хваща на каквото има, за колкото пари дават - поне временно - докато раздвижим икономиката, нищо не пречи да продължават да си търсят по-добра работа непрекъснато - ама не, мързела си е голяма работа.

Така поне виждам нещата аз - а протести срещу шефа, понеже видиш ли много пари изкарвал, а малко давал - бъдете сигурни, че много голяма част от разходите на фирмата ви убягват. Да не говорим за нервите и рисковете, които поема той.

//Тия дни слушам две момчета си лафят на съседна маса докато обядвах - истински случай:

- Брато, аз работя за 50лв на месец!
Другия:
- Как така?
- Ами 200лв за цигари, 200лв за бензин....

(без коментар)

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 12 Мар 2012, 9:52

;)
Истински случай:
Бачкаме с колега немец и понеже нямаме много работа си говорим за световното положение та, аз:
-Колко взимаш на ден?
-Няма да ти казвам колко взимам, но разходите за да живея нормално са ми 500Евро на ден...

(без коментар)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 12 Мар 2012, 11:57

ms написа:
Eraser написа:Така стана вече, че да имаш кола е лукс...

А защо си мислите, че да караш кола е право гарантирано ти от Конституцията :?: Или може би смятате, че като ходите пеша или с ГТ-то ще ви се смалят пишките :?: Щом не можеш да караш на бензин- карай на газ, като и на газ не може- минавай на метан... Като не можеш да поддържаш както трябва кола на 5-7г. ще си купиш кола на 10-12г. вместо да ревеш, че ти е скъпо... Ако и тогава ти е скъпо си взимаш един Голф 2 на газ и си готов... Ако и тогава ти е скъпо ще ходиш пеша- толкова е просто... 70% от колите на пътя (без да броим служебните- говорим за лични) изобщо не е нужно да са там, ама на собственика му е под нивото да ползва ГТ-то и се качил на кола, а после същия реве колко е скъпа нафтата... Набийте си го в главите- на никой, ама НИКОЙ не му пука колко ви е скъпо горивото за личните коли, важна е цената само за бизнеса щото после влиза в цените на стоките...
Аман от малоумници дето мислят само за себе си- аз съм навит цените за нас да останат същите, а за бизнеса дизела да е 50ст./литъра, тогава ефекта за джоба ми ще е по-голям...

Отделно, че пак пишете без да мислите- протеста е срещу положението като цяло, а НЕ за цената на бензина... Ама явно някой да погледне какви са исканията (дали са постижими и 5% е друга тема) е прекалено сложно- по-лесно е да цъкнете у суратя "харесвам" и да ревете тук колко е скъпа нафтата :banghead:

:yes: :yes:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 12 Мар 2012, 13:31

Много интересни хора има ........... защо не били направили заплатите по 800евро :roll: ами направи си фирма работи и давай на работниците си по 800 пък ако ти е кеф давай им и от 1000 нагоре.Мисли ли някой че тези които ги давате за пример (Германия,Холандия ,Белгия......) навремето след войни и всякакви други неволи са тръгнали да мрънкат ........ или са работили за да стигнат досегашното си ниво?!Да не би там да си обичат политиците-ами не и те имат същото отношение като всички нас. Искам да попитам на на колко от вас във фирмите в които работите/притежавате в последните 2 години са се повишили приходите (знам,има но те са изключения) ?Положението е страшно. Е държавата е нещо като една голяма фирма -има приходи и разходи. Е как след като навсякъде бюджетите намаляват ние искаме държавата да го повишава :roll: .За съжаление приходите които постъпват в бюджета ни са по малко от нужните разходи (почти в цяла Европа е така). На някой не му стигат приходите и ще ходи да протестира а на държавата като не и стигат на кой да протестира ? Решението го виждаме в другите еврпейски страни или вдигаме данъците или взимаме заем (или и двете) .

И аз бих протестирал но с конкретни и ВЪЗМОЖНИ искания .И какво да очаквам някой да дойде и да ми напълни джоба и да ми каже като свършат обади се. Бих протестирал против здравната система. Бих протестирал против съдебната система........... но не и защото цените били високи!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Мар 2012, 13:37

ms написа:
Eraser написа:Така стана вече, че да имаш кола е лукс...

А защо си мислите, че да караш кола е право гарантирано ти от Конституцията :?: Или може би смятате, че като ходите пеша или с ГТ-то ще ви се смалят пишките :?: Щом не можеш да караш на бензин- карай на газ, като и на газ не може- минавай на метан... Като не можеш да поддържаш както трябва кола на 5-7г. ще си купиш кола на 10-12г. вместо да ревеш, че ти е скъпо... Ако и тогава ти е скъпо си взимаш един Голф 2 на газ и си готов... Ако и тогава ти е скъпо ще ходиш пеша- толкова е просто... 70% от колите на пътя (без да броим служебните- говорим за лични) изобщо не е нужно да са там, ама на собственика му е под нивото да ползва ГТ-то и се качил на кола, а после същия реве колко е скъпа нафтата... Набийте си го в главите- на никой, ама НИКОЙ не му пука колко ви е скъпо горивото за личните коли, важна е цената само за бизнеса щото после влиза в цените на стоките...
Аман от малоумници дето мислят само за себе си- аз съм навит цените за нас да останат същите, а за бизнеса дизела да е 50ст./литъра, тогава ефекта за джоба ми ще е по-голям...

Отделно, че пак пишете без да мислите- протеста е срещу положението като цяло, а НЕ за цената на бензина... Ама явно някой да погледне какви са исканията (дали са постижими и 5% е друга тема) е прекалено сложно- по-лесно е да цъкнете у суратя "харесвам" и да ревете тук колко е скъпа нафтата :banghead:

:bchug: :yes:
Точно така,в целият европейски свят автомобил да има се изискват да се заплащат сумати данъци,такси и всякаки там необходими таксички,разбира се че не е "готино" ама това е положението,е сега ми искат,пред нас в София да плащам 150 лева някакъв стикер,а нямам и право на паркиране...
Това е положението,тъпото е че все още градският транспорт,освен че в много случаи е гаден като качество на рейсовете,ами не на всякъде е удобен...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата