Защо всички мразят Бенгъл?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
sleepwalker тя 2002ката струва колкото е46
Специално към ati, не си прав бате за moto, най-малкото беше некоректно да се фукаш колко БМВ-та си карал, и да казваш той колко е карал, може да има огромна разлика, но няма кой знае какво значение, все едно той да каже "ти като покараш толкова мотори колкото аз ... и ще разбереш"... Ти може да не си като масата за която moto говореше, но факт е, че я има.
А това мога да гарантирам, че го е разбрал. Мисля, че казвате едно и също нещо само, че неможете да се разберете един друг. Ама понеже ви познавам и двамата (кой повече кой по-малко) знам за какво иде реч.
И още нещо, интересно ми е ati какво се засегна в случая, като не видях някъде moto да пише за теб. Просто така си решил ми се струва, знам ли...

Специално към ati, не си прав бате за moto, най-малкото беше некоректно да се фукаш колко БМВ-та си карал, и да казваш той колко е карал, може да има огромна разлика, но няма кой знае какво значение, все едно той да каже "ти като покараш толкова мотори колкото аз ... и ще разбереш"... Ти може да не си като масата за която moto говореше, но факт е, че я има.
И когато разбреш, че не е важно към какво изпитваш любов, а самия факт, че изпитваш любов, тогава ще разбереш колко си крив - не защото харесваш новите модели, а начина, по който ги харесваш - оплювайки старите, барабар с хората, за които те значат нещо.
А това мога да гарантирам, че го е разбрал. Мисля, че казвате едно и също нещо само, че неможете да се разберете един друг. Ама понеже ви познавам и двамата (кой повече кой по-малко) знам за какво иде реч.
И още нещо, интересно ми е ati какво се засегна в случая, като не видях някъде moto да пише за теб. Просто така си решил ми се струва, знам ли...
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
А бееее.... Бенгъл яко съкс.. и ще кажа защо, както стефчо по нагоре спомена един от добрите дизайнерти които РАЗВИВАТ една линия, а не създават коренно различна (която за мен е отвратителна) както направи тоя боклук с Е38->Е65, Е39->Е60, Е31->Е63, създаването на Х3 и първа серия които са отвратителни! Донякъде Е90 отпред ми допада както и Z4 отпред и отстрани (преди фейслифта), но като цяло интериора определено е гнусен!Никога не съм се захласвал по новите автомобили (даже и като цяло, с малки изключения) както винаги и сега казавам, че има неща (от технологична гледна точка разбира се там където Бенгъл не си пъха носа) са уникални и това мерадва, но до там!
Незнам кои е дизайнера на Корвет Ц6 обаче макар и да нарави радикални промени колата ми харесва АДСКИ много даже повече от предишните 2 поколения! Има и други автомобили които са ми направили впечатление и това ме дразни адски много.. просто тои като главен глупак в БМВ не успя да направи това което други дизайнери щяха!
Незнам кои е дизайнера на Корвет Ц6 обаче макар и да нарави радикални промени колата ми харесва АДСКИ много даже повече от предишните 2 поколения! Има и други автомобили които са ми направили впечатление и това ме дразни адски много.. просто тои като главен глупак в БМВ не успя да направи това което други дизайнери щяха!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
донякъде подкрепям мнението на SlipKnoT, въпреки че е много крайно. да има много марки, които може да послужат за пример в това отношение, няма да ги споменавам. корвет C6 бяха организирали сбирка на стари собственици на модела за да видят как ще се хареса именно на тях. някакъв опит да запазят традицията... все едно да изкочи някой в порше и да смени драстично всичко
. и там ли имат остаряла визия
? най-малкото, искаме си завътяното табло и волан към шофьора 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
vicho написа:
съжалявам, ако е излязло като фукня, всъщност съжалявам, че въобще взех отношение към една тема, която сме я дъвкали толкова много пъти.
Но някой да ми дойде и да ми каже, че съм бил кисел и че новите модели не ми харесват, защото не мога да си ги позволя (което не е така) или че тук във форума съм се правел на фен на старите машини, а като съм отивал (което не съм правил от дете) на автосалоните и съм ахкал пред Е60 колко е красиво - ми съжалявам, няма да стане

Приемете факта както искате, но аз поне имам база за сравнение и съм го написал (тук някой не чете внимателно), защото преди да се кача на е36 като малък мечтата ми беше точно тази кола, след това просто намерих моето място в по-малките серии и не виждам нищо лошо в това. Не оспорвам ничий вкус и не плюя по хората, които харесват различното от мен, а напротив - радвам се, когато някой споделя същото като мен, независимо дали е към друг модел, друга марка или съвсем друга област от живота ни.
И знаеш ли кое най-много ме дразни у някой хора?
Тесногръдието

Само че не съм аз човекът, който Мото трябва да обвини в тесногръдие или може би аз плюх по Опелджийте, когато влязоха тук преди няколко дни с най-добри намерения?
Или може би аз плюх по Ауди, че за нищо не става, въпреки, че откъдето и да погледнеш в конкретния случай Аудито е по-силно, но изводите бяха чисто субективни - защото Аудито не реве и не рита, значи е бавно?
Дразня се на синдрома, който най-често е застъпен при БМВ маняците и моторджийте - МОЯТА КОЛА (МОЯТ МОТОР)

Независимо дали го притежаваш или мечтаеш за него - моята кола и моята мотор са най-великите, сувалките на НАСА пасти да ядат в ускорение, отгоре на всичко харчат по-малко от Лупо 0.8 дизел. И само някой да е посмял да не харесва моята кола или моя мотор

И затова не ходя с моя кола на събори. Защото отивам да се видя с хората и моята кола няма никакво отношение към това. Защото има по-бързи коли от моето БМВ. Защото има по-добре завиващи коли от моето БМВ. Защото има по-икономични от моето БМВ. И всичко това не ми пречи да си го обичам, защото за мен това е БМВ. и защото когато ме мине някой на светофара аз не се правя на разсеян, все едно не съм разбрал какво е станало, защото моето БМВ е велико, а показвам

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
ati написа:...
И аз съм на същото мнение колега,и аз съм на същото мнение.

@SlipKnoTКажи ми какво не харесваш на E31,E38,E39 ?И особено на E31

Добре бе момчета немога да ви разбера...
Едните харесват едни модели други, други... какво имате да разделяте един между друг?
Аз харесвам така както 2002 (примерно) такак и е90.
Винаги ще има някой недоволен...винаги ще има такива да мрънкат, че това, че онова не им харесва. Ми и да мрънкате и не нищо неможете да промените! Карайте това което можете да си позволите и това което ви харесва и се наслаждавай на живота.
Едните харесват едни модели други, други... какво имате да разделяте един между друг?
Аз харесвам така както 2002 (примерно) такак и е90.
Винаги ще има някой недоволен...винаги ще има такива да мрънкат, че това, че онова не им харесва. Ми и да мрънкате и не нищо неможете да промените! Карайте това което можете да си позволите и това което ви харесва и се наслаждавай на живота.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Динко, и аз това се чудя, ма ей на...
Аз спирам да защитавам който и да било, разберете си се двамата
ати и мото , ако въобще можете, поне не се карайте!
E36 - защото е най-киселата кола!
Бенгъл е тъп!
2002 - истинският дух!
Е90 - повече прилича на Рено Меган, тоест на летяща чиния
Е87 - голф с емблема на БМВ (КР е як)
Е38 - НАЙ-ГОЛЯМАТА!
Е39 и Е60 - отделна тема...
Важно е да ти харесва!

Аз спирам да защитавам който и да било, разберете си се двамата

E36 - защото е най-киселата кола!
Бенгъл е тъп!
2002 - истинският дух!
Е90 - повече прилича на Рено Меган, тоест на летяща чиния
Е87 - голф с емблема на БМВ (КР е як)
Е38 - НАЙ-ГОЛЯМАТА!
Е39 и Е60 - отделна тема...
Важно е да ти харесва!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Overburner - NX написа:@SlipKnoTКажи ми какво не харесваш на E31,E38,E39 ?И особено на E31?Съжелявам,не искам да се заяждам,но има коренно различни бмвта по форми,които са си много готини.(Говоря за коли преди 2002 година).Все пак BMW си остава една страхотна марка и всяка компания си има свойте слаби периоди,както знаеш почти всички автомобили от 2003 нагоре са изключително грозни.
Не си ме разбрал

Но няма ник'фо значение все пак това си е мое мнение и ето, че има хора които харесват моделите от преди 30 и повече години както и новите.., но все пак си има неща които не тряяше да да се загърбват.
GaD написа:Аз харесвам така както 2002 (примерно) такак и е90.
Личи си зодията

Помисляли ли сте си,че понякога дизайна няма чак толкова голямо значение?Вкуса на хората е различен,всеки има право да харесва това,а не другото,но нали всъщност и двете имат едно и съща емблема отпред!?(знаете коя-най-добрата

В подписа на GEGO_N от Монтана пише: ' Уважение за всекиго!Компромиси за никого!' Замислете се над това

Е36 не било кола,ето пак болната тема

(Нали сме БМВ фенове?)

Както каза Ати..от 11 годишна възраст..Е аз от толкова някъде реших,че БМВ (като цяло) е колата за мен,не разбирах изобщо кое какъв модел е,въпреки че гледах чисто новите Е39 в автосалона на БМВ на ул. Раковска..
И сега продълвам да мисля,че всяко едно! БМВ е кола с главно 'К'

Имал съм възможност,не да карам,както Ати,но поне да гледам от близо и в действие сравнително много от моделите на любимата ни марка и все повече се убеждавам,че лошо БМВ,БМВ 'не кола' и т.н просто няма!

Малко от моделите,до който съм имал късмета да се докосна от близо-2002тии,Е28,Е30,Е34,Е36,Е60 и Е63

Олд скуул моделите-автомобили доказали се във времето! Новите модели-автомобили,продължаващи успешно традицията на марката!Традицията,която всички ние обичаме!
(Е60 530и,Е63 645и,Е63 М6......няма такъв звук

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Абе какво стана бе момчета? Просто попитах защо някои от вас мразят Бенгъл и кой е той всъшност.
Престанете да се карате и да спорите за глупости. Едни харесват старите, другите новите модели. Важно е всички да сме единодушни в страстта си към БМВ. Ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като не искам тази тема да е почва на карания конфликти и т.н.
Благодаря предварително както благодаря и на някои от вас за изчерпателните отговори...

Престанете да се карате и да спорите за глупости. Едни харесват старите, другите новите модели. Важно е всички да сме единодушни в страстта си към БМВ. Ще помоля модераторите да заключат темата, тъй като не искам тази тема да е почва на карания конфликти и т.н.

Благодаря предварително както благодаря и на някои от вас за изчерпателните отговори...

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3